Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek se že veselite decembra?

se že veselite decembra?

blagor vam………

mene je kar strah praznikov, z možem imava tako službo, ko bova oba v službi cel december in januar zaradi izrednih razmer letos, sploh vse nedelej in praznike.

še nimam pojma, kaj bomo z otrokoma na silvestrovo???

uživajte, lp

NE. December je najbolj grozen mesec v letu.

Ja, se ga veselim. Ker bom tudi sama kar nekaj dopusta koristila. Poleg vsega bom pa še prvič teta (no, bodoča mamica si bolj želi januarčka)! Juhuhu!

Ja, jaz tudi komaj čakam tisto vzdušje, ki je zame pravljično. Letos sicer ne vem koliko bomo lahko šli v prestolnico z malo deklico. No, če ne bo snega (kar bi bilo sicer škoda), se bomo pa lahko res odločili it. Pri nas bo tudi okrašeno itd, ampak Ljubljana je pač Ljubljana.

Meni gre pa celotna decembrska evforija na živce. Sovražim gužvo, še v najbolj brezveznih trgovinah, je gužva. Ponavadi se je temu dalo izogniti, zdaj imam pa otroka, in ga ne bom “prikrajševala” različnih dedkov mrazov. In tam bo spet gužva.

Drugače sem se tudi jaz veselila praznikov, dokler mi ni 11 let nazaj 20. decembra umrla mama. Kako naj se veselim, ce je to obdobje, ko se mi je zgodila najbolj zalostna stvar v zivljenju. Zato komaj cakam, da bo januar.

ne ravno najbolj. mogoče me no še zgrabilo.

Morje, moje sožalje. Verjemi, da bi bila stara mama še kako vesela, ko bi videla iskrice veselja v tvojih očev. Zato bodi vesela in s tistimi, ki jih imaš rada.

Te razumem. Moje obletnice sicer niso decembra, je pa december grozen ravno zaradi te evforije.

Polona, se podpišem pod oba tvoja posta. Sva kot dvojčici.

Prav nič se ne veselim, z možem ne bomo skoraj nič skupaj, bova s hčerko sami( no, vsaj midve bova skupaj), pa še imamo finančno katastrofo, da se tudi z manjšimi nakupi ne bom mogla potolažiti. pa saj bo bolje.

Hvala.

New Report

Close