sej ne boste verjele —
Jaz imam vsako leto ideje okrog 1. novembra že vse zapisane. Želje zase se pa ponavadi gibljejo okrog take številke, ki jo je zapisala July, samo še eno ničlo zraven.
Veseli december pa ravno zato obožujem, ker lahko na kup nabiram (tle ne spada nujno nakupovanje, ampak tudi ustvarjanje) stvari, ki jih želim podariti drugim….
BTW July, če boš kje videla kolo in smučke za odrasle za 30.000 SIT mi prosim javi :)))
..sem hotela le povedati,da prav majhnih želja otroci skoraj nimajo,kar pa potrebujejo pa stane najmanj 30 000 sit oziroma morala bi napisati,da vsaka stvar nanese krepko čez 30 000-O.K?
BTW tamala- za smučke se ti pa splača iti kar direktno v Begunje v Elan,še sploh,če zaslediš kakšno akcijo ali odprodajo iz prejšnih sezon…LEP DAN
V Begunjah sem bila v soboto in pod 55.000 SIT ni nič (mi pa v jok pa na drevo pa vse svoje igrače s sabo :(((( ). Sploh se mi zdi, da odkar imajo tako nobel trgovino tam, pa poleg tega še te dve nobel trgovini v Ljubljani (BTC in Rudnik), da ne delajo teh akcij kot ponavadi, ko si lahko dobil kaj perfektnega, samo da je imelo npr. lepotno napako – napaka v tisku, barvi ali kaj podobnega.
Pa vseeno hvala za idejo. Verjetno bomo čakali sejem Šport in rekreacija, pa upali, da tam kaj dobrega ubodemo.