Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SECOM – ali je to konec zgodbe o uspehu?

SECOM – ali je to konec zgodbe o uspehu?

Pozdravljeni, bilo je že nekaj tem odprtih glede oken in vrat podjetja Secom, pa sedaj ugotavljam, da imajo zadnje 2 leti zelo slabe poslovne rezultate, podjetje pa je nedavno uradno prevzela 20 letnica z istim priimkom kot ga ima direktor/zastopnik. Podjetje nima več aktivne spletne strani, prav tako nobenega neblokiranega TRR. Ima kdo kak info, kaj se dogaja?

Firma secom je na cisti nuli merilec obljubla in vam dobesedno ukrade denar ko ga date na roke potem pa miljon izgovorjev.

Delavci pa ne dobivajo redne  place. Glede vodstva pa skoda besed……..

Ja, nekoč uspešno podjetje, danes ….

https://www.stop-neplacniki.si/secom-doo-sezana-kolodvorska-3-v-stecaju/

Odgovor na objavo uporabnika
Vesel oče, 11.09.2022 ob 21:40

Ja, nekoč uspešno podjetje, danes ….

https://www.stop-neplacniki.si/secom-doo-sezana-kolodvorska-3-v-stecaju/

Bumbar. O SECOM d.o.o okna in vrata Krško je govora. Poslujejo normalno.

Ni videt da poslujejo normalno. Še malo pa se bo poglavje Secom zaprlo, je že čas.

V začetku leta so prejeli 100% avans še do danes nimamo opravljene montaže!

Lol994, 05.10.2022 ob 18:52

V začetku leta so prejeli 100% avans še do danes nimamo opravljene montaže!

Nam so nekih 15 let nazaj menjali okna, balkonska vrata. Hitri, ucinkoviti, kvalitetni, odzivni. Skoda firme. Spet en kvazi direktor vse skupaj na kant spravil?

Secom najkvalitetnejša okna in vrata. Meni zmontirali 28 oken in vrat v enem šihtu. Že leta jih imam ,še nikoli ni bilo treba kaj popravljat. Pa so vmes tudi ogromna drsna vrata za teraso.

So eni najboljših.

Pozdravljen….tudi mi plačali avans vrat pa ni…bi se pridružili skupinski tožbi

Čist so zabluzili, mi smo od njih kupili okna leta 2015, takrat je bilo vse ok, sedaj ljudje placajo v avansu , robe pa ni

Podjetje Secom je že zaprto, rubežniki že nosijo stvari, vrašanje kaj se še lahko dobi od plačanega avansa.

Veliko sreče.

Zaprto je ni pa še v stečaju. Žal bo veliko stank oškodovanih zaradi pohlepnosti enega človeka, mene bi bilo na njegovem mestu sram hoditi po svetu.

ste zaposleni pri njih in morate pisati pozitivna mnenja?

Pozdravljeni,

smo plačali 100 avans lani novembra in od takrat nič…10000 izgovorov se pridružim tožbi

Takoj sem za skupno tožbo proti odgovornim  osebam jaz sem sicer dobil okna samo kvaliteta je pa katastrofa.

Je že prispevek na 24 ur.com

Tudi jaz imam naročena okna, plačan 100% avans, oken pa od nikjer in tisoč izgovorov.

Zelo slaba izkušnja iz 2021. Po stalnem teženju vendar vgradili  vplačano, vendar zelo slabo narejeno, neodzivni na reklamacije, lopovi do kraja. Inšpekcija je dolgo spala, čeprav  so ljudje veliko pisali po forumih, a so bili vsi komentarji čudežno brisani – lovke so torej dolge.

Sonja, želim vam uspešno tožbeno pot, naj se taki lopovi  kesajo v kehi in vrnejo vsem, kar so jim ukradli.

matej70, 07.08.2022 ob 22:40

Pozdravljeni, bilo je že nekaj tem odprtih glede oken in vrat podjetja Secom, pa sedaj ugotavljam, da imajo zadnje 2 leti zelo slabe poslovne rezultate, podjetje pa je nedavno uradno prevzela 20 letnica z istim priimkom kot ga ima direktor/zastopnik. Podjetje nima več aktivne spletne strani, prav tako nobenega neblokiranega TRR. Ima kdo kak info, kaj se dogaja?

Je podjetje Secom izpuhtelo? Tržni inšpektorat svari pred poslovanjem – 24ur.com

NE VEM ZAKAJ SE ZGANEJO ŠELE, KO JE ŽE VSEGA KONEC

Pozdravljeni, tudi mi bi se pridruzili skupinski tozbi, placali 100% avans, dobili pa nic. Imate morda kontakt kako se lahko pridruzim tozbi.

ista zgodba s zastopnikom Finstral okna XERALUX ŽALEC leta 1999-2000. Našla sem ga na sejmu v CELJU – Me je nategnil ko merjasca…pa ne samo mene. Vzel 100% avans za okna, nekak sem do oken prišla (z grožnjami), a nepravilnih mer, brez polic, rolet itd…..nekak sem se potem znajda….

sem jih nekako potem v bloku dala sama vgradit, menda so šli upniki pol v skupno tožbo, jaz sem bila mlada in se nisem hotela ubadat s tem- Vem pa, da so eni popušili milijone tolarjev…..Direktor je bil pa DRAGO KORBAR.

… so bili !

Pa kaj folk dajete 100 procentne avanse. Pol vas pa nategnejo. Da se kaka ara 10 -20, ajd 30 če že ne gre drugače, sicer pa adijo, ponudnikov stavbnega pohištva je dosti.

New Report

Close