sedežni red
Jaz se poročim konec avgusta in ga ne nameravam imeti. Ne morem ljudi prisiliti, kje naj sedijo, pa možno, da so vmes kakšne take zamere med ljudmi, pol da jih pa posedem skupaj, pa da mi začnejo kakšno paniko. Ne ne. Raje ne. Imam pa tak prijeten lokal izbran, tako da mislim da bosta gostitelja znala prav razporediti vse.
Lep pozdrav!
O tem je sicer že bila debata, pa vendar…
Odvisno od večih stvari. Tako kot je Lara rekla, če se ne bodo sai mešali potem bo ok. Mi smo bili že na večih ohcetih, vendar je bil sedežni red samo na eni, tam pa so res skrbno in pametno razmislili kdo kam in je bilo dobro. Večji problem je ko vsedeš skupaj nekoga ki se je prejšnji teden skregal z drugim in glih po Murphy-ju onadva sedita skupaj.
Midva ga nisva imela, pa je bilo ravno tako vse o.k.
ah meni je pa sedežni red drugače ok, ker ponavadi brez sedežnega reda pride tako, da recimo en od familje ostane brez stola in more sedeti čisto na drugem koncu kot vsi ostali…itak se pa ljudje sami potem presedejo kakor jim paše…men je blo v bistvu edino važno da imam priči in starše zravn, drugi pa itak prosto po prešernu
Je pa za goste lažje, saj so se pred gostilno začele pojavljati dileme, kam se usesti.
Zato je bilo na najini poroki določeno po skupinah. En del omizja je imel napis nevestini sorodniki, del je imell ženinovi sorodniki, del je imel prijatelji itd.
So se usedali tako, da ni bilo zamere in da so vsaj približno vedeli kje biti.
Je namreč precej nerodno za nekoga, ki ni pogosto na porokah, kar povzroči neudobje….
je pa za razmislit glede na ljudi..
Pa doživet poročni dan želim
Tole z napisi “nevestini sorodniki” in “ženinovi sorodniki” je za moje pojme
slaba varianta. Bila sem na poroki bratranca in so imeli ravno tak razpored.
Celo noč smo se vsi vsaksebi držali, ker nas ni nobeden predstavil – bilo nas je več kot sto, sami tujci eni na levi, drugi na desni, do srečnega konca. Dolgčas! Moralo bi biti bolj premišljeno, da bi se ljudje med sabo spoznali, bi bilo bolj zanimivo!
Ne eni ne drugi se nismo hoteli vsiljevati drug drugemu. Čeprav je bilo sicer vse lepo in v redu pripravljeno, se zabava ni mogla nekako razviti.Bodočo žlahto je treba pomešati!