Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sedmi rojstni dan…

Sedmi rojstni dan…

Od prijateljice hči bo praznovala 7 rojstni dan. Ker sama še nimam otrok, ne vem, kaj bi bilo primerno darilo za njo. Do sedaj, sem vedno kupila kakšno zanimivo igračo, knjigo, cunjico… Sedaj pa je to postala že prava mala damica… razmišljala sem o nakupu Barbie…
Kaj je sedaj popularno pri teh damicah? Kakšne karte za zbiranje,pojma nimam kakšne so… Pa še to, cena nekje do 15 tisočakov…
Česa so bila vaše damice najbolj vesele?

Lep dan še naprej, Tina

Ojla. Najboljš da malo povprašaš mamico kaj od igrač punčka sploh ima. Drugače ti pa prilagam linka, kjer imaš nekaj zanimivih barbik itd.

------------------------------------------- Nasmehni se, nekdo te ima rad=)

Barbie na sto načinov, Bratz, My scene…
Mogoče pa ne bi bilo slabo, če greš malo v H&M in pogledaš za kakšno lepo cunjico, pa špangice, pa verižice…
Je poceni in zelo lepo za take male damice…

Moja hči je leto starejša, vendar Barbie ni več v igri. Vse deklice (tako je bilo tudi že lani) so nore na punčke Bratz. Če še nisi vidla, so take z velikimi glavami in očmi, drugače pa suhcane. Ko je meni hči lani v trgovini pokazala kaj si želi, me je presenetilo, kolk so “grde”. Sedaj pa se mi zdijo že kar v redu. Naša uporablja Barbie hiško in omare (od starejše hčere), vendar v njej domujejo…Bratzke.
Stanejo pa od 2.500 pa tudi do 12.000 sem že vidla.
Lahko ji kupiš tudi kaj za obleč (majčke, spodnje Snoopy perilo je naslednja želja pri nas, spalna srajčka Snoopy ali kakšen drug junak…), kakšen ruzak (ne šolski), karkoli iz programa Nici (medvedki, ovčke, kravice…) in Diddl …

LP, joja

Kaj pa kakšne družabne igre, katere priporočate?

Hvala za vse napotke!

Tina

Pri sedemletnicah iz soseščine so trenutno najbolj popularne plastične vrvice (mislim da se jim reče “skubidu” – naj me kdo popravi) za spletanje različnih vzorčkov, obeskov za ključe, verižic…

LP, Dreja

.................................................. http://dreja.moj-album.com/

Pri nas Barbie absolutno ne pride v upoštev, pa tudi nikoli ni. Baby Born je pa zakon (9 let). Nujno vprašaj mamico – če je pametna, ti bo hotela svetovat.

New Report

Close