Sedaj ko sem shujšala, sem moškim bolj privlačna
V zadnjih 3 mesecih sem shujšala za 8 kg, to je bilo ravno toliko kot sem imela viška. Počutim se odlično ker sem spet dobila lepo obliko postave, prej je bilo okoli pasu vse zalito, še vedno pa nisem presuha. Imam konfekcijo M, prej sem imela L. Ali se samo meni dozdeva, ali je to zato, ker se tako dobro počutim in to odražam ven, ali pa zato ker imajo na splošno moški raje vitkejše ženske?
Stellla, 16.12.2024 ob 18:24
Najboljša je manekenska postava. Žal jo ima manj kot en procent žensk. Zato jih lahko gledate le po televiziji.
Stella, meni pa presuhe ženske niso všeč. Kot obešalniki za obleke
Ženska mora imeti obline na pravem mestu. Na primer Monica Belluci. Ona ni presuha, ima rit, joške. To je prava postava. Večina manekenk danes ni za nikamor, ne postava, ne obraz.
8 kg ni veliko. Zelo verjetno bolj opaziš moške, pa bolj samozavestna si. Zato sprememba. Prej si bila verjetno tako obsdena s svojimi kg da sploh opazila nisi da te kdo opazi in si mu všečna. Pa tudi vidi se po obnašanju in energiji človeka, če je zadovoljen s sabo ali ni. Čestitke za izgubo kg in pridobljeno samozavest :). Uživaj v tem. Ne pa pretiravat, da si kakšnih smeti ne navlečeš domov 😀
no ja, 16.12.2024 ob 19:13
8 kg ni veliko. Zelo verjetno bolj opaziš moške, pa bolj samozavestna si. Zato sprememba. Prej si bila verjetno tako obsdena s svojimi kg da sploh opazila nisi da te kdo opazi in si mu všečna. Pa tudi vidi se po obnašanju in energiji človeka, če je zadovoljen s sabo ali ni. Čestitke za izgubo kg in pridobljeno samozavest :). Uživaj v tem. Ne pa pretiravat, da si kakšnih smeti ne navlečeš domov 😀
8 kg je meni kar veliko, imam 170 cm, sedaj imam 61 kg, prej 69 kg. Vedno se mi kilogrami naberejo okoli pasu, nobeno oblačilo mi ni pristajalo, postava je postala brezoblična, kot en valj. Sedaj imam spet obliko. Nisem pa bila debela, to je pa res.
Čestitam, da si shujšala. Lepo to.
Ni pa nobena skrivnost, da debele ženske moških ne zanimajo. Čeprav ti tudi prej nisi bila debela. Ampak dejstvo je, da tud debeli moški hočejo vitke ženske.
Redki moški sploh pogledajo debelo žensko. No, pogledajo že, ampak ne v pozitivnem smislu, ampak zato, da se zmrdujejo nad njo.
Vem iz prakse, ker sem bila vitka in debela. In v debeli fazi sem dobila toliko žaljivk s strani moških (in tudi žensk) na račun videza, kg.
Luna657, 23.12.2024 ob 08:27
M ni vitko, oprosti. vitko je S in XS, z M si se zmeraj oblozena. Moski imajo radi suhe prekle brez josk.
Shujsala si in si sama sebi vsec, kar je prav, se zmeraj pa nisi “tam” za moski okus, ce te ravno to zanima.
M garderoba je idealna, ravno prava. Če ima ženska 170 cm, ni ravno nizka, kakšna bi bila z garderoba xs na tako visoki ženski? Anoreksična? Moški imajo radi da ima ženska malo prsj, rit, da ni koščena. Jaz sem bila cel lajf presuha in danes ko imam normalno težo, se počutim prav seksi. Ta ki piše ima pa idealno težo. Sploh ker ni mlada deklica ampak zrela ženska
Lejte gospa, trendi se menjajo. Družba je pač kakršna je, verjamem da kje drugje na svetu bi vaša Venerina postava lahko bila statusni simbol, tukaj trenutno ni. Lahko se odselite v Sudan in ste carica, lahko pa ste tu luzerka. Lahko pa tu shujšate. Kakor hočete.
Danes je standard da gospodična ni navajena žreti slabe hrane (sladkor) in ima zdrave navade. Suhost je znak tega da se ima pod nadzorom.
Med vojno so pa ravno rejene deklice bile zaželene ker je bil znak da hiša ima hrano, suhice noben pogledal ni.
“Moski imajo radi suhe prekle brez josk.”
Kako lahko neka odrasla ženska tako slabo pozna moške, da verjame kaj takega?
Suhice v resnici moškim niso bile nikoli všeč, všeč so jim sekundarni spolni znaki, ki nakazujejo mladost, zdravje in plodnost: široki boki, raven trebuh, polne prsi in rit kot pol breskve.
Razlog za zablodo je najbrž, da so nam nekoč modna industrija in mediji sugerirali, da so moškim všeč anoreksične ženske, ker na takih cote dobro zgledajo na fotkah, ampak vsaj od pojava Kim Kardashian naprej so pa tudi v javnem diskurzu ideal ženske lepote izražene obline – peščena ura s proporci zlatega reza, zadnja leta pa je ratala še posebej popularna velika rit, kar je bila sicer zgodovinsko preferenca neevropskih kultur, ki se parijo od zadaj, Evropejcem so bile pomembne predvsem prsi.
Zato zdaj v fitnesih vidiš 90% žensk manično hip thruste in izpadne korake delat, ene si dajo pa celo umetne riti narest, špeh od drugje si dajo všpricat v ritna lička, svašta res, ženske so pripravljene veliko pretrpet za lepoto.
8409, 25.12.2024 ob 18:31
“Moski imajo radi suhe prekle brez josk.”
Kako lahko neka odrasla ženska tako slabo pozna moške, da verjame kaj takega?
Suhice v resnici moškim niso bile nikoli všeč, všeč so jim sekundarni spolni znaki, ki nakazujejo mladost, zdravje in plodnost: široki boki, raven trebuh, polne prsi in rit kot pol breskve.
Razlog za zablodo je najbrž, da so nam nekoč modna industrija in mediji sugerirali, da so moškim všeč anoreksične ženske, ker na takih cote dobro zgledajo na fotkah, ampak vsaj od pojava Kim Kardashian naprej so pa tudi v javnem diskurzu ideal ženske lepote izražene obline – peščena ura s proporci zlatega reza, zadnja leta pa je ratala še posebej popularna velika rit, kar je bila sicer zgodovinsko preferenca neevropskih kultur, ki se parijo od zadaj, Evropejcem so bile pomembne predvsem prsi.
Zato zdaj v fitnesih vidiš 90% žensk manično hip thruste in izpadne korake delat, ene si dajo pa celo umetne riti narest, špeh od drugje si dajo všpricat v ritna lička, svašta res, ženske so pripravljene veliko pretrpet za lepoto.
8409, čist res je. Jaz imam kar lepo zaobljeno rit, ko sem bila mlada sem se tega sramovala, pa imela čez pajkice ali hlače daljše puloverje, danes pa je ravno to najlepše na telesu, okrogla ritka in lepe prsi. Eno je biti koščen, drugo pa je lepa vitka postava kjer so obline na pravem mestu . In na to so moški nori
Anonimen15748292, 26.12.2024 ob 07:33
Da so nam moškim všeč suhe prekle brez jošk? Pa kaj še… To je največja zabloda, ki jo je plasirala modna industrija.
Je ni čez lepo zaobljeno rit, boke, ožji pas in polne joške. Kdo bo šlatal same kosti in čebulne joškice…saj začneš še jokat.
Čebulne joškice, ahahaha. Dodaj še čebulno ali limona faco, pa je poln zadetek. 🙂
Najbolj zaničljivo do žensk s kakšnim kilogramom več se obnašajo ravno suhice, se norčujejo, opravljajo za hrbtom. Je pa zanimivo, če kakšno suhico, ki si domišlja, da je manekenka, zavrne moški zaradi polnejše ženske. Ker to jim je pa nepojmljivo in nesprejemljivo.
ta “oblinasta”, 26.12.2024 ob 07:41
Čebulne joškice, ahahaha. Dodaj še čebulno ali limona faco, pa je poln zadetek. 🙂
Najbolj zaničljivo do žensk s kakšnim kilogramom več se obnašajo ravno suhice, se norčujejo, opravljajo za hrbtom. Je pa zanimivo, če kakšno suhico, ki si domišlja, da je manekenka, zavrne moški zaradi polnejše ženske. Ker to jim je pa nepojmljivo in nesprejemljivo.
Tu se res pišejo neumnosti, tipa, da 170/61, ali pa 160/55 ni vitko in podobno. Madona no, pa saj to imaš vsaj nekaj za v roko prijet. Ni čudno, da ima mladina čisto zblojeno predstavo o prav vsem, če take bere.