Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Se za ljubico kdaj dobro izide?

Se za ljubico kdaj dobro izide?

Tipi z familijami na dopustu, onidve pa v službi z mano vred (moji otroci so že veliki in me dopusti med počitnicami ne zanimajo) in dobesedno čepijo na mobijih in majlih. Ena je prepričana, da je tik pred poroko, samo ločiti se še more, druga pa bo počakala, da gre tatretji otrok v šolo, ker bo takrat baje lažje.
Sem že dolgo na svetu, videla kar nekaj takih štorij, nobena se ni končala po pričakovanjih ljubice, vedno so na koncu potegnile takratko, razen ena, ki je v bistvu na prvi pogled “zmagala”, dolgoročno pa jo je zadeva pognala v težko bolezen in osamljenost.

Saj jih ženska intuicija varuje pred razočaranjem, ker jim pomaga izbrati prave dedce.

Ne poznam veliko primerov, vem le za enega. Tip je zapustil familijo in ima z ljjubico otroka in so kao srečna družina. Kako je v resnici pri njih, ne vem. Vem pa, da so otroci iz prvega zakona potegnili kratko. 🙁

Bila je mlada in obetavna. Spoznala je bogatega vplivneža, ki jo je nosil po rokah, imel je samo eno slabo lastnost, bil je poročen, njegova žena je bila bolna, imela je težave s psiho. Ta zadeva je trajala in trajala, on je imel že dva odrasla otroka, ko je teta zanosila. Bil je vseskozi ob njej in ji stal ob strani, nekaj časa celo živel z njo v stanovanju, ki “ji ga je kupil in podaril”. Potem pa je zbolel, teta ni obdržala niti stanovanja, po hudih bojih je pristala na manjše stanovanje pisano na hči. On je medtem umrl, njegova sinova sta bila neusmiljena, žena je čudežno ozdravela, teta je potem ostala še brez službe.
Sestrična je po očetu torej dobila stanovanje, z mamo-teto se ne razumeta, teta živi v stari hiši, kjer je živela babica, je invalidsko upokojena in ima pomoč na domu. Na obisk greva le jaz in mama. Jutri jo bova pripeljali k nam, ker so pač taki dnevi. Včasih je težko z njo, osamljenost in izolacija sta terjali svoj davek. Najpogostejši stavek je, da bi imela takrat to pamet, ki jo ima sedaj, bi bilo vse drugače.

Močno dvomim, da bi ti ženske povedale, da imajo razmerje s poročenim. Tega ženske ne govorijo okrog. Sploh pa ne bo tega nobena v službi razlagala. Razen, če ste to en tak čuden bordel ali pa kak nočni bar, tam si predstavljam, da imate take debate.

Drugače pa je ponavadi takole:
ljubica je za ta fajn stvari, tip pride, uživata. Kuha mu pa žena, pere mu žena, lika mu žena… vse mu naredi žena, zato ima on čas okrog se gonit. Ljubica pa pač pobere ta boljše. Ko pride on v leta, pride bolezen pa tako naprej. Ljubicam ni več zanimiv. Takrat pa ostane lepo doma pri ženi, ki postane njegova negovalka.
Večkrat videno. Pa žene se ponavadi kar lepo vedele, da ima ljubice (ponavadi ne samo eno, ampak eno, potem drugo in tako naprej). No na stara leta pa je večina teh žena postala negovalk, mož pa je na stara leta bil zvest.
Tako, da ja, ostanejo pri ženah. Le zakaj ne bi: mu gospodinji, da je sit, čist, opran. Na stara leta pa ga še naguje. Logično, da take žene ne bo zapustil.

Kdo pa pravi, da ljubica hoče poroko?
Ma ni šans.
Tip naj bo pri ženi. Ljubica pa samo užitki. Žena pa naj mu gospodinji.
Kaj je boljšega kot to, da nimaš sitnosti z loverjem? Nobenih umazanih cunj, to vse spedena žena. Pride stuširan, dišeč, sit. Potem pa nazaj k ženi, ki poskrbi,da ne bo lačen in umazan.
Pa še nekaj je fajn: poročeni tipi ne težijo, da bi imeli otroke. Če imaš samskega, hitro začne težit, da bi imel otroke. Poročeni pa ne težijo s tem, ker imajo ženo za take zadeve.

Močno dvomim, da bi ti ženske povedale, da imajo razmerje s poročenim. Tega ženske ne govorijo okrog. Sploh pa ne bo tega nobena v službi razlagala. Razen, če ste to en tak čuden bordel ali pa kak nočni bar, tam si predstavljam, da imate take debate.

Drugače pa je ponavadi takole:
ljubica je za ta fajn stvari, tip pride, uživata. Kuha mu pa žena, pere mu žena, lika mu žena… vse mu naredi žena, zato ima on čas okrog se gonit. Ljubica pa pač pobere ta boljše. Ko pride on v leta, pride bolezen pa tako naprej. Ljubicam ni več zanimiv. Takrat pa ostane lepo doma pri ženi, ki postane njegova negovalka.
Večkrat videno. Pa žene se ponavadi kar lepo vedele, da ima ljubice (ponavadi ne samo eno, ampak eno, potem drugo in tako naprej). No na stara leta pa je večina teh žena postala negovalk, mož pa je na stara leta bil zvest.
Tako, da ja, ostanejo pri ženah. Le zakaj ne bi: mu gospodinji, da je sit, čist, opran. Na stara leta pa ga še naguje. Logično, da take žene ne bo zapustil.
[/quote]

Ti kar sanjaj, da je tako, taki dedci so ponavadi doma prave copate, ljubica je za fetiše in neobičajne spolne prakse, ker itak kao ne obstaja.
“Fajn met” je pa tako, enim je fajn, da ga fašejo, drugim, da so matere, tretjim da so fukiš, četrtim, da gospodinijo……..ker jim je tista klobasa, ki tebi toliko pomeni, že izpolnila pričakovanja. Recimo moji materi je bilo popolnoma vseeno, kaj je fotr počel, imela je dva otroka, čudovito hišo, denar, oče je bil do nje vedno spoštljiv in radodaren in je še danes, pri njunih 80+ tako.

ja tele zmage so pa res pirove. A po tvoje zmaga žena, ki mora kar naprej gledat kurbirja doma?
saj menda niste same kurbe na monu, ki se v zakon podajate samo zaradi denarja.
pa tolk izbire imajo ti kurbirji, menda ja ne.

Ti kar sanjaj, da je tako, taki dedci so ponavadi doma prave copate, ljubica je za fetiše in neobičajne spolne prakse, ker itak kao ne obstaja.
“Fajn met” je pa tako, enim je fajn, da ga fašejo, drugim, da so matere, tretjim da so fukiš, četrtim, da gospodinijo……..ker jim je tista klobasa, ki tebi toliko pomeni, že izpolnila pričakovanja. Recimo moji materi je bilo popolnoma vseeno, kaj je fotr počel, imela je dva otroka, čudovito hišo, denar, oče je bil do nje vedno spoštljiv in radodaren in je še danes, pri njunih 80+ tako.
[/quote]

Moja soseda, ni hodila v službo, mož je kar fajn služil. Vedela, da jo vara. Če je kaj jezikala, jo je tudi klofnil. Niti ni skrival pred drugimi, da ima ljubice. Tako, da ni bila nobena skrivnost. Še pohvalil se je rad. Doma pa ni kaj prida delal, ni imel časa, je bil skoz v službi in potem še ‘nadure’.
No potem je prišla bolezen, ljubicam ni bil več zanimiv. In je postal zvest ženi. Ta ga je negovala in ga še neguje. Jamra pa kako je mož siten, zoprn, tečen. Ampak je pa njen.

Drug primer:
on se je vsem na očeh skoz okrog gonil. Ona je to vedela, sicer je imela službo, ampak finančno ji je bilo bolje z možem. Potem je tudi njega bolezen zdelala, ona negovalka. Ta mož je bil vsaj doma priden za delat. Pa udaril je tudi ni nikoli.

Tretji primer:
Ona slaba plača, on težki privatnik, življenje na veliki nogi. On se je okrog gonil. Še več, tudi otroke je naredil drugje. Ampak je žena dosegla, da nezakonska otroka nista dobila nič dediščine (že pred njegovo smrtjo je dal zapisat vse na zakonske otroke). Večkrat je sicer jokala, ker se je tip okrog gonil. Ampak je ostajal. Denarja je bilo namreč veliko. Aja, ko je bil bolan, ga je tudi negovala. Potem je pa škripnil.

In še veliko takih primerov poznam. Tip se goni okrog, na stara leta pa bolan ostane pri ženi,da ga neguje.

Da bi se razšel z ženo in zaživel z ljubico pa je redkost.

V večini primerov zmaga moški, ki se okrog goni. Seks dobi pri ljubici. Žena pa je gospodinja in potem negovalka.
Žene so verjetno prepričane, da so one zmagovalke, ker je mož ostal pri njih :). Če je njim to zmaga, je tako ali tako ok. Potem so itak vsi trije zadovoljni :). Ljubica, ker je dobila užitek in ker se je znebila obveznosti. Žena, ker je poročena in ker dobiva denar od moškega. Moški, ker ima seks in ker ima gospodinjo in negovalko aja pa še otorke mu rojeva.

V večini primerov zmaga moški, ki se okrog goni. Seks dobi pri ljubici. Žena pa je gospodinja in potem negovalka.
Žene so verjetno prepričane, da so one zmagovalke, ker je mož ostal pri njih :). Če je njim to zmaga, je tako ali tako ok. Potem so itak vsi trije zadovoljni :). Ljubica, ker je dobila užitek in ker se je znebila obveznosti. Žena, ker je poročena in ker dobiva denar od moškega. Moški, ker ima seks in ker ima gospodinjo in negovalko aja pa še otorke mu rojeva.
[/quote]

Sem moški in ti povem, da takih pravljic v reali ni. Kolegi ki so se šli tega, so z leti izgubili šarm, večinoma so ločeni, razen tanobogatih kjer so žene ostale zaradi denarja, so pač imele svojo računico, tele niso nikoli bile gospodinje, kaj šele negovalka in ne bodo.
Smo pa generacija, ki se pomalem poslavlja in lahko potrdimo, da imamo tisti pari, ki smo praktično skupna ustavljali premoženje in družine veliko prednost. Ko boš v mojih letih, ti bo morda to jasno.
Z ljubicami je pa tako, ko izgubijo svoj čar, vidijo svojo realno vrednost. Okolje je do nemoralnih posameznikov še vedno netolerantno in obsojajoče, no morda pa pri vaši generaciji ne bo.

če moški seksa ženo in še neko cipo tam poleg, se ponavljajo spolne okužbe.

Ja no zene ostajajo ker imajo neko svojo racunico,ljubice pa se grejo to tudi iz racunice.
Kdo zmaga.? Vcas ena ,drugic druga. V resnici sta pa obe luzerki.

[/quote]

Cipa je tista, ki seksa za denar. Torej je to žena. Ker ostaja z možem, ker ji nosi denarce. Ljubica seksa iz užitka.
S tem, da bo seveda ljubica zahtevala uporabo kondoma, ker ona ve, da se on okrog goni in ne bo tvegala, da se okuži od njegove cipe oz. žene ali pa kake druge ljubice.

Zmaga moški.
Seks pri ljubici. Gospodinja doma. Na stara leta pa babnica še skrbi zanj.
Super računica za moškega.

bolni forum kot je ta, krivi ženo, ki doma dobi spolno okužbo ker se dedc goni.

Ne pozabit, da tud slovenke varajo moža, potem pa beremo v črni kroniki, da se nekomu zmeša, ko izve, da se žena goni z drugim naokoli.

Sem moški in ti povem, da takih pravljic v reali ni. Kolegi ki so se šli tega, so z leti izgubili šarm, večinoma so ločeni, razen tanobogatih kjer so žene ostale zaradi denarja, so pač imele svojo računico, tele niso nikoli bile gospodinje, kaj šele negovalka in ne bodo.
Smo pa generacija, ki se pomalem poslavlja in lahko potrdimo, da imamo tisti pari, ki smo praktično skupna ustavljali premoženje in družine veliko prednost. Ko boš v mojih letih, ti bo morda to jasno.
Z ljubicami je pa tako, ko izgubijo svoj čar, vidijo svojo realno vrednost. Okolje je do nemoralnih posameznikov še vedno netolerantno in obsojajoče, no morda pa pri vaši generaciji ne bo.
[/quote]

A umiraš, ko praviš, da se poslavljaš?
No jaz ti povem realo kako je v moji okolici. Veliko moških se je okrog gonilo, zdaj so jim pa žene negovalke. No eni so že škripnili.
In ne, iz te generacije se skoraj nobena ni ločila. So prenašale gonjenje moških.
Je pa drugače z njihovimi sinovi. So se od fotra nučili, da se lahko okrog gonijo. Samo njihove žene so jih pa sterale.

[/quote]

Seveda je žena kriva, če se mož okrog goni.
Če se on okrog goni, sta kriva oba: on in ona. Oba sta šla v to. Mož in žena.
Normalna žena pač ne bo poročena z enim, ki se okrog goni.

Zmaga moški.
Seks pri ljubici. Gospodinja doma. Na stara leta pa babnica še skrbi zanj.
Super računica za moškega.
[/quote]
Zalostno a resnicno,zato sem tud napisala da sta v resnici obe luzerki,samo da se tega ne zavedata

Cipa je tista, ki seksa za denar. Torej je to žena. Ker ostaja z možem, ker ji nosi denarce. Ljubica seksa iz užitka.
S tem, da bo seveda ljubica zahtevala uporabo kondoma, ker ona ve, da se on okrog goni in ne bo tvegala, da se okuži od njegove cipe oz. žene ali pa kake druge ljubice.
[/quote]

Itak ja, čisti užitek se je kavsati s takim gnojem, ki ga tišči v vsako fraj luknjo a ne.
PS
Faf s kondomom, kdo pa bo imel tako, ljubco, pa kje ti živiš?

Zalostno a resnicno,zato sem tud napisala da sta v resnici obe luzerki,samo da se tega ne zavedata
[/quote]

Največja luzerka je žena. Gospodinja, rojeva in skrbi mu za otroke, potem pa še skrbi zanj, ko zboli. Seveda pa je prepričana, da je zmagovalka, ker je moški ostal z njo. V resnici pa je občasno dala noge narazen v zameno za denar.

Ljubica pa odvisno. Če se ne zaljubi, je vse ok.

Odvisno, kako in zakaj se v življenju moškega pojavi ljubica. Verjetno je veliko takih, ki pri ljubicah iščejo nekoliko zabave oziroma tistega, česar doma ne dobijo. Se pa zgodijo poročenim moškim tudi ljubezni. Z mojim sedanjim partnerjem sva se zaljubila, ko je bil poročen. Z ženo stvari niso štimale, tam je bil samo še zaradi otrok. Parkrat sva poskusila prekinit, pa je zmeraj prišel nazaj, nisva zmogla. In se je po nekaj mesecih odločil ter preselil k meni. Bilo mu je težko zaradi otrok, takrat sta bila že najstnika, zelo veliko je bil z njima, da bi čim manj čutila njegov odhod. Zdaj sva skupaj 25 let, imava se lepo, dobro se razumem z njegovima otrokoma, prihajata na obiske s svojimi partnerji … Skratka, lepo se je končalo, ker se je vse zgodilo zaradi ljubezni. Za tiste, ki so pa dolgoletne ljubice in moški samo obljublja (in ima morda še kakšno ljubico spotoma), se pa verjetno ne bo tako izšlo.

Kar nekaj moških poznam, ki se radi pohvalijo, da varajo. V bistvu niti ne skrivajo.
Njihove žene pa ostajajo z njimi. Zakaj?
A so to navadne poceni k…urbe, da dajo možu noge narazen v zameno za par evrov ali kaj? Res ne štekam takih žensk, ki vedo, da jih mož vara, vseeno ostajajo z njim. Zaradi keša, a ne da ? Ampak saj vemo kako se reče ženskam, ki za keš dajejo noge narazen.

A to ima ženska preko 80?
Nobena ljubica ne zmaga, če nima pod palcem ali ni foter/brat direktor.

A umiraš, ko praviš, da se poslavljaš?
No jaz ti povem realo kako je v moji okolici. Veliko moških se je okrog gonilo, zdaj so jim pa žene negovalke. No eni so že škripnili.
In ne, iz te generacije se skoraj nobena ni ločila. So prenašale gonjenje moških.
Je pa drugače z njihovimi sinovi. So se od fotra nučili, da se lahko okrog gonijo. Samo njihove žene so jih pa sterale.
[/quote]

Veliko veš o tem, kaj se dogaja med štirimi stenami drugih, pa se te sploh ne tiče. Veš takim smo včasih rekli obrekljivke. Mi bi bilo prav zanimivo slišati najino zgodbo z ženo o nama, od take vsevednice kot si ti.

New Report

Close