Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Seba…..tebi….

Seba…..tebi….

Na, pismo, zdej smo pa res že v župci,
ma kaj v župci, prav v aspiku bredemo
z vsemi temi tvojimi ljubeznimi !

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

:)))))))))))))))))))))))))))

na, sam men dejta mir !

A pištole razdelim ?

Muca, ej, a veš kaj Muca, kaj praviš, da imaš
ti že rada…… smetanco, ane, pa jogurt z ….e….
bova dali notri prov malo orehov, ane, na, tuki
maš, zdej pa pejd tjale pod smrekco lepo v miru
papat, jest bom pa tuki …..eeee, no, nič ne bom……
e…… mrbit pa…… eh, no, kaj ti dam še, pejd no tja
pod smrekco, pejd, pejd. Na, še mal smetance,
tkole, pa eno palačinkico, dej jogurt v uno rokco,
tkole, na, zdej pa tole palačinko primi, tkole ja, zdej
pa pejdi,pejdi …….

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

call him

Pod mojo smrekco že ne ! Tam bom jaz in ………

Dej ga ti poklič, da nau muca nad mano
tulila, tebi nau upala nič oponesti. Mene
lohka še za vrat stisne, a veš. Dej no, hitr
ga poklič, hitr, dokler se una baše tam pod
smrekco z omelto. Ma kwa čakaš, bemti,
poklič, ane!

Ma ne zdele, je prepozno :))
Ga pokličem jutri zjutri, obljubim !
Anede, da gresta zdaj z muco spat !

heheh grem..pa črnega lepotca vzamem ss seboj..kulllejjj!!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Sanjaj, sanjaj z menoj, saaanjjaj, da si
samo moj …………
Pa ti tudi sanjaj, da grem jaz spat …….ni za
pet posto ne idem sada nikamo ………tko !

Hmmmm a mi hoč povedat da si mi ga mal kradla kaj!! bemti sem vedla,da nesmem manjkat..ampak herpes tud ni pomagal kaj?!! DRugič ga bom v primeru moje odsotnosti..ošljakala vsepovsod..da bodo sami mehurčki..hehehehehehhehehe

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Hahahah a ga hočta..sej je tuki pr men?!!!

Mariči, pozno je že . Treba se je odpočit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ninat pejt !

Neeeeeee!!! Kaj spat..jest sem kul frišna..sem spala dve uri..nč spanja…hehehehe

Hahahah misli si! ::.aaa ja ču nočas..leptir postati…..

Ma nauš ga ti sračkala tuki okol, bemtiš!
Ninat pejt, jajajajjaja, ninat pejt. Nam šla,
pa konc!!!!!!!!!!!!!

O muca, to mi deli, pa ne grem spat niti
za minutko!

Muca, svetujem ti, ne se zezat z mano,
sam ne se zezat!
Pust ga pr mir, resno ti pravim, pr mir ga pust!

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
joj kako se naj vaju znebim ?

ha, ha, fajt :)))))))))))))))))

Seba, lepo nočko **

Piva dajte, mati!

Nak, zekec ti pregnani, ta finta pri meni ne
bo vžgala, nak, ne bo ! A ti misliš, da sem jaz
po župci priplavla, ne, nisem, sem kar po …..
eeeeeeeee………. eeeeeeeeeee………..no, nisem
po župci, tko.

hahahh..

New Report

Close