Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sebastjan in Ajda

Sebastjan in Ajda

No, pa imamo nov par na igralski sceni. Sebastian Cavazza in Ajda Smrekar sta to. Ona rojene 24.3.1985, on rojen 19.3.1973.
Kar velika razlika v letih, on že poročen, ločen, oče dveh sinov, luka in marko.
Kaj se vam zdi, da sta za skupaj.
Meni ona deluje preveč mladostno, nežno za takega zrelega moškega.

3.5* na Wikifeet…

Mene ne prepriča.

http://www.wikifeet.com/Ajda_Smrekar

Glede na to, da sta moja starsa bila istih let, ko sem se rodila jaz, njun prvi in edini otrok, se mi to ne zdi nic posebnega. Le moj oce je zgledal bolj mladostno, ker Cavazza junior s temi sivimi lasmi res ne zgleda 43.

Meni se 12 let ne zdi tako velika razlika. Lep par sta.

A ni zadnjič nekje pisalo, da sta se že razšla?

Sinova Marko in Luka pač nista sinova Tine Vrhovnik. Niti ne vem, če sta to otroka iste matere, ampak imata različne matere.
Ajda Smrekar definitivno ne paša zraven Sebastjana Cavazze, si zasluži nekoga bolj mladostnega, manj izkušenega.

men sta prav všeč in če njima paše … super!

njen bivši ma tud starejšo, a tega pa ne boste nč prešimfal 🙂

eni ste res preveč pametni!

Še gre. Jaz načeloma za nad 10 let nisem. Torej 10 let je res zgornje, zgornja meja. Mogoče bi ona res bolj pasala h komu mlajšemu, bolj mladostnemu. Ja bi !

Ona bi bolj pasala k njegovemu sinu. Ženska more imeti mlajšega. Tale Luka Pascal pa je že zdaj hud tip. Kaj šele bo čez 10 let, ko bo zrasel iz piščeta v petelina.

Ona je tako nežna, mladostna, igriva, on pa je sicer v redu moški, vendar jaz imam vtis, da je on tip metulja, ki rad leta s cveta na cvet.

33 letnica z 20 letnikom? Ne no….

Kje si pa to privlekla ven, da sinova pač nista od Tine Vrhovnik? Saj vsi to vemo, da ima on otroke že od prej, preden se je poročil s Tino.In ja, oba sta otroka od iste mame.
Kaj imata pa Ajda Smrekar in Sebastjan, to je pa njuna zadeva.Bosta že uredila sama.

Najboljši par sta pač bila Gušto in Zala.

V tej sezoni bo imela policaja, kako mu je že ime?

V tej sezoni bo imela policaja, kako mu je že ime?[/quote]

A je bil Sergej?

Deluje prestar za njo, ki je vsa polna miline in mladosti ter otroške radoživosti.

Polna radozivosti. Če je pa ona radoziva sem.pa jaz potem… Poglejte slike paoarazzo kolk je radoziva ena navadna puscobnica. Babe saj vemo da ste lubosumne seba je rea hud. Sam deluje mal zamorjen poln traum

Dobra sta oba Boris in Sebastijan. Najbolj fejst deca v slo!

Kaj je že bilo vprašanje?

Eh, ni važno …..

Aja ta Ajda,ko je igrala ono vaško kurbo v Eni žlahtni Štoriji ….

I don’t give a ….. ( vstavi poljubno)…… Njuna odločitev, med 4 stenami.

Če jima paše, noben problem.

New Report

Close