Se vam zdi Alenka Košir iskrena?
to s temi bosonogimi šuhi – to je pravi kult za ene… po mojem pretiravajo ful…
pa men so grdi… sem za udobno kvalitetno obutev ja, ampak naj bo tudi lepa, vi ti so večinoma grdi – pa naj bodo čevlji ali pa superge ni važno…
teh influencerk pa jaz itak ne jamljem resno nobene za nič kar reklamirajo- spremljam ja, včasih najdem kaj uporabnega kakšen popust, če kaj potrebujem – ampak sama presodim kaj potrebujem in kako je s kakovostjo – tem ne nasedam, ker so vse iste… ni za verjet nič.
Preveč popolne so mi vse te, vključno z Alenko…
Jure mi je odbijajoč, Alenka mi je ok.
Mogoče se je preveč navdušeno rinil med zdravniške strokovnjake in priporočal cepljenje, vzmetnice za hrbtenico in neka zdravila za zamaščena jetra, pa je zdaj ob dober glas.
Alenka dela pa videe kot vsi influencerji tega sveta. Pogleda, kako delajo drugi, se potrudi in naredi tako še sama. Dobro naredi. Določenemu krogu lahko proda še plesniv krompir, če hoče.
Janja599, 12.06.2023 ob 14:58
Včasih si mislim – ja Alenka, lahko je delati reklamo za drage stvari, ki jih itak dobiš kot influencerka, zdaj na veliko govori o bosonogih čevljih, eni stanejo tudi 200€, ne vem no … pa vsa super, kuha za vse otroke, zdravo in oh in sploh … Kakšno mnenje imate o njej?
Mnenje? Nobenega.