sediš na postelji
……..sediš na postelji……. s poljubom dosežem da se počasi uležeš… roke imaš nad glavo… z ustnicami se ti dotaknem zapestja…..v rokah še vedno držim kepico sladoleda….. z njim drsim po tebi….mokra sled, ki jo brišem z ustnicami… žgečka te… pa vendar nočeš da neham… igram se z vsakim delčkom tvoje kože… poljubljam ti popek… počasi začnem odpenjati gumbe na majčki…… od spodaj gor… vsak odpet gumb….. je poljub višje… vse do zadnjega… dokler niso vsi odpeti. ……Z ustnicami ti vsak del majške odmaknem na svojo stran… nimaš modrčka, zato začnem s poljubi božati tvoje nabrekle bradavičke… saldoled se topi…hočeš ga……Približaš usta in zapreš oči… počasi ga nagnem…. Nekaj ga steče zraven… po bradi… vratu… joškicahh… veš,da sem to naredil nalašč… z jezikom začnem iskati sled, ki jo je na tvoji koži pustil sladoled….. Poljubljam..ližem…. sladki sok ki je razlit po tebi…..nabrekle bradavičke oblite s sladoledom…. krožim okoli njih in se jih nežno dotaknem…tokrat z sladoledom…. trzneš… hladno ti je…pa vedanr… ugaja …nočem biti preveč zloben…ostanek sladoleda vržem v smeti…vrnem se k tebi… poljubim te na čelo… in nato spet nadaljujem.. nižje in nižje… po nosku… bradi… po vratu… po prsih… do popka… tu začnem nežno raziskovanje… potujem vse nižje in nižje… pričenjam zlobno igro… poljubljam te… točno tam kjer kožo prekriva oblačilo… noge ti gredo vsaka na svojo stran… poljub po samem šivu hlač… močnejše … poslušam tvoje dihanje… nihaš z boki… hočeš več, a ti ne pustim… hmmmmmm… končno mojih pet minut… sezuješ se …z nogo poiščš trdoto na mojem mednožju…božaš me po njem… skušaš mi potegniti dol kavbojke, a ne gre…
moje roke s eše vedno igrajo z bradavičkami… tvoja noga je prilepljena na mojega trdega kur***… drgneš ob njega… hočeš ga potegniti iz hlač—a ne gre…..
s poljubi se ustavim na pasu hlač… najdem rob…slečem ti hlače…tvpjo pič**zakrivajo smao še lepe nežne čipkaste hlačke….. Opazujem te….roka ti boža trebušček in se spiušča…. nižje in nižje… komaj občutno ti grem čez muco ….naprej po notranji strani stegen pa spet vse do roba hlačk. …noriš…..sliši se voje dihanje….. usta imaš hladna od dihanja… s poljubi grem ponovn vse nižje….… vse do kolen… nižje me ne spustiš..praviš da te žgećka….jezik se dotakne robove hlačk…. rahlo jih privzdigneš ….. kot da jih hočem popraviti… brez da se dotaknem vlažne muce… z usti se vse bolj približujem hlačkam… tvoj vonj me spravlja ob pamet…. tisti zadnji košček tvoje tkanine.. naju loči… poljubljam tvojo pič**** skozi hlačke……
želim si te…