Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek se vsakemu posebej zahvalite za voščilo na fb

se vsakemu posebej zahvalite za voščilo na fb

Ali se vsakemu posebej zahvalite za voščilo na fb ali z eno zahvalo vsem ?

Se zahvalim vsakemu posebej. Ponavadi si vzamem čas naslednji dan. Pač moje mnenje je, da je to lepo in prav. Če ti nekdo vošči osebno tudi rečeš hvala. Le zakaj bi naj bila virtuala drugačna?
Tisto ko se nekdo zahvali vsem skupaj v nekem trenutku na zidu pol ljudi ne vidi, če jih ni ravno takrat gor in, če osebam ne sledijo.

Za rojstni dan se čestita, za praznike se vošči. Zato ti ljudje čestitajo in ti se zahvališ za čestitko.

Za praznike pa si pišete voščilnice in si voščite.

Vsak dan se naučimo kaj novega.

Vsakemu posebaj se zahvalim, čeprav eni kr naštancajo ta voščila.- ravnokar gledam fb stran od enega BB tekmovalca, ki ima danes rojstni dan in mu je pred nekaj urami umrl oče. Pa mu kar uletavajo čestitke, fakk no, poglej no malo, kaj piše en post spodaj, da bojo imeli pogreb. :((

No to pa je res tragično, da ti na r.d. umre fotr.

Kar lepo vsem skupaj, z eno zahvalo.

FB čestitke so ena taka precej instant stvar, za to si tudi z zahvalami ne delam ravno veliko dela.

Jaz se zahvalim vsakemu posebej. Na koncu pa še napišem eno takšno skupno zahvalo, če sem kje slučajno koga spregledala, da ne bo užaljen.

Jaz se zahvalim vsakemu posebej. Na koncu pa še napišem eno takšno skupno zahvalo, če sem kje slučajno koga spregledala, da ne bo užaljen.

voščilo brez stiska roke mi pomeni manj kot lanski sneg!

En dan prej se FB DEAKTVIRA ali pa vsaj ukloni roj. dan …
Pa kaj vam pomeni ta vse naj naj? ko pa clovek vidi na fb …
Pravi prijatelj te pokliče, sma-a ali počaka da se vidita v zivo in vošči.
Najbols da se tle das roj dan da ti monovci cestitamo.

Nimam fb, zakaj bi imel?

tisoč dvesto enaindvajsetim se pa res ne morem posebej zahvalit 😏

Zakaj sploh imate datum rojstva viden na fbju? se spomnim mojega bivsega, ki je vedno na svoj rojstni dan samo stel koliko ljudi mu je cestitalo – v njegovi hlavi zato ker je popularen in ljubljen. Insane

New Report

Close