Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sedaj ko sem shujšala, sem moškim bolj privlačna

Sedaj ko sem shujšala, sem moškim bolj privlačna

Ženske so v modni industriji suhe zato, da oblek ni treba šivat za vsako manekenko posebej, ampak da jih lahko katerakoli manekenka da nase, saj imajo vlogo “obešalnika”. V modni industriji je tudi veliko gejev, ki so jim všeč fantovske postave. Geju je vseeno za ženske joške ali rit.

Pa to je idealna teža  za žensko v srednjih letih. Jaz  imam 170 cm in 60 kg, idealno da je vse razporejeno pravilno. Velikost garderobe ni relevantna, jaz nosim vse od S velikosti do L velikosti. Včasih mi prav paše oversize oblačilo. Če shujšam zaradi bolezni par kil, shujšam tja kamor ne bi smela, v prsa in ključnico. In takrat komaj čakam da spet pridem na ,60 kg.  Imam pa 49 let, isto težo imam že ves čas, res veliko gibam, tudi genetsko nisem nagnjena k debelosti, lahko jem marsikaj, tudi sladko,  na primer  sladoled z veliko smetane zvečer. Ne štejem kalorij ker vse pokurim

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7674, 26.12.2024 ob 12:41

No fajn da imaš kup fukfehtarjev zraven sebe. 🙂 Jaz oddajam drugacno energijo, ko sem bila suha in sedaj ko mam nekaj kil viška, so se me fukfehtarji na daleč izogibali in mi je tako super. Ti pa kar uživaj z njimi. Vsak dobi svoje: eni poštene, iskrene pristne ljubezni, drugi fukfehtarje.

Od kje domneva da je samska? Je  kjerkoli to napisala? Spet ena tolažba debele ženske ki ne zmore discipline in si dela utvare da privlači same iskrene ljudi in pristno ljubezen

New Report

Close