Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek seba

seba

je naredu tudi drugi kolokvij

DOBR JUTR..

MENDA SAMO ZATO, KER SMO TOLK TRDNO DRŽAL PESTI ZATE !!!!!!!!!!!!!!!!

no , ja…menda si se mičken tudi učil, ane??

Č E S T I T A M !!!

===============

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

V tvojo prvo tezo absolutno verjamem, v drogo tvojo tezo tut, ker sem se res učil.

hvla za čestitke

:))
ma je škrat vedu še preden si šou,
je pa fajn še potrditev dobit

dobro jutro štromsi, dobro jutro gmajna
in vesoljne Butale

ojla skandinavka. Hvala za zaupanje

še jest sn vesela, od srca.
vem, kakšen občutek je, ko človek nekaj doseže.

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

verjemi, da je šele začetek, ampak tale kolovij mi je dal poleta.Res. Full. Ker je res veliko snovi in mi tole full pomeni. Sem SREČEN

predstavljaj si svojo srečo takrat, ko bo za teboj zadnji letnik…pa ko boš dal vsem nam za pijačo, ko bo padla še diploma :-)))))

ah, saj bom verjetno takrat prvič pod “gaso” :-)))))))))))))9

Č E S T I T KE !!!!!!!!

Kar pogumno naprej………..

CMOK

STLC

The best in life is free

bom zaenkrat raje v okviru realnih tleh ostal. Pol ko bo pa res cajt pa gas do konca ;o)))))))))))))

Hvala Stelči. Pa kje si ti, madona. Nič ni slišat te

a tist t spodnji citat zate velja do mene ;o)))))))))))))))))))))))))))

a te lahko še nekaj prašam?
a že kaj brca?

ne. Smo šele v 13 tednu

če pa misliš na tistega v mojih hlačah, pa vsak dan bolj,o))))))))))))))))))

ni kej, še drugič:)

rabim tut tretjič in tako naprej

ahaaaaaaaa, dans pa ja…….. grrrrrrrrrrrr………. koštrun salamenski……. hahahaha

ja, čestitam……….. (a se za to tud lubčka da? hahah)

dobro jutro ssssss……… ssssssssss…….. saj veš kaj……. opssss

nos problemos

ti sam prjav, jest bom pa pozitivne vibracije
pošiljala.

ssssss..hvala sssssssssssss

Pol pa takole. Sicer boš mislila da izkoriščam ampak, v soboto imam spet kolokvij

HAHAHAHA

SI PA OD SILE.
A VEŠ, DA JEST NA “TIZGA” TUDI POMISLIM NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SPLOH NE VEM (VEČ), KAKŠNI SO:-))))))))))))))9

:)))))))

Še sem tu………vsake tolko pokukam na forum……….drugače pa prehlajena……šmrcam……….tako, kot se za ta letni čas spodobi:))))

Tist spodnji citat….he,he,he…..kaj pa vem….skozi si nekaj zamenjujem….evo……..zdaj pa spet nekaj novega…………..bomo videli za kolk časa……..

CMOK

STLC

The best in life is free

čestitke 🙂

Ma kej sam čestitke, bemtiš, na, prim, zagrab, abjem !!!! use ta nar ta bulš!
Pa drugič spet!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

pa obnovi znanje

New Report

Close