Še vedno bo PCT, kako dolgo bomo to dopuščali?!
Neprijavljena, 19.02.2022 ob 16:23
Ena južna neprijavljena, 19.02.2022 ob 12:17
pane, 19.02.2022 ob 12:12
samo za vstop v slo, 19.02.2022 ob 08:33
Ena južna neprijavljena, 18.02.2022 ob 22:39
Plavi, 18.02.2022 ob 22:30
Od sobote 19.2.2022. prost vstop v Slovenijo, brez preverjanja pct.Zanima me ali je dosežen sporazum z Italijo, Avstrijo, Madžarsko, Hrvaško, ker v nasprotnem je še enkrat dokazana inferiornost , oziroma dolgotrajno hlapčevstvo.
JEeeee, gremo na Hr 😀
PCT je ukinjen samo za vstop v Slovenijo. Za izstop ne. Torej, po domače, k nam lahko pride kdor koli brez pregleda potrdil, mi pa ven ne. Kaj se gredo? Najbrž to ni res. Je nekdo narobe razumel.
pa ne samo,da za izstop s različni pogoji držav…
glejmo ravnanje vlade za vstop torej tujce odpravila pct, za lasten narod na domačih tleh pa ne -. lasten narod pa ta ista vlada še kar terorizira… to nam vse pove
Pa sej tud tujc, če dans pride v Slo, vstop brez PCT tako kot ti, ga bo pa rabu, če bo hotu tuki kamorkol it. V čem je problem? No, razn tega, da so itak vsi ti ukrepi bv in jih sploh ni blo treba bit, NIKOL.
Tukaj berem polno ponosnih zapisov, da ste se testirali le par krat. A tukjaj noben ne hodi v službo, šolo? Če še ne veste, slovenski narod rabi tudi za delo ali osnovno šolanje PCT. Ukinili so karantene (usluga delodajalcem) in omejitve za tujce. Lasten narod pa še kar hebajo v glavo. Kar naj, s takim sprenevedanjem bodo podžgali še več ljudi, da bodo šli na volitve in volili proti njim. Kdor visoko leta, nizko pade.
Seveda sem se za službo samotestirala najmanj po 3x tedensko, a ta test mi ni omogočal vstopa v laboratorij ali knjižnico.