Se za ljubico kdaj dobro izide?
V večini primerov je tako, kot praviš. Smešno in hkrati žalostno je poslušati ljubice, v kaj vse verjamejo, ko je pa več kot očitno, da so za njihovega “dragega” samo popestritev. Se pa včasih konča ugodno za ljubico. Kakor jaz opažam je tako: če tip spozna, da je zaljubljen v ljubico in ponavadi je to dokaj hitro, potem ne čaka dolgo in odločno zapusti ženo. Takoj ko začne z raznimi “ko bo”, kakor naprimer samo še kredit odplačam, samo še tašča konča zdravljenje in malce okreva, samo še drugo službo mi uspe najti, samo še otrok konča šolo, samo še spor s sosedi rešimo……takrat je jasno, da se ne bo nikdar ločil.
Največja luzerka je žena. Gospodinja, rojeva in skrbi mu za otroke, potem pa še skrbi zanj, ko zboli. Seveda pa je prepričana, da je zmagovalka, ker je moški ostal z njo. V resnici pa je občasno dala noge narazen v zameno za denar.
Ljubica pa odvisno. Če se ne zaljubi, je vse ok.
[/quote]
Krediti ,hisa ,avti na lizing itd…in zamizi
Ne bom pozabila enkrat na eni otvoritvi ,ko je tip ljubico s seboj pripeljal in ne zene. Ne vem no jaz sem skoz razmisljala ,kako se je morala zena pocutit ponizano,ziher ji je na uho prislo. Seveda je rekel,da je prijateljica in da poslovno sodelujeta,samo mi smo pa vsi vedli kaj je v resnici. Bolano vse skupaj
Ne bom pozabila enkrat na eni otvoritvi ,ko je tip ljubico s seboj pripeljal in ne zene. Ne vem no jaz sem skoz razmisljala ,kako se je morala zena pocutit ponizano,ziher ji je na uho prislo. Seveda je rekel,da je prijateljica in da poslovno sodelujeta,samo mi smo pa vsi vedli kaj je v resnici. Bolano vse skupaj
[/quote]
Tega je kar veliko ja. Moški se kar radi pohvalijo, da imajo kako postrani.
Ne dvomim v to, da tudi ženske varajo. Ampak one o tem ne govorijo na glas. MOški pa se kar radi pohvalijo. Žene pa to prenašajo. Vse za denar. Tudi nogice narazen.
Tega je kar veliko ja. Moški se kar radi pohvalijo, da imajo kako postrani.
Ne dvomim v to, da tudi ženske varajo. Ampak one o tem ne govorijo na glas. MOški pa se kar radi pohvalijo. Žene pa to prenašajo. Vse za denar. Tudi nogice narazen.
[/quote]
Men je to cist mim, pol pa se vidis kako so predrzne nekatere ljubice. Svasta
Meni je vedno smešno, kako poročene ženske obsojate ljubice, kako so te grde in krive vsega, pa še privoščite jimvse slabo…
Ženske, ljubic ne bi bilo, če jih poročeni moški ne bi obrajtali!!!!!
Za ljubice je kriv moški in edino moški!
Poznam vse sorte zgodb, tudi take, ko se je mož v kratkem času ločil in bil z ljubico, pa se je izšlo enim dobro, enim ne.
Dobro poznam 3 primere, pri enem se je vleklo leta in leta, moški je imel družino in 3 otroke, ljubici je dal vse, kar je lahko, po x letih se je ločil in zdaj je že kar lep čas z bivšo ljubico, vsega skupaj sta par že skoraj 20 let.
Druga zgodba tudi traja že več kot 10 let, po nekaj letih na dveh stolih se je moški ločil in od takrat je z ljubico.
Tretji par ni več skupaj, sta bila 10 let, potem šla narazen, ona si je našla mlajšega in je zdaj z njim skoraj 20 let, on se je nekaj let po njunem razhodu ločil.
Zanimivo je, da pri prvem in tretjem paru ljubica ni bila nikdar druga, moška sta z njima hodila na dopuste, na izlete, prespala pri njiju, hodila v mesto, se družila s prijatelji, skratka vse kot vsak drug običajen par.
Pri tema tvojima sodelavkama bi jaz tako rekla, iz te moke ne bo kruha, pa ne zato, ker se za ljubice vedno tako konča, ampak ker njuna ljubimca nista pravi material za ločit se. Čim sta onadva z družino na dopustu za ene brezvezne praznike, jima že ni do ljubice. Obetavni ljubimec pošlje ženo z deco na dopust in cel teden uživa z ljubico.
Avtorica, le kdo ti bo verjel, da v službi sodelavke s tabo razpravljajo o svojihj poročenih ljubimcih. O takih stvareh so ženske tiho.
MOški se hvalijo s takim ja. Ženske pa so tiho. Ti pa praviš, da to v službi razlagata in da v službi vse to, kar pišeš, počneta. Le v kaki službi se to prakticira? Dela vam je treba dati pa ne boste traparij počele.
[/quote]
da si ne bo tvoj ljubice našel, mlade lepotičke so mikavne. Kaj boš brez njega in denarja?😁😂
poznam eno, ki ji je po 20 letih statusa ljubice uspelo, da je dec pustil ženo… zdaj sta kao srečen par.
žena je celo življenje gledala proč in se ukvarjala z otroki ter kariero, mož pa je imel ljubico, za katero je vedelo celo mesto, vse ženine prijateljice so bile natančno seznanjene s tem, ampak žena je živela celih 20 let ++ v blaženi nevednosti. to, da sta v hiši živela v dveh ločenih nadstropjih se ji ni zdelo nič čudnega….. se je lažje z otroki ukvarjala
Ljubice pa tud zaradi denarja in npr kariernih koristi. To so vsi fuc.k up
Jaz sem raje doma kot da gledam to dvolicnost in svinjarijo
[/quote]
Ne bi rekla, da ljubica ima kake finančne koristi. No mogoče katera že. Recimo kaka farmacevtka :). Ampak večina pa verjetno ne. Vsaj za primere, ki jih jaz poznam, nimajo finančnih koristi , imajo celo boljše službe kot loverji :).
Moj znanec je plod enega takega razmerja. Foter je bil poročen, naredil je otroka ljubici. Ampak žena je naredila vse, samo, da ta otrok ni dobil nič od očeta. Ne preživnine, ne potem dediščine, nič. S tem, da sta ta mama in otrok živela v hudi revščini. Oni imeli pa bogatijo.
Je pa ta moški star zdaj že čez 60. Tako, da je to še iz časov, ko CSD ni privil takih moških. Pa iz revščine se je povzpel visoko, se je izobrazil (takrat to ni bilo tako enostavno, če človek ni imel doma denarja) in dobil fajn službo in je na poti k dobri penziji. Čeprav so ga imeli kot najslabšega pankrta. Babnica od njegovega fotra je namreč znesla vse svoje sovraštvo na tistega fanta. Foter pa gnil kot je bil, ni dal fantu ne denarja, še manj, da bi se ukvarjal z njim. Fuj in fej.
Močno dvomim, da bi ti ženske povedale, da imajo razmerje s poročenim. Tega ženske ne govorijo okrog. Sploh pa ne bo tega nobena v službi razlagala. Razen, če ste to en tak čuden bordel ali pa kak nočni bar, tam si predstavljam, da imate take debate.
Drugače pa je ponavadi takole:
ljubica je za ta fajn stvari, tip pride, uživata. Kuha mu pa žena, pere mu žena, lika mu žena… vse mu naredi žena, zato ima on čas okrog se gonit. Ljubica pa pač pobere ta boljše. Ko pride on v leta, pride bolezen pa tako naprej. Ljubicam ni več zanimiv. Takrat pa ostane lepo doma pri ženi, ki postane njegova negovalka.
Večkrat videno. Pa žene se ponavadi kar lepo vedele, da ima ljubice (ponavadi ne samo eno, ampak eno, potem drugo in tako naprej). No na stara leta pa je večina teh žena postala negovalk, mož pa je na stara leta bil zvest.
Tako, da ja, ostanejo pri ženah. Le zakaj ne bi: mu gospodinji, da je sit, čist, opran. Na stara leta pa ga še naguje. Logično, da take žene ne bo zapustil.
[/quote]
No, potem pa naj nekdo pove, če babe resnično niso prifuknjene v bučo! Ne vem koliko let traja moževa ku.rbarija, ampak ona zvesto in butasto ostaja kuharica, čistilka, perica, likarica… skratka, predpražnik za ku.rbirskega prassca!! In potem je vsa vesela, ko se na stara leta njen ku.bir umiri, je doma, ji je zvest, ona ga pa z žlico futra in mu plenice menja!!!
JE ŠE KJE BOLJ BUTASTO BITJE OD POROČENE BABE???
BUDALO ODJEBI S SVOJIM KURBIRSKIM MIŠLJENJEM. ODJEBI IN PEJT KAJ DELAT SMRAD POKVARJENI.
No, potem pa naj nekdo pove, če babe resnično niso prifuknjene v bučo! Ne vem koliko let traja moževa ku.rbarija, ampak ona zvesto in butasto ostaja kuharica, čistilka, perica, likarica… skratka, predpražnik za ku.rbirskega prassca!! In potem je vsa vesela, ko se na stara leta njen ku.bir umiri, je doma, ji je zvest, ona ga pa z žlico futra in mu plenice menja!!!
[/quote]
kader za ljubico je tista, ki je zadnič opisala tukej tipa, ki ga je v argentinu olajšal za keš in njegov cajt, pa kljub vsemu skenslala s trdo curo na koncu…., če je zgodba resnična al ne, je nepomembno.. Ženska z dušo ne more bit ljubica, ker so to lahko samo brezkompromistne preračunljive egoistke v smislu, sem dokler se splača, pa ne samo zarad keša ampak je lahko to tud zarad dobrega nabijanja f u k a v katerem pač tud sam uživa…..
Kaj vam mar, kako imam jez urejeno. Kako si drznete vtikovati se v stvari, ki se vas popolnoma nič ne tičejo. Se vam ne zdi, da se kljub vsemu pametovanju tu gor, praskate tam, kjer vas ne srbi? Če pa vas, pa ste si sami krivi, če ste se znašli v stanju in odnosu, ki vam ne ustreza. Brigajte se zase, jaz namreč se.
[/quote]
Ja bolj butasta si očitno ti, ker posplošuješ in se baje praskaš, kjer te ne srbi. V vednost, vse zgoraj našteto počneva oba in pa gospodinjska pomočnica, kdo bo komu menjaval plenice pa še ne veva, morda ti veš?
[/quote]
Tista, ki se gre tak zakon, je ziher ornk trčena. Mislim, da mlajše ženske niso več tako zabite. Med starejšo generacijo je pa kar veliko takih. Pa ne govorim o takih, ki niso imele možnosti službe. V starih časih je bilo pač tako, da je ženska morala požreti vse.
Govorim o takih, ki so imele možnost službe, zdaj stare recimo 60, 70, pa so vseeno to tolerirale. Zraven pa to še kar glasno povedo in se imajo za uspešne, ker je mož ostal z njimi, drugič se imajo pa za mučenice, ki same doma garajo (ja zato je pa imel dec čas se okrog gonit).
Tista, ki se gre tak zakon, je ziher ornk trčena. Mislim, da mlajše ženske niso več tako zabite. Med starejšo generacijo je pa kar veliko takih. Pa ne govorim o takih, ki niso imele možnosti službe. V starih časih je bilo pač tako, da je ženska morala požreti vse.
Govorim o takih, ki so imele možnost službe, zdaj stare recimo 60, 70, pa so vseeno to tolerirale. Zraven pa to še kar glasno povedo in se imajo za uspešne, ker je mož ostal z njimi, drugič se imajo pa za mučenice, ki same doma garajo (ja zato je pa imel dec čas se okrog gonit).
[/quote]
Zanimivo je pa najbolj to, da ti sodiš o tem, kako bi one morale. Da nisi ti kje ona ljubica, ki čača, pa čaka, pa čaka……
Živim v okolju, kjer se marsikaj govori, vsi vedo o vseh vse, bolj ko mi sami in kar je najbolj smešno, je resnica ponavadi povsem drugačna.
Ampak, če ne bi bilo čenč, bi mon propadel, če ne bi vsak poznal v nulo vsaj par zgodb, ki potrjujejo njegovo mnenje, bi bil tu gor živ dolgčas.