Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sedežna garnitura z posteljno funkcijo

Sedežna garnitura z posteljno funkcijo

Pozdravljeni,
na tej strani: https://www.pohistvo.si/oblazinjeno-pohistvo/kotne-garniture-v-obliki-crke-u/ si ogledujem eno sedežno garnituro. zanima me ali ste že kdaj naročevali od tu in kako ste bili zadovoljni. Je en kup odličnih komentarjev vendar ne vem, če niso prirejeni, zato bi želela vaše mnenje glede kvalitete, dostave in morebitnega vračila.
Zanima pa me tudi je to slovenska firma?

lep dan.

Naročila kavč s posteljno funkcijo, zelo zadovoljna. Je točno tak kot na sliki in zelo robusten. Pa še komodo, utility omaro in poličnik. Je pa pohištvo s Poljske večinoma, morda kaj tudi iz drugih držav eu. Spletna trgovina je pa slovenska, so zelo prijazni in komunikativni. Ko naročiš te pokličejo, sicer pa je čas dostave naveden pri artiklu. Vračanja pa še nisem stestirala, ni bilo razloga 😉

Tudi jaz sem že naročila, kvaliteta po mojih pričakovanjih, le dobavni rok je bil precej daljši kot je bilo navedeno.

Naročlo je bilo oddano in potrjeno 18.9., do danes omarica še ni dostavljena, so me pa takoj ob naročilu poklicali. Glede na ceno pa tudi ne pričakujem pretirane kvalitete.

Zanima me, če ima kdo zofo s pravim ležiščem, kot jih prodajajo v Harvey Normanu? Da je kot navadna zofa, s tem da se raztegne v pravo posteljo z vzmetenjem, jogijem in je primerno uza vsakodnevno spanje?
Kaj takega:
Vaš link
Vaš link
Vaš link

New Report

Close