se vam zdi primerno, da 48.letnica objavlja gole fotografije na Instagramu?
saj vem, da so zvezdnice neka posebna kasta, ampak očitno so za pozornost res pripravljene narediti vse…včeraj sem videla objavo Gwyneth Paltrow, ki se je fotkala čisto gola in sliko objavila na Instagramu..Še njena hči se je v komentarju zgrozila…
saj razumem, ima super postavo, je nanjo zelo ponosna, ampak meni to res ni okusno…
Zdi se mi primerno, da vsak objavlja tisto, kar želi. Če so to take slike, ok. Če so ljubljenčki, tudi ok. Rože, vrt, pecivo..karkoli jih veseli in za njih ima neko vrednost. Če ti je všeč, lajkaš in komentiraš, če ni poskrolaš dalje. Ne vidim težav.
Ne moti me niti če objavljajo slike svojih otrok, le rada bi jim vsem svetovala da ne, ker znajo it stvari zelo narobe.
Živimo v dokaj svobodnem obdobju, ko lahko vsak izraža svojo ustvarjalnost na tak način in to mi je lepo. Gledati kaj vse so ljudje zmožni ustvariti, motivira včasih tudi mene..npr za kaj skuhati, se kam odpraviti na izlet ipd.
Moje mnenje je, da naj glede golote vlada estetika, ne pa leta.
Če je pogled lep, je vseeno koliko je dotična stara – in obratno – če je prizor neprijeten, nič ne pomaga, če človek na sliki nima še niti 20 let.
[/quote]
Točno tako.
Bi pa dodala, da objavljanje na instagramu, ali kje drugje na netu, …. no, pove svoje o človeku.
nisem videl ampak verjetno je ok. postava po tem kar sem videl na ekranu. Logično, da se hčerki to upira, tipom pa niti ne…, men se zdi, da se ženske raj ženskam dokazujejo, kao poglejte kako dobro zgledam, vsaj 15 let mlajša kot sem dejansko stara, kot moškim..
Njeokusno je to kar sem jst na morju videl…, jutranja telovadba, pa ena iz višegrajske skupine okoli 60 let pride na to telovadbo v tangicah… Obe ritnice res kot ogromne buče, pa je skakala in delala vaje…., mi je bilo žal, da nisem posnel, ker to je bilo smeha do solz, je bila pa tud sama nasmejana, tako, da je samozavest zaradi svojga videza čist ok., kako pa drugi sprejmejo to, pa njihova stvar..
popravek
na instagramu ni golih fotk debelih punc.
tiste redno brišejo, medtem, ko suhice se lahko po mili volji razkazujejo, dovolj je, da imajo kako špagco kje oblečeno
😀