Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Sedaj v trgovino pošiljamo stare starše

Sedaj v trgovino pošiljamo stare starše

Ker mi ne pridemo na vrsto ne zjutraj in ne popoldan. Ker v času, ko je trgovina za nas odprta delamo. Večina ljudi namreč še vedno dela, v normalnem delovnem času. A so to hoteli?

Piši svojemu posrancu, piši varuhu človekovih pravic, piši gospodarskemu ministri, piši trgovcem naj podaljšajo delovni čas. Kdo si je izmislil ukrepe? Upokojenci ali Vlada!
Piši vsem, da naj ukrep umaknejo, ker nima smisla! Za upokojence je diskriminatoren in seveda v celoti protiustaven. Pišite!

Piši svojemu posrancu, piši varuhu človekovih pravic, piši gospodarskemu ministri, piši trgovcem naj podaljšajo delovni čas. Kdo si je izmislil ukrepe? Upokojenci ali Vlada!
Piši vsem, da naj ukrep umaknejo, ker nima smisla! Za upokojence je diskriminatoren in seveda v celoti protiustaven. Pišite!
[/quote]
Eni pa res niste zmožni dojeti, da je pandemija, da so res izredne razmere.
In da vsi ti ukrepi dajejo dobre rezultate. Glede na ostale države.

[/quote]
Večina okuženih se ni okužila v trgovinah, ampak v domovih upokojencev. Večina okužb sekundarne narave pa je prišla skupaj s smučarji iz Italije, potovalci na ladjah in nemarnimi direktorji domov za starejše.
Kar podpirajte ukrepe, bo veliko bolje.
Sicer si pa lahko ti doma vse dni, nam drugim pa dopusti, da odločamo sami o svojem času. In tebe seveda zanima in predvsem skrbi, da v primeru večjega števila obolelih ne bo prostora zate.
Briga te za druge. Sebičnost ruls.

Večina okuženih se ni okužila v trgovinah, ampak v domovih upokojencev. Večina okužb sekundarne narave pa je prišla skupaj s smučarji iz Italije, potovalci na ladjah in nemarnimi direktorji domov za starejše.
Kar podpirajte ukrepe, bo veliko bolje.
Sicer si pa lahko ti doma vse dni, nam drugim pa dopusti, da odločamo sami o svojem času. In tebe seveda zanima in predvsem skrbi, da v primeru večjega števila obolelih ne bo prostora zate.
Briga te za druge. Sebičnost ruls.
[/quote]
Neumnosti pišeš. Jaz sem v fantastični izolaciji, založeni smo z vsem mogočim za več kot pol leta. Delo že leta opravljam po projektih in od doma.
Nastradali boste vi.

Neumnosti pišeš. Jaz sem v fantastični izolaciji, založeni smo z vsem mogočim za več kot pol leta. Delo že leta opravljam po projektih in od doma.
Nastradali boste vi.
[/quote]
Sebičnost in še privoščljivost ruls! To bo! Lepo se imejte v vaši fantastični izolaciji!

[/quote]

Za komunjare z IQ 21 je to res preveč. Oni rabijo celo navodila kako odpreti in zapreti vhodna vrata.

Za komunjare z IQ 21 je to res preveč. Oni rabijo celo navodila kako odpreti in zapreti vhodna vrata.
[/quote]
Se ti spet rdeči prikazujejo? Meni pa tile!
“Zelo sem vesel, ko kar veliko število ljudi iz vaše sredine, tukaj prisotnih, pa tudi ostalih, najdemo na socialnih omrežjih. Na Facebooku, celo na Twitterju. Tisti, ki se niste še opogumili, to naredite. Na ta način se da prepričati ali pa vsaj pogovarjati z velikim številom ljudi. Z večjim krogom, kot če greste na srečanje društva upokojencev, ali pa v gostilno, ali pa na neko prireditev. Tudi to je potrebno, absolutno, nič tega ne nadomesti. Ampak preko teh socialnih omrežij, preko računalnika, se lahko v zelo kratkem času doseže še bistveno več ljudi, ki jih drugače nikoli ne bi srečali.”

Janez Janša, 5. kongres Kluba seniorjev in seniork SDS, 23. novembra 2013

Danes, kot da je sodni dan. Kot da bo naslednje dva tedna vse zaprto. Nenormalna gužva v Hoferju, v Eurospinu vrsta do ceste, noro tudi v Tušu. Mesarju je mesa praktično zmanjkalo že ob 11-ih.

Kaj mi pomaga, da grem v trgovino lahko šele po 10. uri, če je takrat že skoraj “izropana” s strani upokojencev in ne dobim kar potrebujem / za kar sem šel.

Res, toliko ljudi v trgovinah tudi pred korono sem zelo redko srečal.

Očitno bo treba tudi izlete v trgovino omejiti na nekajkrat tedensko.

[/quote]

Se strinjam, eni tutdi niso sposobni kupit za 2 tedna sestavin in speči kruha.

Jaz nisem sla ze skoraj mesec v trgovino,pa en teden komot še kuhamo.

[/quote]
No, pusti te komunjare. Ker bi lahko tako imenovali tudi mene. Ampak, to kar dela sedanja vlada je realno gledano- edino prav. Le tako bodo zaščitili ljudi.
Prejšnja ekipa v odhajanju ga je resnično lomila. Če bi vsaj bili komunjare, bi delovali bolje. Ne, to komunisti niso bili. Nihče od njih.
Pravi komunisti so super.

No, pusti te komunjare. Ker bi lahko tako imenovali tudi mene. Ampak, to kar dela sedanja vlada je realno gledano- edino prav. Le tako bodo zaščitili ljudi.
Prejšnja ekipa v odhajanju ga je resnično lomila. Če bi vsaj bili komunjare, bi delovali bolje. Ne, to komunisti niso bili. Nihče od njih.
[/quote]
Ker so trenutno na vladi. Toliko jih še nikoli ni bilo skupaj! Vsi z bivšimi knjižicami. To bo! Zato pa tako dobro delajo. Kumrovec, dajmo!

Sigurno ne delaš od pon – sob od 8.00 do 18.00 ure oziroma do 20.00. Namreč tudi do 20.00 ure so odprti nekateri veliki trgovski centri. Če pa delaš vseh 6 dni v tednu vsak dan po 12 ur, pa je tvoj delodajalec v hudem prekršku in posledično tudi ti. Ni službe, kjer bi delal vsak teden 6 dni po 12 ur.

Ne, delam od 9. do 17. To je 8 ur. Ne, v naši občini ni noben center, niti Hofer, niti Lidl, niti Eurospin ni odprt dlje kot do 18.

[/quote]
Trenutna statistika okuženih/hospitaliziranih/mrtvih je rezulat ukrepov še prejšnje vlade. In je ok, ukrepi so bili primerni. To kar počnejo zdaj je pa nesmiselno zaostrovanje, ki ljudi samo zmede in začnejo iskat luknje. Kakšnega dodatnega učinka pa ne bo.

Siten si tako, da zagotovo tudi izgledaš kot en neprijazen slabovoljen nergaški penzjoner. Tako da mirno uredi svoje nakupe kadarkoli želiš in nihče te ne bo nič vprašal. Tudi sprehoda ob 5ih pred službo, magari v Tivoliju ali na Bledu ti nihče ne bo branil, ker takrat ni žive duše tam, čeprav je že svetlo. Razmisli raje, zakaj si slabe volje in si priznaj lastne težave. Priznanje je prvi korak k rešitvi problema.

New Report

Close