Sedaj pa tema za ženske in moške?
Še dobro, da tega nisi vedela že pred dopustom…. kaj vse bi se lahko pripetilo? 😉
Nemara te sploh ne bi bilo več nazaj?! 😛
Uhhhhh.
Še dobro, da tega nisi vedela že pred dopustom…. kaj vse bi se lahko pripetilo? 😉
Nemara te sploh ne bi bilo več nazaj?! :P[/quote]
A ne.
Dobiš jih le če ti jih pol ure masira Egipčan. Tako da se daj vemo, kje si bila. 😉
Dobiš jih le če ti jih pol ure masira Egipčan. Tako da se daj vemo, kje si bila. ;)[/quote]
To ve le tvoja bolna domišljija.
molimo za uboge na duhu MON_a
O ja, predirljivo, nato ženska umakne pogled in sledi skeniranje. 😉
Tako to gre :)[/quote]
Sam beta fagsi gledajo v oči. Moraš mal v joške pogledat, nogice, cameltoe pa ritko, da ona vidi, boli te kurac, to ti je antifriendzone injekcija. Da se ve zakaj se gre. Če jo v oči gledaš pol misli, da ti je dejansko intelektualno zanimiva, da ti ni spolni objekt, tko da si FLAGGED kot “SAMO PRIJATELJ”. In to se pri ženski hitro zgodi, tako da si hitru fucked, ni več povratka. Zato moraš takoj jasno pokazat kaj te zanima. Če si toplovodar oz. je grda kot kitajski pes, potem jo res gledaš samo v oči. Če ne pa MORAŠ pogledati v joške in ostalo, medtem ko te gleda, da se ve zakaj se gre. Trust me.[/quote]
Direktno skeniranje izdaja samozavestno osebo, ki pa ne zna brzdat svojih nagonov. S tem, ko jo na kratko pogledaš in nato vsaj 2x toliko porabiš za skeniranje oblin ji pač daš naravnost vedeti, da bi jo položil, kot oseba pa ti ne pomeni nič več kot teliček v štalci, al pa ovca v ogradi.
Kakšna ženska se na to odzove? Jah, tebi podobna, z močnimi nagoni. Taka je tam zato, ker je prišla po zadovoljitev mesenih potreb.
Jaz raje na začetku pogledam v oči in pogleda ne umaknem. Če umakne pogled po nekaj sekundah je možno, da je podrejen tip in se lahko dvorjenje začne.
Potem se moj pogled malo sprehodi, seveda le, če mi je ženska všeč. Temu sledijo njene kretnje odobravanja in sprejemanja – vrne pogled, pogled v trikotnik (oči – usta ali oči – vrat), izpostavljanje vratu in ušesne mečice, igranje oz. umikanje las z ušes in vratu, izpostavljanje zapestji… Takrat se šele lahko začne meseno skeniranje, s čimer ti začneš takoj na začetku.
Sklepam, da pri tebi padejo sicer ženske, ki bi tako ali tako rade dale in pridejo tja z namenom, da najdejo nekoga, ki jih bo obdelal.
Direktno buljenje v obline je skrajšano dvorjenje, je precej primitivno nakazovanje namenov … kam to spada pa vemo.
Na zdavje!
Dobiš jih le če ti jih pol ure masira Egipčan. Tako da se daj vemo, kje si bila. ;)[/quote]
To ve le tvoja bolna domišljija.[/quote]
O, tega pa nisem jaz napisala, nekdo si je malo sposodil moj nick. Matjazko, po mojem pol ure ne bi bilo dovolj.
Meni je všeč taka dekle ki ima lepo obleko , pošten nasmeh , dobro srce , ki ne zameri in dišeča .
Vendar če ima pšunca še dolge lase ali očala je pa še lepša .
Kadar se kakšna punca napje diši po alkoholu zato se fantje kar tepejo zanjo .
Forum je zaprt za komentiranje.