Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Se že dogaja

Se že dogaja

Kaj ti ni jasno?

Nisem imel covida. Joj, kaj pa zdaj? Jojmene, covid mi bo požrlo možgane phahahaha.. Kako pa kaj tvoji možgani, ti strdki nagajajo? Ne se razburjat, če ne te lahko še kap rukne. Kar pa ni pametno. Dohtarjev ni, urgence so polne, rešilce ukinjajo. Lahko greš samo direkt na britof.

S temi tvoji člančiči od žnj oseb, od žnj medija si niti riti ne morem obrisat. Zato se ne trudi.

Ne se sekirat, po mojem nisi ogroženo 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
brez skrbi, 30.12.2022 ob 10:56

Kaj ti ni jasno?

Nisem imel covida. Joj, kaj pa zdaj? Jojmene, covid mi bo požrlo možgane phahahaha.. Kako pa kaj tvoji možgani, ti strdki nagajajo? Ne se razburjat, če ne te lahko še kap rukne. Kar pa ni pametno. Dohtarjev ni, urgence so polne, rešilce ukinjajo. Lahko greš samo direkt na britof.

S temi tvoji člančiči od žnj oseb, od žnj medija si niti riti ne morem obrisat. Zato se ne trudi.

Ne se sekirat, po mojem nisi ogroženo 🙂

No, tebi jih je več kot očitno požrlo

Steklina razsaja, steklina med prestrašenci, pazite na pritisk!

Blednica, 30.12.2022 ob 13:38

Steklina razsaja, steklina med prestrašenci, pazite na pritisk!

Ampak kako, da jo dobite samo antivaxer tuml idiot norci? Ker samo vi norite in vsak dan odpirate tovrstne teme.

Bi znalo bit, 30.12.2022 ob 13:47

Ampak kako, da jo dobite samo antivaxer tuml idiot norci? Ker samo vi norite in vsak dan odpirate tovrstne teme.

Daj stari kalamar, ohladi se malo, driskač.

Če je to res, kar so govorili na začetku, da je kovid tudi hiv+ebola, potem bo še pestro…. Ker še nihče ne ve, kako naj bi končna bolezen sploh bila videti. za hiv vemo kako je videti preden človek dobi aids.
Zato ne prenesem teh zanikovalskih idddiotov, ker tudi osnovnih stvari ne upoštevajo.

New Report

Close