Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sedaj lahko primerjate FANIKA in BOŠTJAN – Oba posnetka iz pol finala

Sedaj lahko primerjate FANIKA in BOŠTJAN – Oba posnetka iz pol finala

Posnetek iz pol finala od Boštjana Bračiča
http://www.youtube.com/watch?v=QlyiD7HeKyo

Posnetek iz pol finala od Fanike Križaj
http://www.youtube.com/watch?v=Puk2-NK-b_A&feature=related

Če še enkrat prisluhnete
Komu bi dali glas?

tistemu kot žirija.

Boštjanu

Boštjanu

Tukaj videla prvič in zadnjič. Boštjan
Sicer pa tega ne gledam.

meni je bil najboljši MATIC MAORGAN Z DIABLOM. ampak ni tako karizmaitičen fant, da bi bilo na MONu vredno govort o njem….

ŽONGLER JAKOB BERGANT je bil tudi super, fant ima tudi vizijo za prihodnost. upam, da uspe.

Moj glas gre Faniki.

…. izberem Faniko!

Kako ste ubogi na duhu, da lapate in se sekirate za te “korajže – vsi po vrsti”!

Naredijo nam šou za eno uro – že naslednji trenutek vse pozabim.

KAKO VAM JE DOLGČAS V ŽIVLJENJU, DA ČVEKATE O TEJ ODDAJI – DA NIMATE SVOJIH INTERESOV – SVOJEGA ZADOVOLJSTVA!!

SVOJIH “TEŽAV” IN SVOJIH “CILJEV”!

PAJACI zakaj bi bili ubogi?
Samo zato,ker se debatira o oddaji?
Mislim,da edina ki tukaj nima zadovoljstva in še marsičesa drugega si na žalost ti 🙂

Boštjan…se mi zdi da malce na silo poje

Fanika…sproščena, glede na to, da sedi..pa tak glas?

Glas Faniki….pošteno

boštjan

Mislim da to evforijo ŠIRITE njihovi frendi.

99,9{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} SLOVENCEM ZA TE “TALENTE” TOK DOL VISI………….MA ČIST NAM DOL VISI

Vam pa uspeva – zmeraj kšno mamo pripravite, da gofljo stegne …….pa gre lajf naprej.

Saj ti tudi primoreš s svojo gofljo :)))

Moj glas gre Faniki.

In da povem še – iskalo na bi se talente in menim, da nikakor ni prav, da nastopajo v oddaji taki, ki že nastopajo in so že malo uveljavljeni – kot so Maestro, pa Boštjan in še kdo.

saj je vseeno, ker ju bodo drugi zvozili.

boštjan, definitivno

dans med peglanjem poslušala oba, ker mi ju je na mojo željo zavrtela prijateljica, da vidim, za kaj se tako kregarijo na monu že cel dan …

in na hit od daleč, zato ne vem, kok se je kdo uživel kar je isto kot če bi samo poslušala kar so dons govorili gor …. fanika definitivno. pa še nje ne bi izbrala. ne vem no morda mi boštjanov glas ni šel skupaj s to pesmijo. drugače ok poje, tudi par kiksov pri faniki samo to pojeji v živo …

Definitivno Boštjan, ker je dober. Pa še ful dobro moderira na Radiu City-MB. Bravo Boštjan, pa udari na fronto kje drugje, če so te tu pretentali samo zato, ker se nekomu smili hendikepirano dekle. Pa ne žalim nikogar, saj imam tudi sama otroka s posebnimi potrebami, ampak tu sočutje ne bi smelo imeti vpliva.

Talent je – da VSI utihnemo z odprtim goflam (pa da so čist tiho) in očmi ko namiznoteniške žogice!

Pa nehajte navijat za svoje Boštjane, Fanike, plesalce………….ker NAM RES DOL VISI!!!!!!!!
————————————————————————————————————————————-

DO ZDAJ GA ŠE NI TALENTA – DA BI OBSEDELI IN POSLUŠALI!!

GA NI.

Boštjanu.
Ne poznam ju od prej, a iskreno – če ocenjujemo petje, ocenjujmo petje! In me briga a je pevec lep, grd, ima tri nosove ali je hendikepiran. In se mi ne zdi fer, da se tako blazno poudarja kako je Fanika uau in oh in bravo in super ……….. samo zato ker je hendikepirana. Vsa čast ji za pogum itn itn itn, a ne ocenjujemo osebnosti, človeka, ampak njegov talent. In tu ima Boštjan 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} prednost.

Boštjan

ČE SE išče talent in to pošteno, potem med tema dvema Boštjan. Sem pa isto mnenja, da bi tudi Žiga in Jakob zaslužila priti naprej, nedvomno!

Kva pa je kr neki pojčkat? To zna vsak.
Pa plesat – tap tap tap………….

Tisti košarkarji so ZAKON – kr naj ker od vas se tko meče!!!
————————————————————————————–

http://www.youtube.com/watch?v=8WdZnOXG_Sc
Tudi to je Boštjan.

New Report

Close