Sedaj pa tema za ženske in moške?
Ali so balerinke res ubijalke strasti?
https://styling.over.net/anja-ali-so-balerinke-res-ubijalkestrasti/
Ne žalimo ne enih ne drugih, ampak kaj eni in drugi mislijo o tem? IN kako vidimo balerinke, kajti posledica je – ubijalka strasti. Je res ali ni res?
primož
Men so zelo hot, pravo ženstveno obuvalo. Petke so mi preveč kurbirske. Petke=proteze.
Primož ta tvoja tema je sedaj lahko pritlehna, ker odvrača pozornost od tiste druge bolj pereče…. 🙂
Ali so balerinke res ubijalke strasti?
Niti pod razno! Ravno nasprotno! 😉
To babice nosjo.
Ha ha Primož, a upaš, da se tukaj ne bodo razvila osebna obračunavanja?
Balerinke so definitivno najmanj posrečeno obuvalo v zgodovini človeštva, ker pašejo približno trem odstotkom nadpovprečno visokih , vitkih in nežnih žensk, pa še tem bi mnogo bolj pasala drugačna obutev. Ni manj laskavega čevlja, če kroksi v pravi kombinaciji izpadejo bolje. Ne vem, če so ravno ubijalke strasti, ker se jih da sezuti, definitivno je pa ne podžigajo.
Sicer pa jadna tema, lahko bi si kšno svojo izmislil. Npr. kok so se današnje 15-16 letnice stegnle v višino. Vse okoli 175cm visoke, škratov praktično skorajda ni več.
In kaj misliš, zakaj bi si taka potem obula petke gor ? Da bo metr80, podobna žirafi ?
So samo drugačni pogledi, ne razumem zakaj bi se moralo obračunavati. je pa to tudi del današnje tematike.
primož
Ta komentar bi v drugem primeru šel v izbris. tem aje takšna kot je, ti pa lahko komentiraš ali pa ne. Če pa v takšnem stilu, se pobriše. Brez razlage.
Pika.
Primož
Nimam mnenja. Kakor je komu prav.
Bi lahko napisala, da mi je čisto vseeno, če izgledajo privlačne na ženski nogi, ali pa ne. Ampak ni čisto tako. Ni mi čisto vseeno, ampak udobnost prevaga pred izgubo privlačnosti. Mislim, da povečini ženske v vsej svoji raznolikosti pa vseeno nimamo take želje, da bi morale v vseh letnih časih in ob vsaki priložnosti, za vse morebitne znance in neznance, biti v manj udobnih obuvalih.
Meni osebno se ženska, ki se napr tudi na piknik ali v zdravstveni dom, ali na bazen, sprehod ob obali… odpravi obuta v visoke petke, zdi nekoliko nenavadna, če že ne smešna.
Izguba privlačnosti zaradi tega pri neznanemu (ali znanemu) moškemu… tudi prav.
Ta komentar bi v drugem primeru šel v izbris. tem aje takšna kot je, ti pa lahko komentiraš ali pa ne. Če pa v takšnem stilu, se pobriše. Brez razlage.
Pika.
Primož[/quote]
Se strinjam s tabo.
Vejica.
Ker razen balerink in vratolomno visokih salonarjev ne obstaja nič drugega, kar ženska lahko obuje?
Ker razen balerink in vratolomno visokih salonarjev ne obstaja nič drugega, kar ženska lahko obuje?[/quote]
All starke, tiste bele, z rdečo črto ob strani.
Seveda obstaja. Samo kolikor sem preletela članek, je bilo govora o visokih petkah kot o nekem pripomčku, ki naredi noge ženske privlačne, in o balerinkah. Zato sem se potem tudi jaz osredotočila samo na to dvoje.
Drugače pa ja, sem kakšno leto nazaj videla na morju nevesto v bulerjih in se mi zaradi netipičnih obuval ni zdela nič manj lepa. Bila je, kot da bi pozirala za kakšno reklamo o poročnih oblekah, razen obuval, seveda. Ali pa je to mogoče kakšna nova moda?
Seveda obstaja. Samo kolikor sem preletela članek, je bilo govora o visokih petkah kot o nekem pripomčku, ki naredi noge ženske privlačne, in o balerinkah. Zato sem se potem tudi jaz osredotočila samo na to dvoje.
Drugače pa ja, sem kakšno leto nazaj videla na morju nevesto v bulerjih in se mi zaradi netipičnih obuval ni zdela nič manj lepa. Bila je, kot da bi pozirala za kakšno reklamo o poročnih oblekah, razen obuval, seveda. Ali pa je to mogoče kakšna nova moda?[/quote]
V bistvu je še huje. Avtorica govori o čevljih Tod’s … to so pa mokasinke. Zdaj se ne morem odločit, kaj je hujše, balerinke ali te mokasinke.
Res? No, Primož je omenil balerinke. Pa avtoricu se mi zdi da tudi. Vsaj na začetku članka.
Meni mokasinke niso ravno povšeči, balerinke pa kar. In močno dvomim, da me bežni mimoidoči ocenjujejo na način, ali sem z njimi videt bolj všečna ali manj. 🙂
Ne rabiš dvomit, menda obstajata samo dve kategoriji bi te in bi te, če ne bi bilo nobene druge.… 😛
Mislim, da se to presoja neglede na čeveljce 😀
žensk v obuvalih brez petke ne opazim kot seksualni objekt
v balerinkah mi delujejo kot, da bodo s krajci riti zdaj zdaj podrsale po tleh
Ni res, daleč od tega. Na ženski, ki je primerno oblečena in ki jih zna nosit, so seksi. Preizkušeno. 🙂
Primož, pri meni balerinke na nobenem spolu ne podžgejo strasti. Kaj češ :-)))
Pa itak tipi v učke gledajo, nooo
se pridružujem mnenju 1.raglje,,hja kakšn je sploh tip ki gleda prvo dol…..:)
Danes sem videl eno balerinko, je bila pa res 180cm, je bila kot Neytiri iz filma Avatar. Hot as fuck. Would plow.
O ja, predirljivo, nato ženska umakne pogled in sledi skeniranje. 😉
Tako to gre 🙂
180+, pa suha, kratke hlačke, suhe nogice, bele, brez celulita, spredaj pa 2 kepici praženega krompirja (tak kot je pri pečenki), super za razplod.
O ja, predirljivo, nato ženska umakne pogled in sledi skeniranje. 😉
Tako to gre :)[/quote]
Sam beta fagsi gledajo v oči. Moraš mal v joške pogledat, nogice, cameltoe pa ritko, da ona vidi, boli te kurac, to ti je antifriendzone injekcija. Da se ve zakaj se gre. Če jo v oči gledaš pol misli, da ti je dejansko intelektualno zanimiva, da ti ni spolni objekt, tko da si FLAGGED kot “SAMO PRIJATELJ”. In to se pri ženski hitro zgodi, tako da si hitru fucked, ni več povratka. Zato moraš takoj jasno pokazat kaj te zanima. Če si toplovodar oz. je grda kot kitajski pes, potem jo res gledaš samo v oči. Če ne pa MORAŠ pogledati v joške in ostalo, medtem ko te gleda, da se ve zakaj se gre. Trust me.
Forum je zaprt za komentiranje.