Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Se za ljubico kdaj dobro izide?

Se za ljubico kdaj dobro izide?

Ljubica mora pazit, da se ne zaljubi. Potem je kriza.
Drugače pa tudi meni ni jasno zakaj ene ženske prenašajo dece, ki jih varajo? Vsi okrog in okrog vedo, da jo mož vara, ona ostaja. A zaradi nekaj fičnikov proda svoj ponos?
Še najbolj smešno pa je, da se take žene spravijo na ljubice. Menda so one krive, da njih mož vara. S tem pa sploh pokažejo, da so butaste. Ja, tip je bil posiljen :). Pa še kar naprej se vrača k posiljevalki.
Res, ene poročene babetine so pa spomenik neumnosti.
Po drugi strani pa beremo monovce, kako žene nočejo seksat z njimi. Hm, le zakaj potem ljubice?

to niso ljubice ampak počepe … čepijo in čakajo

Zanimivo je pa najbolj to, da ti sodiš o tem, kako bi one morale. Da nisi ti kje ona ljubica, ki čača, pa čaka, pa čaka……

Živim v okolju, kjer se marsikaj govori, vsi vedo o vseh vse, bolj ko mi sami in kar je najbolj smešno, je resnica ponavadi povsem drugačna.
Ampak, če ne bi bilo čenč, bi mon propadel, če ne bi vsak poznal v nulo vsaj par zgodb, ki potrjujejo njegovo mnenje, bi bil tu gor živ dolgčas.
[/quote]

Torej praviš, da ženska, ki reče, da jo mož oklufuta, ker mu teži zaradi varanja, laže?
Ali pa sem ti mogoče stopila na rep?
Lej, pametna ljubica nikakor ne bo želela imet resnega razmerja z varalico. Ima ga za seks. Bebave žene so tiste, ki čakajo, da se varalica vrne k njim. Za par evrov pač prodajo svoj ponos.

A lubček tudi kaj pokasira?

to niso ljubice ampak počepe … čepijo in čakajo
[/quote]

To ti misliš. Ljubica vzame, kar je fajn. Kar je slabo, pusti ženi.
Upam, da si že dojel, da ženske tudi uživamo v seksu? V pranju moških gat pa ne uživamo. No ene tudi v tem uživajo :).

In kaj potem tebi mar? Nisi žena, nisi ljubica, si prepametna za take igre, zakaj torej obsojaš, če ne poznaš ozadja? Aja, ker si pametna 😆😆😆

Upam, da si že dojel, da ženske tudi uživamo v seksu? V pranju moških gat pa ne uživamo. No ene tudi v tem uživajo :).
[/quote]

Ja ene perejo gate, druge tičhe, ene uporablja pralne stroje, druge pa goflje in pravijo, da pri tem uživajo……globoko grlo pa to……

[/quote]
mimosunkaš ☺
beri na kaj rejam

PODPIRANJE KURB NA TEM FORUMU JE ZNANA PRAKSA. KER SO VEČINOMA KURBE TUKAJ.

Še obstjajajo mentalno zdrave družine, ki temeljijo na zvestobi in vrednotah človeškega dostojanstva, ki vedo kaj je prav. Otroci v takih družinah živijo srečno otroštvo ob svojih zvestih starših in odrastejo v ljudi, ki nekaj pomenijo za ta svet.

ne priznam tvoje sodbe

ju knou d dril …

Ja, ljubici mojega bivsega se je izslo.
Po 15 leti me je pustil zaradi nje, baje sta se zgala ze celo leto pred tem. Enega lepega dne je obelodanil iznenada, da se je zaljubil in da se seli k njej.

Izslo se je tudi meni, saj sem po letu zalosti in trpljenja (takoj po locitvi), zacvetela in zivljenje se mi je na vseh podrocjih obrnilo 100 krat na bolje.

Ni pa se izslo njemu. Z ljubico sta se ze po nekaj mesecih skupnjega zivljenja razsla, ces da ima ona psihicne tezave in hujse osebnostne motnje. Po njunem razhodu mu je nagajala kakor je le mogla in mu prakticno unicila kariero in zivljenje.

Ampak to ni vec moja skrb.

zavedno nikoli ne bi mogla sexati z nekom, za katerega vem, da sexa vsaj še nekoga zraven mene. Toliko pa se že cenim. Razumem pa, da včasih, ko nekdo izve za prevaro potrebuje čas, da zadevo uredi, da pa enim paše neko meni nerazumljivo stanje, pa je njihov problem, dogajanje v tujih spalnicah se me ne tiče, še manj me

Da dokončam: še manj me zanima.

In kaj potem tebi mar? Nisi žena, nisi ljubica, si prepametna za take igre, zakaj torej obsojaš, če ne poznaš ozadja? Aja, ker si pametna 😆😆😆
[/quote]

Zato, da stopim tebi na rep, da potem cviliš. In se peniš od jeze. Mi je zabavno.

Ja ene perejo gate, druge tičhe, ene uporablja pralne stroje, druge pa goflje in pravijo, da pri tem uživajo……globoko grlo pa to……
[/quote]

Če te prav razumem, si hotela razložiti, da ne maraš seksa?
Torej si dala noge narazen, da si dobila keš od moškega. Seksa pa ne maraš?
Žalostno to, da se ženske tule postavljate s tem, da se vam seks gnusi.

Če se pa splača.
Poglej: ženska ima recimo slabo plačo. Mož ima boljšo. Logično, da bo ostala z njim. Tu pa tam bo že dala noge narazen. Za denar se tudi to potrpi. Pa, če je poročena, je nihče ne označi za k… čeprav daje noge samo zaradi keša narazen.

[/quote]

Ha, ha, ko žena dobi ljubico. Ha, ha, ha. Dokaz kako so ene babe butaste. Vara jih mož, one se pa spravijo na ljubice. Če to ni znak debilnosti.

[/quote]

Jaz kur.barije ne zagovarjam, ampak človek mora biti pač pismen, da to iz mojega prispevka lahko razbere.
Si se pa ti očitno našla v vlogi prevarane žene, ker sicer ne bi cvilila kot cviliš.

Zato, da stopim tebi na rep, da potem cviliš. In se peniš od jeze. Mi je zabavno.
[/quote]

Ja penim in cepetam in ti polepšam dan, kaj ni to krasno? Ti rabiš samo Mon in tvoj dan je popoln, kaj ni to krasno zate in tvoje popolno življenje? 😘😘😘

Ja penim in cepetam in ti polepšam dan, kaj ni to krasno? Ti rabiš samo Mon in tvoj dan je popoln, kaj ni to krasno zate in tvoje popolno življenje? 😘😘😘
[/quote]

Saj bo bolje, ne se sekirat, nisi edina, ki jo je ta tema s tira vrgla :). Pogumno naprej.

Če te prav razumem, si hotela razložiti, da ne maraš seksa?
Torej si dala noge narazen, da si dobila keš od moškega. Seksa pa ne maraš?
Žalostno to, da se ženske tule postavljate s tem, da se vam seks gnusi.
[/quote]

Narobe razumeš!
Za pranje gat uporabljamo pralne stroje, ti ga pa tipu, ki ga očitno namaka v več lukenj lepo poližeš, kdo je tu bolj neumen in za božjo voljo povej mi kaj imaš ti od fafa, razen pogleda na tipa ki uživa?

Saj bo bolje, ne se sekirat, nisi edina, ki jo je ta tema s tira vrgla :). Pogumno naprej.
[/quote]

Hvala za lepe želje, pomenijo mi ogromno 😎

Narobe razumeš!
Za pranje gat uporabljamo pralne stroje, ti ga pa tipu, ki ga očitno namaka v več lukenj lepo poližeš, kdo je tu bolj neumen in za božjo voljo povej mi kaj imaš ti od fafa, razen pogleda na tipa ki uživa?
[/quote]

Ja, vem uboga revica moraš prati gate od deca. Vem,da v tem uživaš bolj kot v seksu.
Zakaj se ti seks tako gnusi? Zakaj raje usrane gate v pralni stroj tlačiš kot seksaš? Žal mi je zate, da ne uživaš v seksu. Mogoče pa rabiš novega loverja, ki te bo popeljal v svet seksualnih užitkov. Če ni že prepozno, ker imajm občutek, da si do kraja zavrta.

Ja, vem uboga revica moraš prati gate od deca. Vem,da v tem uživaš bolj kot v seksu.
Zakaj se ti seks tako gnusi? Zakaj raje usrane gate v pralni stroj tlačiš kot seksaš? Žal mi je zate, da ne uživaš v seksu. Mogoče pa rabiš novega loverja, ki te bo popeljal v svet seksualnih užitkov. Če ni že prepozno, ker imajm občutek, da si do kraja zavrta.
[/quote]

Ker sklepaš po sebi, se hudo motiš. Igranje druge violine me pa ni nikoli zanimalo, pravzaprav, kot si verjetno že ugotovila, se mi gabi.

New Report

Close