Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SEDEM POGOSTIH ZMOT O USPEHU

SEDEM POGOSTIH ZMOT O USPEHU

1. Nekateri ljudje ne morejo uspeti zaradi svojega ozadja, izobrazbe, statusa itd. Vsakdo je lahko uspešen! Vse je stvar želje, naravnanosti, optimizma, postavljanja ciljev in opravljanja pravih nalog, da jih uresničimo.

2. Uspešni ljudje se ne motijo. Prav tako kot vsi drugi, tudi uspešni ljudje delajo napake. Razlika je le ta, da kljub napakam nadaljujejo, se na njih učijo in jih ne ponavljajo.

3. Če želiš biti uspešen moraš delati 60, 70, celo 80 ur na teden. Ni stvar v tem, da delamo veliko nečesa. Bolj pomembno je, da delamo prave stvari.

4. Za uspeh je potrebno veliko sreče. Potrebno je »nekaj« sreče, to zagotovo. Vendar pa je potrebno bistveno več predanosti, znanja, udejanjanja in pozitivne naravnanosti. Sreča spremlja pogumne!

5. Uspeh pomeni, da imamo veliko denarja. Denar je le ena od stvari, ki jih prinaša uspeh. Je posledica dela, ki ga opravljamo zavzeto, z veseljem in kvalitetno.

6. Ko je človek uspešen, težave izginejo. Lahko ste uspešni, ampak niste vsemogočni. Še vedno boste imeli svoje vzpone in padce. Uživajte, ko dosežete uspeh in živite vsak dan tako kot se sam ponudi.

7. Uspešen si takrat, ko to opazijo drugi. Zakaj se ljudje tako pogosto oziramo na to, v kakšni luči nas bodo imeli drugi? Uspeh je vsak cilj, ki ga uresničimo, v skladu z našimi sanjami in vizijo. Če je cilj, ki smo ga dosegli velik, bodo nekateri zagotovo vedeli za to, a uspeh je tudi, če dosežete majhen cilj, ki vam pomeni veliko, čeprav nihče drug nič ne ve o tem.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

No, zajčku je blo tole branje v veselje. Šele zdej sem utegnila semle gor pogledat. Sem pa vesela napisanega..

Lepo!
🙂

New Report

Close