Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Se ženske vsedate na školjko?

Se ženske vsedate na školjko?

Ali stojite nad njo, ko lulate in kakate na javnih WCjih?

😉

Ali samo počepnem ali pa obložim z papirjem. Tudi odvisno v kakšnem satnju je 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

Normalno, da se NE usedemo.
To ni hec, po WC- jih lahko stakneš marsikaj.

Se ti bo čudno zdelo ampak tudi jaz oblagam s papirjem 😉

Ne zdi se mi čudno, zdi se mi normalno.

v tujini jih lahk kr kao zajahaš, v stilu ženskega pisoarja…

če se le da, lulam in kakam doma!!!, če pa ne gre, pa jebat ga, med približnim počepom centriram školjko…je pa tak da, saj veste vse, ki si jo brijete, če ni natur dolžine dlak, curek ne teče čist v ok liniji in je treba kr mal pazit, da ni kaj preveč mokro…

si zadovoljen???

:-))) ***

Ahaaaa… ja sm ja 😉

Jaz pa tako obložim školjko s papirjem, če je potrebno se vsest, da je prav tapicirana potem in je prav fajn mehko za sedet :-)))) Ni mi problem it kakat kamorkoli, če je le koliko toliko čisto in je dovolj papirja.

Đizus………….kakšna vprašanja…………hahahahhaha

Jeeee vsii oblagamo 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

Tudi jaz se drugje ne vsedem…edino v službi, kjer se mi zdi dovolj čisto, obložim s papirjem. Sam ne za lulanje, se mi ne ljubi….kar počepnem…

In glej no glej… Sem že mislila, kaj je narobe z mano, da curek včasih kar mimo nese in moram prav pazit… Hvala, da si povedala, da nisem edina :)))))

….ne mimo školke se vsedem….si še noge operem;-())))))))))))))))))))))))

nikoli se ne vsedem…! 🙂

*

Se ne vsedem, nikoli…..

Punce! Rad bi bil vaša školjka!!! 😉

ne priporočam):):)

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

New Report

Close