Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Še zajčku…

Še zajčku…

našmu… velikonočnemu ;)))) ene vesele praznike pa veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik pisanih pirhov, sladkih potic in nepekočega hrena in veliiiiiiiiiiiiiko sončka.

JTLC!!!

Jani, če dovoliš, se PODPIŠEM

Seba

to pa vedno 🙂

seba, tud teb še enkrat lep vikend, čeprav v nedeljo ne boš s svojimi, pa vendarle, nekaj tvojega pa bo tam, kjer boš :))

jest se odpravljam domov in na faks.

čau seba, čau folk!!

Lepo napisano. Hvala. Čau Jani

JA, JEST TUTTTTTTTTTTTTTTTTT!
ZAJČEK MOJ, ENEGA TAKEGA PIRHA, KU BO NEKAJ TUT NOTRI !!!

LEPE PRAZNIKE!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Sam ne KLOPOTEC

Čau Jani, čau folk, mi bomo pa s Sebatam v nedeljo, če ne tuki gori, pol pa na terenu … v mislih, je tako, Seba ?

Aja, pa bog ti polončkaj, ker si z mano !!! IN s tistimi žvalcami ! Mi je že bolje!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Hvala Mariči za vzpodbudne besede.

Sem pa v boju s teboj proti živalcam

Lepe praznike tudi tebi in tvojimi – pa tvojemu regratu tut ;o)))))

He , hi , ho , velikonočnemu :))))))))))))))))))
Vesele velikonočne praznike tebi in malima škratoma pa ženkici .
Počij lepo in glej da se še kaj prilimaš semle :)))))

Mariči kok gredo meni te živalice tuki gor na reklami na jetrni sistem , nimaš pojma !!!Komi se krotim , da se ne pritožim moderatorju.

LEPE TOPLE , MIRNE IN PREDVSEM POLNE POČITKA ZATE MARIČI….VELIKONOČNE PRAZNIKE , TI ŽELI
zajček ( velikonočni 🙂

New Report

Close