Sedaj pa tema za ženske in moške?
Moraš ženski takoj pokazat kaj te zanima. Če te zanima kaj več, morda tudi kasneje, moraš to jasno pokazati in kaj je lažjega, kot v joške pogledat. Potem spizdi stran, se ji zatakne, se te izogiba nekaj dni/tednov ali 4EVA, samo če se pa še hoče družiti, da pa jasen signal, da si ji vsaj med POTENCIALNIMI fukači in da nisi flagged kot FAG, FRIEND etc… Moraš pa to zgoditi TAKOJ oz čimprej, če boš POTEM to storil, k te že TAGGA, se bo prestrašila kot v hiši strahov. Saj poznamo tiste zgobe “zelo zelo dober prijatelj, leta!, potem me je pa kar “napadel”, vse šokirane. Al poglej v joške takoj/čimprej ali pa NIKOLI, ker boš creep kasneje 😀
GTFO
Balerinke so super, ker če ima žensko hudo postavo v balerinkah, potem jo res ima. Petke so pa goljufive, ženskam deformira stopala totalno, na dolgi rok so mini invalidke. Dobra postava v petkah je samo iluzija.
Petke=prevara. Balerinke so top. http://images2.chictopia.com/photos/Fashionvibe/10263623927/pretty-ballerinas-shoes-balenciaga-bag_400.jpg
BTW, res je ta tema patetičan do konca. Ravno ko se gre CLASH OF TITANS (moderatorjev), potem daddy moderatorjev odpre temo o balerinkah WTF, naslov pa da kot da se bo govorilo o dolžini/debelini kurca pa tesnostjo vagine.
Ne ga srat no.
Pogledam rit, joške, boke, ustnice, obraz ter lase.
Če je tle dost OK, poten strast je, pa četudi je bosa in ji noge smrdijo… če pa pogrne v teh ključnih točkah, ji pa ne pomaga niti, če ima čeveljčke kot Pepelka.
Balerinke so luštno , praktično obuvalo, ki jih je lahko kombinirati z marsičem. Zagotovo niso ubijalke strasti! So pa tudi fajn za obut, če moški ni ravno visok in je res hecno, če je ženska ob njemu v visokih petah. Za moje pojme so ubijalke strasti grde športne superge, ki jih nosijo tako moški kot ženske.
Ne ga srat no.
Če je tle dost OK, poten strast je, pa četudi je bosa in ji noge smrdijo… če pa pogrne v teh ključnih točkah, ji pa ne pomaga niti, če ima čeveljčke kot Pepelka.[/quote]
U zdej si ga najebal, sam da Ana prebere to. Pepelka je no-go zone 🙂 Ne smeš omenit, to je kot tisto “ON TEXT DO”, kot če rečeš N-word, ni pomembno kje/kdaj/kako, v kakšnem kontekstu, je takoj fight, če rečeš v prisotnosti N-worda 🙂
Ne ga srat no.
Če je tle dost OK, poten strast je, pa četudi je bosa in ji noge smrdijo… če pa pogrne v teh ključnih točkah, ji pa ne pomaga niti, če ima čeveljčke kot Pepelka.[/quote]
Problem je, kaj če ma tace 42 številko in v višino meri 160cm ? Meni je to velik turn off. Lahko si jih umiva, lakira, pili nohte kokr če, še vedno bo zasmrdelo.
O ja, predirljivo, nato ženska umakne pogled in sledi skeniranje. 😉
Tako to gre :)[/quote]
Sam beta fagsi gledajo v oči. Moraš mal v joške pogledat, nogice, cameltoe pa ritko, da ona vidi, boli te kurac, to ti je antifriendzone injekcija. Da se ve zakaj se gre. Če jo v oči gledaš pol misli, da ti je dejansko intelektualno zanimiva, da ti ni spolni objekt, tko da si FLAGGED kot “SAMO PRIJATELJ”. In to se pri ženski hitro zgodi, tako da si hitru fucked, ni več povratka. Zato moraš takoj jasno pokazat kaj te zanima. Če si toplovodar oz. je grda kot kitajski pes, potem jo res gledaš samo v oči. Če ne pa MORAŠ pogledati v joške in ostalo, medtem ko te gleda, da se ve zakaj se gre. Trust me.[/quote]
Se vidi, da ne poslušate radia hit in komentiranja slovenskih novic in predirljivih modrih očk :-)))
Včas je treba tudi med vrsticami prebrat, sploh mene, ko mi je jasn da tist ko me bo v cokle gledal…jaooo kaj češ z njim…čevlji in tipi men na toplo vleče.
Še eno vrstico si izpustila! Eni gledajo čevlje tudi zato, ker majo foot fetish 🙂 No eni majo tud SHOE fetish sam recimo foot… Če ma petke, k so ponavadi čevlji na špico, da spredaj stiskajo prste, to pomeni, da bo imela slej ko prej deformirane prste, kar je grdo, men je to nagravžno. Pri mladih še gre, starejša kot je, bolj se vidi kakšne čevlje je nosila in FLAT shoes z relativno (sploh glede na petka čevlje) dosti prostora spredaj, bodo lepo stopalo najmanj deformirali, pa tudi pri enih čevljih bo manj smradu kot pri drugih. Poleg tega pri natikačih ipd, vidiš kako ima ženska oblikovano stopalo [img]http://www.shoetalk.co.nz/site/twinkle/images/Foot%20picture(copy).jpg[/img]
Se pravi, pri lepih ženskah z balerinkami, k majo morda že tako in tako lepa stopala, veš da bodo pri tovrstni obutvi, še dolgo taka tudi ostala 🙂 Medtem ko pri štikla bitches pa veš, da bo slej ko prej kot deformirana.
Tud osebnost lahko razbereš po čevljih 🙂
Še eno vrstico si izpustila! Eni gledajo čevlje tudi zato, ker majo foot fetish 🙂 No eni majo tud SHOE fetish sam recimo foot… Če ma petke, k so ponavadi čevlji na špico, da spredaj stiskajo prste, to pomeni, da bo imela slej ko prej deformirane prste, kar je grdo, men je to nagravžno. Pri mladih še gre, starejša kot je, bolj se vidi kakšne čevlje je nosila in FLAT shoes z relativno (sploh glede na petka čevlje) dosti prostora spredaj, bodo lepo stopalo najmanj deformirali, pa tudi pri enih čevljih bo manj smradu kot pri drugih. Poleg tega pri natikačih ipd, vidiš kako ima ženska oblikovano stopalo [img]http://www.shoetalk.co.nz/site/twinkle/images/Foot%20picture(copy).jpg[/img]
Se pravi, pri lepih ženskah z balerinkami, k majo morda že tako in tako lepa stopala, veš da bodo pri tovrstni obutvi, še dolgo taka tudi ostala 🙂 Medtem ko pri štikla bitches pa veš, da bo slej ko prej kot deformirana.
Tud osebnost lahko razbereš po čevljih :)[/quote]
Si se pa posvetil/a stopalcem :-)))
Jaz sam tisto teorijo preverjam velika noga, velike dlani in vse ostalo :-)))
Osebnost preučim drugače.
Najlepša stopala so egipčanska.
Pa tam 38-39 številka max. Vse kar je več, se gre za pošast
Nekulturni, ja egipčanska so super. Ne sam da so najlepša, edina pravilan so, ostalo je izrod 🙂 Po moje je original DNA z egipčanskimi itak 🙂
Zadnjič sem eno lepotičko videl v natikačih, jo že od prej poznam, pa me je vedno zanimalo kakšna stopala ima, pa me je šokiralo da ima grška stopala 🙁 Ponavad imajo pa ženske z lepimi stopali tudi lepo pičko 🙂 Tko da zdej ne vem kakšno ma, a ma pospravleno k školka al ji vse štrli ven kot preveč obložen sendvič.
Raglja ja sam določene osebnosti imajo določene osebne preference po čevljih 🙂 In ne boš verjela podobni ljudi privabljajo podobna obuvala, v tem smislu. Glede tega z velikostjo čevlji/dlani pa ne vem kok drži, morda se vidi po členkih (debelina) pa to 🙂
Včas je blo to hot npr..foot-binding
[img]http://www.alternativelooks.com/wp-content/uploads/2012/03/foot-binding-290×195.jpg[/img]
In men so najbol všeč obuvala, k najmanj oz nedeformirajo stopala in ena od teh so balerinke 🙂
Glede osebnosti
http://www.medicaldaily.com/you-can-judge-90-percent-strangers-personal-characteristics-just-looking-their-shoes-240793
http://www.theepochtimes.com/n3/496208-what-do-your-shoes-say-about-your-personality/
Jst takoj vem kera je kurba, kera pa poštena 🙂
Včas je blo to hot npr..foot-binding
[img]http://www.alternativelooks.com/wp-content/uploads/2012/03/foot-binding-290×195.jpg[/img]
In men so najbol všeč obuvala, k najmanj oz nedeformirajo stopala in ena od teh so balerinke 🙂
Glede osebnosti
Jst takoj vem kera je kurba, kera pa poštena 🙂
+1 Tudi sam imam podobne izkušnje.
Za simpatično žensko je vseeno kaj obuje ali obleče, še vedno bo simpatična. 😉
Eee vidš, sej nas boljše poznaš, kot se delaš.
PS. Kaj se ti je zgodilo? Vse ok? Neki sumljivo neškodljiv si.
da tip odpre temo o balerinkah ???
pol to ni Primož ampak pri mož (ena ☺ )
če je bejba dosti visoka – da ji ga lahko v stoje vtaknem brez, da pokrčim kolena, je lahko tudi bosa
Eee vidš, sej nas boljše poznaš, kot se delaš.
PS. Kaj se ti je zgodilo? Vse ok? Neki sumljivo neškodljiv si.[/quote]
Jaz sem neškodljiv kot travniška rožica. 😀
Ne vem kaj ga tebi “obesi”, vem pa kaj ga meni “postavi”!
Ampak tale debata je znak šefove andropavze!
Tak moški, ki za to, da bi mu stopil, potrebuje petke, samostoječe štumfe, čipkasto perilo točno določene barve, neke kodre, šminke, trepalnce, push-up modrce in podobno šaro, pač ni pravi moški. Pravega moškega samo pogledaš, tko mal izpod čela, mal navihano, pa na petke niti pomisli ne. Je prec za akcijo.
Balerinke ubijajo strast? Pa ne mi s takimi no.
Tako je. Najbolje je gola gola 🙂 Ostali so vsi na fetiš pogon 🙂
Pridem s kratkega dopusta in ugotovim, da imam egipčanska stopala (doslej tega nisem vedela). Ahhhhhh.
Balerinke mi pa še vedno ne pridejo v poštev.
Forum je zaprt za komentiranje.