Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Sedaj je vse JASNO

Sedaj je vse JASNO

saj vemo, kaj pomeni teh 40? In od kod naše nesmiselno vrtoglave številke?

https://twitter.com/GregorKos/status/1337812661736792068/photo/1

Še Faucci je rekel da je po 35 brez veze vse.
Čeprav je brez veze tak ali tak.
[img]http://shrani.si/f/1F/aC/1rwDeVdJ/40-ciklusa.png[/img]

5 minnuta video konference!
https://www.youtube.com/watch?v=a_Vy6fgaBPE

Res, sedaj je jasno zakaj odpiraš stalno nove teme. Zato ker se v eni osmešiš tako daleč da bi najraje pozabil, potem pa odpreš novo v upanju da ni noben videl kakšne idiotizme zapisuješ.

Ludi, povej kaj je ta 40. Nisem na tekoćem. Hvala.

Bomo videli če bo znal objasniti zadevo. Kot tudi če bo znal objasniti zakaj so Kochovi postulati relevantni.
Ti povem skrivnost… ne bo.

Bomo videli če bo znal objasniti zadevo. Kot tudi če bo znal objasniti zakaj so Kochovi postulati relevantni.
Ti povem skrivnost… ne bo.
[/quot

Naj pove Ludi. Meni se ne sanja za kaj se sploh gre, on pa je z vsem na tekočem. 🙂

da je tako in da so se politiki in politicna stroka odlicili za to taktiko, da si tako ustvarijo podlago za zapiranje naroda… sano tole enkrat po mojem bo treba tudi pravno odgovarjati,, saj se s tem pocetjem ljudem, gospodarstvu dela eeenormna skoda

Z občutljivostjo testov lahko lepo regulirajo, kolikšen {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} bo pozitivnih. Mogoče se bo kdo vprašal od kod toliko bolnikov. Sicer tako ali tako gre večinoma za bolnike, ki že imejo druge bolezni, poleg tega pa na nekatere ima močan vpliv tudi nocebo efekt.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

https://www.medri.uniri.hr/files/NASTAVA/PATOLOGIJA/NASTAVNO_GRADIVO/Molekularne_metode_u_patologiji.pdf

Hvala.

Kako bi se umnožio dovoljan broj kopija željenog fragmenta faze denaturacije, vezivanja i elongacije ponavljaju se u ciklusima 25 – 35 puta, idealno 30. Umnožavanje se odvija eksponencijalno. Premalo ciklusa može uzrokovati da se premalo produkta generira do kraja reakcije. Previše ciklusa može uzrokovati značajno umnažanje neželjenih produkata kojih bi se u manjem broju ciklusa, umnožilo zanemarivo malo. Idealan broj ciklusa je nekad potrebno empirijski odrediti.

http://akademija.inovagen.hr/optimizacija-pcr-reakcije-uvjeti-reakcije-temperature-i-trajanje-faza-pcr-reakcije/

Bo dovolj?

Jasno, sam ne zna objasnit nič. Copy paste stalno.

Daj še objasni zakaj so Kochovi postulati relevantni.

Da bi dokazal da je nekdo “okužen”, moraš iz okuženega izolirat “ebeni kur-cevi” neobstoječo laž virus, katera nikoli ni bil izoliran.
Isto to “govno” moraš prenesti v zdravo osebo, katera bo pokazala iste simptome.
Takoj ko je pokazale iste simptome bolezni od tega [hashtag=govna]#govna[/hashtag]# virusa#katero seveda ne obstaja, iz te osebe katera je “dobila” simptome, isti ta ##virus## mora bit spet izoliran in identičen iz prve “””okužene””osebe.
Že na prvem procesu izoliranja, je vse padlo v vodo, ker ni nikoli bil pročiščen ##virus##, sej v tem času niso niti imeli ta “pravega” mikroskopa za tote zadeve urejat,. Ostalo je pa vse Rockefeller in Big Pharma, oz današnja FArmacija in cepiva. Ta laž je gnusna.

Evo še na blogu o PCR ciklusima

https://gustirna.wordpress.com/2020/12/12/sedaj-pa-dost/

https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/lab/grows-virus-cell-culture.html

Moj bog, kaj pa zdaj?

Izolirani so exosomi, (hranil sem ta podatek )imam celo sliko… nekaj kaj je naše, nekaj kaj ima vsak človek v organizmu. WAKE UP!
Tam okoli 19 minute posnetek
https://vimeo.com/490260637

https://synapse.koreamed.org/articles/1142676

https://synapse.koreamed.org/articles/ViewImage.php?Type=F&aid=142676&id=F1&afn=63_JKMS_35_7_e84&fn=jkms-35-e84-g001_0063JKMS

KAJ JE CDC ŽE VSI VEDO KDO IH KONTROLIRA IN KOLIKO SO KORUMPIRANI

Ne morem verjet! ZOPET je nalimal linke, ki dokazujejo prav nasprotno!

Sam sebi dokazuje da je glup! Če pa to ni poezija.

Seveda, prijatelj, seveda.

Zato si mi za petami kot UDBA.
Misliš da se ljudje ne sprašujejo, zakaj toliko Jurišaš za mano?
Česa te je strah?
Da ne moreš obvladat enega nepismenega, ludega južnjaka?

A zdaj ker ti ljudje povedo da si vaški bebček, pomeni da smo udbaši? Če te moti, nehaj smetit s svojo zabitostjo stalno.
Sramotno se mi tudi zdi da ti je ignoranca in nepismenost v ponos. Ampak tvoja zadeva, kakor hočeš.

stran 12
Slika 8. Uređaja za PCR (PCR termoblok) Sve što je potrebno za PCR je: – Termostabilna DNA polimeraza -Uzorak DNA ( 50 do 100 nanograma u prosjeku) koja će biti kalup za kopiranje komplementarnog DNK lanca-niza; -Dva odgovarajuća oligonukleotidna primera -Reakcijski pufer -Nukleotidi: adenin, timin, citozin i gvanidin (A, T, C i G) -Osnovni parametri svih PCR protokola su:1.Inicijalno denaturiranje DNA u trajanju od 3 od 5 minuta na temperaturi od 94°C. Pritom se razdvajaju spareni lanci DNA koji služe kao kalupi za amplifikaciju 2.Hibridizacija primera na komplementarne odjeljke DNA ( annealing). U tom procesu će temperatura biti snižena na prosječno 55°C ( 50 – 60 °C) da bi se oligonukleotidni primeri vezali na komplementarne razdvojene lance DNA. 3.Sinteza komplementarnog lanca ( extension) na temperaturi od 72°C. To je optimalna temperatura za djelovanje termostabilne Taq-polimeraze. Pritom će polimeraza ugrađivati nove komplementarne nukleotide sve dok ne stigne do drugog primera. Pošto se na obadva lanca odvija sinteza,u jednom ciklusu amplifikacije će se broj DNA molekula udvostručiti. Postupak možemo u cjelosti ponavljati i na taj način broj novonastalih molekula DNA će se uvećavati geometrijskom progresijom ( 1, 2, 4, 8, 16, 32, 64,…). Zbog dinamike odvijanja PCR reakcije, prosječni PCR protokol se odvija u 30 do 40 ciklusa. Nakon 40 ciklusa pojavljuje se tzv.»fenomen platoa», kada dolazi do zasićenja ( ili potroška reaktanata), tako da se gubi efikasnost reakcije
https://gustirna.files.wordpress.com/2020/12/molekularne_metode_u_patologiji.pdf


Jp, še kako pogodbo boš dobil domov, pol bo pa spet treba v zapor, ker se je že preveč nabralo.😁 To je pa zato, ker si inteligenten, veš?😁

Sej sem tu že 10 krat rekel da mi nihče ne “sedi” na računu, ko pa bo ti javim
Sej enih par ih dobim še, imam že pripravljene izjave.
Seveda, morda še spotoma kero “zaslužim”.
Kje je problem?
Ja toti naš sistem se temelji na pogodbah. Nema podpisa nema dogovora. JEdnostavno ko pasulj
Nego kaj meniš o teh ciklusih PCR testov?

Medicinska fakulteta Univerza v Ljubljani) ŽIG and stuff

[img]http://shrani.si/f/1F/aC/1rwDeVdJ/2/40-ciklusa.png[/img]

New Report

Close