Še vedno bo PCT, kako dolgo bomo to dopuščali?!
no sej, 18.02.2022 ob 21:20
Dokler boste letal za vsak drek na test – tukaj mislim na to, da greste lahko v šoping, na kavico, k frizerju – toliko časa nas bojo jebal s te PCT-jem. Če bi pa vsi hodili na teste samo za nujne zadeve, bi pa tole verjetno že odpravili.
Ampak, neeee … je treba v šoping, pa na kavico … sej nč hudga … gremo nardit tist test, kaj se pa zamudiš … A vidte? A sploh dojamete?
Za ‘no sej’:
Jap. Kakor se pustite. Mi na kraj pameti ne pade, da bi za vse dejavnosti, ki si bile še nedavno samoumevne, opravljala teste, da smem koristiti… Bojkotiram. Iz mene se pač norca ne bodo dellai.
Vsi tisti, ki ste ‘verjeli’, da je to za vaše dobro, vidite v zadnjih dneh, kako zavlacujejo, povsem brez razloga, umik ukrepovv – ker lahko.simpl.
Ena južna neprijavljena, 18.02.2022 ob 22:39
Plavi, 18.02.2022 ob 22:30
Od sobote 19.2.2022. prost vstop v Slovenijo, brez preverjanja pct.Zanima me ali je dosežen sporazum z Italijo, Avstrijo, Madžarsko, Hrvaško, ker v nasprotnem je še enkrat dokazana inferiornost , oziroma dolgotrajno hlapčevstvo.
JEeeee, gremo na Hr 😀
PCT je ukinjen samo za vstop v Slovenijo. Za izstop ne. Torej, po domače, k nam lahko pride kdor koli brez pregleda potrdil, mi pa ven ne. Kaj se gredo? Najbrž to ni res. Je nekdo narobe razumel.
samo za vstop v slo, 19.02.2022 ob 08:33
PCT je ukinjen samo za vstop v Slovenijo. Za izstop ne. Torej, po domače, k nam lahko pride kdor koli brez pregleda potrdil, mi pa ven ne. Kaj se gredo? Najbrž to ni res. Je nekdo narobe razumel.
Slovenci smo odločili, da covid ni več karantenska bolezen. Tirej, ne moreš v karanteno zaradi covida. Ne zaradi stika, ne na meji.
Ne moremo mi določat drugim državam, kako opredeljujejo covid nwvarnost.
Necepilka, 18.02.2022 ob 19:07
Vlada spet ni odpravila pct…vsak navaden državljan ve,da nima več smisla izpolnjevati pct pogoja….Zakaj nas spet j….. v glavo?!!! Ne morem verjeti,da to dopuščate!!!
no sej, 19.02.2022 ob 07:55
Prost vstop v Sovenijo … nikjer ne piše, da na Hrvaško
Za no sej
conk, 19.02.2022 ob 09:13
“Ena južna neprijavljena”
Nek Slovenec je bil pred karatkim v Avstiji tudi prepričan, da ne krši zakonov, pa so napisali kazen in njemu in lastnici lokala. Potem pa jokat po slovenskih medijih.
Kaj me briga A, njihovih zakonov tud poznam ne, razn tist kar kdaj slišm od tistih, ki tam živijo.
Nisem cepljena in tudi okužila se nisem. Za nujne primere sem se od poletja testirala skupaj (laboratorij, zobozdravnik, upravna enota, notar, registracija avta, banka, frizer) 6x. Večino teh testov sem si plačala sama.
Ne hodim pa več v lokale in na tedenske sopinge in pogrešam hotele, smučanje, potovanje in gledališče, koncerte in muzeje, a v teh norih razmerah mi itak ni več do tega. Tudi ne bi rada zbolela, sem res previdna. Je pa takšno življenje brez dvoma telo grob poseg v mojo osnovno svobodo gibanja. Se ta najnujnejše opravke so posegali s testi v moje telo, čeprav sem ena redkih, ki sem zdrava.
hrvati še ne bodo, 19.02.2022 ob 10:07
Hrvati še ne bodo sproščali. Imajo veliko okužb, včeraj 50 smrti. Zaradi ignoriranja osnovnih predpisov (maska, razdalja,razkuževanje) se je lani poleti tam okužilo veliko ljudi. Odprli bodo ( ne glede na okužbe) zaradi turizma. Kdaj? Poleti sigurno.
Je treba bit previden. Seveda ne upoštevajo pravil, poleti sploh ne. Gre jim za turizem. Po eni strani razumljiv. Moja sestra se je okužila in tudi zbolela. V samopostrežni. Drugam ni šla. Tam je bilo vse zelo po domače.
Zagovorniki covid fašizma ste genocidniki.
Autopsies Show: Vaccinating Teens for COVID Is Literally ‘Heartbreaking’
pane, 19.02.2022 ob 12:12
pa ne samo,da za izstop s različni pogoji držav…
glejmo ravnanje vlade za vstop torej tujce odpravila pct, za lasten narod na domačih tleh pa ne -. lasten narod pa ta ista vlada še kar terorizira… to nam vse pove
Pa sej tud tujc, če dans pride v Slo, vstop brez PCT tako kot ti, ga bo pa rabu, če bo hotu tuki kamorkol it. V čem je problem? No, razn tega, da so itak vsi ti ukrepi bv in jih sploh ni blo treba bit, NIKOL.
Dejansko PCT ni vec nic drugega kot podloznost. A niste opazili, da dokler se niso uprli v Kanadi, je Evropa sproscala vse ukrepe? Kar lepo stevilo drzav.
Kanada je namen metanja peska v oci zaradi Ukrajine in podrepne drzave, med njimi tudi Slovenija, si neke svojeglave odlocitve v tem trenutku ne more privosciti. Kar se dogaja v Sloveniji je le posledica svetovnih dogajanj.
Torej…reda radi… sproscanja v Evropi se v tem trenutku ne morejo privosciti. Poleg tega je pri nas se cas pocitnic, veliko “premikanj” in veliko testiranja. Francoski predsednik Macron se v Rusiji ni hotel testirati, ker ni hotel, da Rusi dobijo njegov DNA. Ameriska CDC je potiho in z malimi tiskanimi crkami priznala, da testerji gredo v shrambo za DNA. Dejansko se isce kdo je odporen…in zakaj. In seveda svetovna podatkovna baza.
HA! Popolna teorija zarote, a nede?
Na koncu pa… kaj pa ce je vse res….?
noja13, 19.02.2022 ob 14:07
Torej, v Slovenijo lahko vstopijo vsi, okuženi, neokuženi, cepljeni, necepljeni, v knjižnico, na kavo….., pa ne morem če nimam PCT-ja. Pa kdo je tu nor?
Ko že mislš, da te ne morjo več presenetit.
Ena južna neprijavljena, 19.02.2022 ob 12:17
Pa sej tud tujc, če dans pride v Slo, vstop brez PCT tako kot ti, ga bo pa rabu, če bo hotu tuki kamorkol it. V čem je problem? No, razn tega, da so itak vsi ti ukrepi bv in jih sploh ni blo treba bit, NIKOL.
Tukaj berem polno ponosnih zapisov, da ste se testirali le par krat. A tukjaj noben ne hodi v službo, šolo? Če še ne veste, slovenski narod rabi tudi za delo ali osnovno šolanje PCT. Ukinili so karantene (usluga delodajalcem) in omejitve za tujce. Lasten narod pa še kar hebajo v glavo. Kar naj, s takim sprenevedanjem bodo podžgali še več ljudi, da bodo šli na volitve in volili proti njim. Kdor visoko leta, nizko pade.