Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Se vam zdi Alenka Košir iskrena?

Se vam zdi Alenka Košir iskrena?

Včasih si mislim – ja Alenka, lahko je delati reklamo za drage stvari, ki jih itak dobiš kot influencerka, zdaj na veliko govori o bosonogih čevljih, eni stanejo tudi 200€, ne vem no … pa vsa super, kuha za vse otroke, zdravo in oh in sploh … Kakšno mnenje imate o njej?

to s temi bosonogimi šuhi – to je pravi kult  za ene… po mojem pretiravajo ful…

pa men so grdi… sem za udobno kvalitetno obutev ja, ampak naj bo tudi lepa, vi ti so večinoma grdi – pa naj bodo čevlji ali pa superge ni važno…

teh influencerk pa jaz itak ne jamljem resno nobene za nič kar reklamirajo-  spremljam ja, včasih najdem kaj uporabnega kakšen popust, če kaj potrebujem – ampak sama presodim kaj potrebujem in kako je s kakovostjo – tem ne nasedam, ker so vse iste… ni za verjet nič.

Preveč popolne so mi vse te, vključno z Alenko…

Prst v rit naj da pa globok diha..to pa je že nekaj

Jure Košir pa v. bankrotu, haloo ? Oni se pa predstavlja za uspešnega poslovneža ….

Ne, ona se mi sploh ne zdi iskrena!

Medtem, ko Jure pa ja. Mislim da ima Jure lep karakter.

Jure mi je odbijajoč, Alenka mi je ok.
Mogoče se je preveč navdušeno rinil med zdravniške strokovnjake in priporočal cepljenje, vzmetnice za hrbtenico in neka zdravila za zamaščena jetra, pa je zdaj ob dober glas.
Alenka dela pa videe kot vsi influencerji tega sveta. Pogleda, kako delajo drugi, se potrudi in naredi tako še sama. Dobro naredi. Določenemu krogu lahko proda še plesniv krompir, če hoče.

O njej nimam slanega mnenja. Je pa treba vedeti, da je danes zelo malo iskrenih ljudi.

Nimam instagrama, tam je ne spremljam, ampak na FB. Enkrat sem nekje zasledila, da ni vse tako super, kot zgleda. Ta njen novi tip mi je pa ultra antipatičen.

Dela za denar kot mi vsi. Enkrat bolj, drugic manj iskreno.

Odgovor na objavo uporabnika
tako to je z njima, 12.06.2023 ob 16:40

Ne, ona se mi sploh ne zdi iskrena!

Medtem, ko Jure pa ja. Mislim da ima Jure lep karakter.

In malo preveliko srce. Tako, da mu nikoli ni bila dovolj ena sama ženska…

Meni je carica. Delavna, prizemljena. Barefootke super, sem jih spoznala pri njej. Rešujejo mojo široko nogo, lepe ali grde, mi je vseeno. Moj hallux, vdrto stopalo, platfus, reši samo barefoot in nič drugega. Pa tudi, če sem zato v ‘kultu’, kot se je ena zgoraj tako brihtno izrazila.

Primerna za kure, ki imajo denar, da jih nafuka za vsako traparijo, ki jo ta svet premore.  Nen partner je pa pustil en kup neplačanih računov.

Odgovor na objavo uporabnika
Janja599, 12.06.2023 ob 14:58

Včasih si mislim – ja Alenka, lahko je delati reklamo za drage stvari, ki jih itak dobiš kot influencerka, zdaj na veliko govori o bosonogih čevljih, eni stanejo tudi 200€, ne vem no … pa vsa super, kuha za vse otroke, zdravo in oh in sploh … Kakšno mnenje imate o njej?

Mnenje? Nobenega.

Preveč je pametna ratala. Reklamira pa vse kar ji na pot pride. Že iz paštete skače.

Alenka ex Ružić iz Fužin..

Plus moralizira preveč. Alenka, kako pa kaj tvoj brat v Ameriki, Matjaž, ki je pobegnil pred roko zakona. O tem pa nikoli nič, a ne🤨.

O Alenki nimam mnenja (kot tudi o ostalih gripoznikih – influencerjih ne, saj jih ne spremljam). Barefootke so mi pa super – končno se mi začenja popravljati stopalo (hallux vagus).

Nikoli mi ni bila ravno simpatična. Deluje mi hladno. Je pa ne poznam in lahko ji delam krivico. WTF pa so zdaj ti čevlji ?

New Report

Close