Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Se za ljubico kdaj dobro izide?

Se za ljubico kdaj dobro izide?

Ker sklepaš po sebi, se hudo motiš. Igranje druge violine me pa ni nikoli zanimalo, pravzaprav, kot si verjetno že ugotovila, se mi gabi.
[/quote]

Mislim, da si ti edina, ki se je v tej temi zgaražala nad oralnim seksom in dajala vtis, da se ti to gnusi … ampak ok, tudi take babe morajo živeti, ki raje perejo usrane gate kot seksajo :). V bistvu ste zelo koristne :). Potem lahko možje uživajo, ljubice tudi, ker žena vse umazano delo opravi.

Aha, za ljubico se najbolje izide, ko se tip odlepi od nje. Je pa to dolgotrajen in težaški proces, če ne zlepa, pa zgrda.

Mislim, da si ti edina, ki se je v tej temi zgaražala nad oralnim seksom in dajala vtis, da se ti to gnusi … ampak ok, tudi take babe morajo živeti, ki raje perejo usrane gate kot seksajo :). V bistvu ste zelo koristne :). Potem lahko možje uživajo, ljubice tudi, ker žena vse umazano delo opravi.
[/quote]

Pamet ti ni lih blizu, gate pere stroj, kar ti tupim že lep čas, ti pa ko bik v steno. Sex, v katerem ližeš ostanke drugih, pa če ti je apetitlih in rajcig, ti kar, kot sem že poudarila, ampak ti v tvoji trdi buči tega ne sprocesiraš, pa ni na mojem nivoju.

[/quote]

Ja vsesortetotre nas je, eni dajo umazanijo prat v stroj, drugi pa jo odstranijo oralno. Zemlja je dovolj velika za oboje in oboji morajo biti, da so tipi “tipi top”.

Pamet ti ni lih blizu, gate pere stroj, kar ti tupim že lep čas, ti pa ko bik v steno. Sex, v katerem ližeš ostanke drugih, pa če ti je apetitlih in rajcig, ti kar, kot sem že poudarila, ampak ti v tvoji trdi buči tega ne sprocesiraš, pa ni na mojem nivoju.
[/quote]

Hm, a cote same skočijo v pralni stroj in ven iz njega?
Sreča, da ste take, ki raje usrane gate perete kot seksate. To ste v bistvu zelo koristna bitja. Perete, kuhate, rojevate otroke. Kaj bi možje brez vas?
Kaj bi ljubice brez vas? Če ve ne bi prale gat svojim možem pa jim rojevale otrok, bi to pričakovali od ljubic.

Ja vsesortetotre nas je, eni dajo umazanijo prat v stroj, drugi pa jo odstranijo oralno. Zemlja je dovolj velika za oboje in oboji morajo biti, da so tipi “tipi top”.
[/quote]

Kaj hočeš namignit, da si tvoj mož tiča ne umiva?
In zato raje pobiraš njegove usrane gate in jih daješ v pralni stroj kot, da bi mu nudila seks?

Hm, a cote same skočijo v pralni stroj in ven iz njega?
Sreča, da ste take, ki raje usrane gate perete kot seksate. To ste v bistvu zelo koristna bitja. Perete, kuhate, rojevate otroke. Kaj bi možje brez vas?
Kaj bi ljubice brez vas? Če ve ne bi prale gat svojim možem pa jim rojevale otrok, bi to pričakovali od ljubic.
[/quote]

Ti pa res zamudiš vsako priložnost biti tiho in izpasti vsaj za silo pametna!

Ti pa res zamudiš vsako priložnost biti tiho in izpasti vsaj za silo pametna!
[/quote]

Kaj se zaletavaš vame kot tak stekel pes?
Te ignoriram pa se še vedno zaletavaš vame kot tako malo ščene. Nimaš nič za likat, kuhat, pomivat?

Kaj se zaletavaš vame kot tak stekel pes?
Te ignoriram pa se še vedno zaletavaš vame kot tako malo ščene. Nimaš nič za likat, kuhat, pomivat?
[/quote]

😎😘😆😆
PS
Mi smo moderni, pr nas pere, pegla in kuha lubca, jaz pa moža pedenam 🤤

To bo ja, sodelavke se med sabo pogovarjate o tem, komu je katera ljubica, ker to je stvar o kateri bi se naokoli hvalil. Drugače pa je največ varanja med poročenimi oziroma koruzniki, ki posebnih pričakovanj nimajo.

blalblabla….pa kaj vam je vendar, ženske? a, žene res vse same postorite doma? pedenate otroke, moža in hišo? on pa hara naokoli? če ja, potem ste si same krive, če ste presenečene ob kakšnem odkritju. razen, če vam paše tako in raje čistite in ste srečne, da vas ne utruja in se prazni drugje. tega je sicer veliko.
drgač pa, vsaka ljubica, tudi tista najbolj hladnokrvna sčasoma trpi, kot hudič. ali boli za znoret ali pa je znervirana do konca. tisti super lep čas je precej kratek. kakšen mesec, dva, največ leto. potem pa….bolečina. kot sem napisala, takšna ali drugačna.
in nobenih utvar si ne delajte, ene in druge, da je žena uboga reva in ljubica pobira samo smetano. prvo govorijo prevarane žene, drugo pa prizadete ljubice. tipi varalice pa pač niso pametni in frajerje temveč reveži. v buči. a si ne morejo pomagati. prizadeti v otroštvu in to je način izlivanja frustracij. tipi so pri celi stvari pravzaprav največja žalost. in oni to (pre)dobro vedo. priznali seveda nebi za živo glavo. weak up, folk, tako preprosto je. nobena psihoanaliza ni potrebna.

Men sitnari od znanke mož, prav ogaben je. Sem raje sama kot komu ljubica in živim z manj, ker roko na srce, ni tako lahko. Nisem naterialistka niti. Oni imajo ful denarja, tud moj bivsi je bil tak, zgonjen. Zdaj sva oba sama, sam da se on sam sebi smili, jaz pa ne. Men se moja znanka in mislim da je prepricana da je vse ok,,al pa se dela.

New Report

Close