Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek seba

seba

a velja zame al ne ;o)))))))))

Jani, tisti tvoji žepni priročniki so pa od HUDIČA ;o))))))))))))))))

Bo v soboto že tretjič. sem že tolk zmatran od te šole Mariči. Doma me sploh nič ne vidijo. Še tmala vpraša kdo je ta stric k mami nadleguje ;o))))))))))))

saj bi :-))
pa jih tolk v vrsti stoji, ki bi mi radi pr tem pomagal, da se ne morm odločit za ta prauga:-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

moji? so tvoji tud, ker očitno ti pomagajo :))))

lep dan seba pa se beremo… šibam zdej u prestolnico 🙂

spet boš praznih rok ostala. Zamiži pa zagrabi ;o))))))))))))))))))))

le pejt. Imamo SONCE. Pa srečno pot

ehhhhhhhhhh…saj sem!!
pa so mi ene trije v roki ostali….
Potem pa nsiem vedela glih kako in kam z vsemi hkrati :-))))))))))))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Ha, ha, ha, Seba, poznam to utrujenost, poznam pa tudi tisto veselje in zadovoljstvo, srečo, ko je bil izpit za menoj. In najprej eden, potem še eden in še eden in še in še in še …. in danes, po pravici povedano, mi je po tej “obremenitvi”, po študiju kar malce dolgčas. Kar še bi nekaj, pa še in še in še. Sej bo, veš Seba, samo da se vsi skupaj privadite drugačnemu ritmu. In vse boš postoril in popedenal in vse bo tako, kot mora biti. Brez muje se pa še čevelj ne obuje. Če imaš razumevanje doma, bo vse šlo.Sem in tja malo poči, ko so živčki prenapeti, ko nekaj ne gre in ne gre, ko je doma kup stvari za podelat, ko se izpit bliža, človek pa še enega stavka ni prebral, ko strah precvika čisto vse dratovje, ampak, je potem toliko lepše, toliko boljše in toliko zaslužnješe!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

a ti jest povem kam z vsemi tremi hkrati

hvala za lepe besede. In res, mi stojijo ob strani. Mariči, ni kaj, si Mariči

Cmoka

KOMAJ ČAKAM….DEJ ME MAL POUČI……

:-)))

Iskrene čestitke seba! Vem kolko ta uspeh pomeni…
Ob vsem tem dobivam le slabo vest,kolk časa jest pacam ta vražji faks…dej en mal me porin….sam še enga moram stisnt..pleaaaase.)))

Pa še iskrene čestitke od tvojega mentorja hehe…sicer pa nikoli nisem in ne bom dvomila vate – na vseh področjih , ker si en krasen fant.

New Report

Close