Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Šefica!!

Šefica!!

Draga šefica, kot šefu, ti ne priliči, da te je potrebno iskati z lučjo pri belem dnevu. Je temu krivo predolgo sedenje na konju? Je temu kriv goriški sladoled? No pa da vidmo… kaj je temu vzrok 🙂

Jani upa, da ni temu vzrok… kaj od tistih, neprijetnih stvari 🙂

Ah , klinc , sej lahko tudi povem !
Taka sem , bog pomagaj , drugi mi ne morejo !

Trenutno me bremeni krivda.
Prva – moja tašča je zaradi mene doživela živčni zlom. Ma , zaradi teg ase n ečutim kriva.
Druga – v nedeljo so mi , po zeloooo dolgem času , rahlo popustili živci. Enostavno nisem več zdržala , zdelo se mi je , da bom eksplodirala , če se ne zderem . Na Maško.
Ker se revica ni učila in razmišljala kot bi bilo treba. Pa mi je bilo tako divje pri duši , da tega ni in ni konca , da se moram ubadat z vsako enostavno , ušivo nalogo , ki bi jo lahko že prvošolček rešil , ona pa ne ! Pa sem jo nadrla.
No , prišla je moja tavelika Eva in me umirila – z dvema besedama – mami , nehi , sej ni Maška kriva , bom jaz naredila z njo nalogo. In jo je , vmes sem se pa jaz pomirila , zelo hitro , moram poudarit , ampak škoda je že bila narejena. Najprej zato , ker me je zvilo dejstvo , da sem lahko taka pras…a, ko je otrok bolan in ni sam kriv , da ne more (pa še nova zdravila ima, ki jo spet mučijo , samo to mi v nedeljo še ni pripeljalo!). Zato se čutim kriva !
Druga škoda je pa nastala zato , ker so taščevci slišali vpitje , najprej so bili prepričani , da se kregam z gospodarjem – in to je bila spet ena veliiiika črna pika na moj račun. Pa jim je naslednji dan povedal , kaj je bilo , oni pa na to – ej , sej to je pa še hujše , kako more bit taka, kaj nima srca , nobenega razumevanja za dejstvo , da imam tudi jaz svoj tolerančni prag … bla, bla…
No , hec je nastal kmalu potem . Ne vem , kaj se je še dogajalo , razen tega , da je tašča ponoči padla s postelje in se fejst udarila v glavo. Skratka – posledica je bila živčni zlom.
In seveda sem zdaj jaz dežurni krivec za vse to . Ker če ne bi bila taka , se moja tašča ne bi tako zasekirala , ko ji gre pa v življenu že itak vse narobe ( pred 40 leti je bila operirana na kolkih , ima umetne !) cele dneve preživlja doma, VSI ljudje pod soncem ji grejo na živce , naš vrtnar ji ni prav uredil vrta , vnukinja je bolna , sin preveč dela ,
mož – sicer specialist okulist nima več pravih vez okoli zdravnikov , ki itak nimajo pojma o njenem zdravju ….

Ma !

Nikita – packa svinjska,se tako javlja in javno , pred celo Slovenijo priznava , kako govno od človeka da je !

Nikitka je prišla iz omare! hehehe… ma ne se sekirat. Tašče imajo tako al tko v večini primerov drugo ime Zmaj (moja hvalabogu ne!) , prag tolerance se je odvisen od človeka in dogodka.

In pač, slab dan si imela. Jebi ga!

* * Mi štirje smo najlepši par :)))))))))

Sej , jebiga !
Saj bi – ma , koga ?!

Nikita ima res slab dan , nizek prag tolerance , na jok ji gre ….. @!#$ !

Nikita, ajde, greva jebat ježa! Upsaaaa, sorry
ježek, to pa ni bilo mišljeno tebi, res ne, saj ti
veš, ane, da se včasih, ko se ti jebe vsevprek,
ko te jebe vse, ko naša Lili tako ljubko napiše:
jebi ga, in ko od tega jebanja človek, ki je jeban
pač nič nima, da reče, da jebe ježa, saj ti to veš,
ane ježek, in Nikita, ajd greva ježa jebat! Če se
še komu kaj jebe, naj gre z nama!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

… Mariči , sej od ježka bi še največ imeli …. če bi ga , seveda …. :)))

Nikitka ve , da tudi zapravljanje pomaga , pa možgani na off , pa mladi , mišičasti ljubimci naj bi tudi , pravijo …. ma kaj, klinc , ko mi pa vse to ni dosegljivo…
ej , vreme me jaha , to bo !

O, Nikitka, berem, pa berem tvojo zgodbo.Pa razmišljam, pa razmišljam.
Vsi smo zmotljivi. Pa če se še tko trudimo, včasih poči. Ne gre drugače.
Škoda je le, da to opazimo takrat, ko je že pozno, včasih tud prepozno.Pa da naši revčki otroci niso nič krivi in se na njih lomijo kopja po nepotrebnem.

Ampak, jebat ga, mata Lili pa Marija prov. Samo jest ne bom dons nč jebal,
ker bom mel kr dolg šiht. Od štirih naprej spet sestankujemo in le Bog ve kdaj bo konec.

Svet je poln malih sreč. Imeti moramo le oči zanje.

Točno tako..vsak enkrat pregori..in takrat pride do “kurcsluša”…pa kar je je! Sigurno vsega krivi nismo le mi.Zato tudi te naše izbruhe,ki so redki otroci ne zamerijo preveč…Bolj vredna jim je ljubezen in to tista prava materinska in očetovska..pri kateri se izkazujemo vsak dan!KOt sem rekla trudimo se….a nismo stroji!
Zato Nikita hvalabogu kmalu bo šole konec…prihaja dopust in takrat bo……….
Glede tašč pa ne gre izgubljat besed!Midve imava zelo podobni taščici..zato ti lahko rečem le to…boh ve zakaj je padla,ponoči je kaj lepega sanjala..živčni zlom pa ne pride tako hitro ..saj to sama veš…V glavnem nikar si ne pripisuj zdaj vsega po vrsti.Pojdi naprej..kot seveda znaš le ti!!Lubija*********+

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Berem tole osebno izpoved dogodka,ki je sicer (za moje pojme)malo nenavaden za forum.Sicer se mi pa ne zdi nič posebnega…eno lepo slovensko povprečje odnosov.Ne…bolje rečeno,je več kot slovensko,širši radius ima.

--------------------------------------------------------------------------------------------- Nič delati je bolje,kot z mnogo truda nič doseči!

A tuditi še priden? V službi?

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

Nikita, tud ti nisi železna. Žal. In zato je potrebno pogledat tud z druge strani. Koliko živcev je bilo potrebno, da si šla skozi vse stvari z Maško? Ogromno. Koliko truda je šlo za to, da si Maško pripeljala do tukaj kot je. Ogromno. Koliko živčkov ti je požrla.. tašča? Ogromno. In sedaj se vprašam nekaj. Katera žival bi prestala vse, kar si prestala ti? Nobena. Nikita, ne odobravam zdretja na Maško, vendar vem, da ji s tem nisi hotela slabega. Zato se ne žri več…, ker nima nobenega smisla. S tem ne boš pomagala ne Maški, ne sebi, ne domačim. In… me prav zanima, zakaj bi bla pa ti kriva za živčni zlom tašče?

Jani občuduje malo 🙂 trpežno Nikitko in ji želi, da bi se ji vremena spet zjasnila. Z svojo voljo, ki jo imaš, bo to hitro. Lep večer Nikita, tebi in seveda vsem ostalim.

Ne bom se ponavljala, Nikita, ker sem ti večino
vsega že povedala. Ampak nekaj ti pa vseeno
moram in tudi našim forumašem moram: se
zgodi, prerado in prepogosto se zgodi, da nam
poči tista naša glavna struna, tista, ki si jo ali sami ali nam jo drugi kar naprej privijajo in nas uglašujejo, da zvenimo tako, kot je pač potrebno. Enkrat seveda ta struna poči in – hkrat je tu, tak ali drugačen, v taki ali drugačni obliki.

Tudi meni so se včeraj porodile misli, ki so mi jih narekovali dogodki, ki si jih jaz sama nisem želela, pa najbrž drugi tudi ne. In ker nisem želela biti taka, kot so bili v preteklosti do mene, me je tolikanj bolj vse skupaj zabolelo, tolikanj bolj sem začutila svoje nepravilno ravnanje in tolikanj težje se mi je bilo s tem sprijazniti. Bol in škoda, ne bom dejala da nepopravljiva, sta bili tukaj, pokriti s cunjo se ju ni dalo, skušalal sem vse skupaj pač vzeti in nekako z izpovedjo omiliti, da bom lažje prestopila ta kup, ki se je naredil pred menoj.

In to, draga NIkita svetujem tudi tebi. Nekaj na tem si že storila s svojo izpovedjo, nekaj bo zate storil čas, ta naš najbolj zanesljivi zdravnik.

Lisjak – praviš, da se ti Nikitina izpoved zdi malo čudna za ta forum. Naj ti samo nekaj malega pojasnim. Nismo le forum norčkov, forum zajebantov, forum, kje sproščamo svojo “nikoli odvečno” energijo, to je tisto, ko privijamo tisto struno, saj veš, potrpežljivost ji baje rečejo … tej struni, nismo le forum gmajnarjev, ki ne vedo kaj početi, pa norijo tu gori in se zabavajo in kuhajo in perejo in likajo in pišejo loto listke in poslušajo sentimenti muziko in …… nak, dragi Lisjak, smo tudi forum dobrih prijatejev, forum znancev in forum takih ljudi, ki si dovolijo drug drugemu tudi potožiti, ker vedo, vsi po vrsti, da bodo potolaženi in predvsem, da bodo razumljeni, nikoli pa žaljeni. NIkoli – vedno se bo za vsakega, ki se bo znažel v taki ali drugačni stiski, našlo nekaj dobrih besed, nekaj tolažbe in nekaj razumevanja. In lažje je nam, ki skušamo pomagati in svetovati in lažje je tistemu, ki tega morda niti ne išče, išče le kotiček, kjer bi lahko izlil svoj žolč brez bojazni, da bo ožigosan in žaljen.

Tudi to, vidiš dragi Lisjak, tudi to je naš forum Tjavendan. Kajti prav tjavendan se zgodi, da v človeku nekaj poči. In ko to poči, tjavendanovci stopimo skupaj in …. šivamo, šivamo, dokler luknja ni zašita in potem …… gremo dalje!

Torej, NIkita, gremo dalje, če meniš, da je rez zakrpan, če ne, bomo krpali še naprej!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Kot vedno, Marija 🙂 žeblico na glavico. Lep dan!

Jani je vesel, da zna kdo tako lepo …. šivati 🙂

Tudi nam je dovoljeno, da nas enostavno včasih spodnese.
Kar se pa tašče tiče, njo je življenje zaobšlo , pa se v vsej svoji nadutosti, tega niti ne zaveda!

Lisjak , zakaj neki bi bila moja izpoved nenavadna za ta forum ?
Tu me vsi poznajo , pa moje domače razmere tudi , zato se mi zdi več kot normalno , če svojim prijateljem (veliki večini lahko mirno rečem prijatelji) povem , kaj mi je. Saj končno ni skrivnost. Pa da bi se delala boljša kot sem – zakaj le ?! Torej je moja slika vseobčečloveških domačih odnosov mogoče zate res banalna izpoved mal prenapete ženske srednjih let , ampak meni je včeraj , pa še par dni prej vseeno bilo precej hudo pri duši.
Zavedam se dejstva , da nisem železen karakter , pa tudi mati Tereza ne in ko mi takole vsakdanje življenje spodnese tla pod nogami , se ravno zaradi zavedanja svojih pomanjkljivosti počutim še bolj kriva.
Da ne bo dvomov – govorim o svojem vedenju napram hčerki. Kar ima sama s sabo moja tašča – NI MOJA stvar. Povedala sem le , česa me je obdolžila. Se pa zaradi tega res ne sekiram pretirano , včasih mogoče , ko sem bolj down , ni pa glih dolgega trajanja 🙂

Nikita se zaveda tudi terapevtske moči spovedi – kar so končno vedeli že stari kristjani , pa tudi psihiatri zdravijo izključno na ta način

New Report

Close