:(((( … sej sem vedla …
… spet me dajejo metulčki po želodčku …
Pa po*ko di*o … … … … zdej se bom pa razpi*dila … in poslala vse skupaj v ku*ac … in v pi*ko ma*erino in kaj vem jst kam še vse …
Oštja … … … a ta ku*čev cvetni prah res ne misli it mimo … :(((((((
Lp, Bgv
Ma neeee … :(((( … sam se bliža sobota … in … no … mogoče bomo spet na zboru skupaj … in … že cel dan bulim v njegovo sliko … tisto, na kateri me tako lepo gleda … :(((( … in se ga kar ne morem nagledat, ko je pa tok cortkan … :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Pismo ej .. … … grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr …
lp, Bgv
Helči … brzdat se, brzdat … ja ja … Sej jst se brzdam … čene bi mu že v zadnje skočila v naročje, ko mi je v uho govoril, da sem mu všeč … :(((((
Pa kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj mi pomaga brzdat se, ko pa ga še ponoči sanjam … :(((((((((((((((((((((
Lp, Bgv
Zvezdi … ne me še ti zdej tle rajcat … :))) … Že tko me Sprevržko že ne vem kolko časa rajca, da nej se dam z njim dol … zdej pa še ti s poljubom … :((((((((
Uh … … … … zdej ti pošljem tisto slikco, ki me tako mori, pol mi pa povej, če ni za se ubit … :((((
Lp, Bgv
Hehe… taku je taku… Sej te poznam… in imam dobro mnenje o temi, pa ti zaupam, da ne boš kšnih stvari ku jih tle prebereš praula ukuli…
Drgač pa… sej vejš… predvsem je dost heca v vseh teh naših stvareh tuki gori…..
Pozdravi embriota…
Aja, uni dan me je moj brat nekej sprašavu od tvojga moža, ker baje delasta na isti firmi, sam jst tega nejsm vejdla in za koga se gre, pa sm te misnla kšn dan u m. uprašat, ma ni blu še šanse… alora, zdej pej že vejm…
bod pridna, cmoka
Pa mislit si ne moreš kako bi rada reskirala … in po drugi strani bi ga rada pokopala … Sicer ta ta druga varjanta je bolj težka, ker se videvamo na zborih … ma še miško je full navdušen nad njim in vse … in on stalno okrog mene skače … in bla bla bla bla bla bla bal bal balbalallalalalalal
Evo … se mi že fcla … :))))
Lp, Bgv
Zvezdi … na tej slikci, ki sem ti jo poslala, sem jaz zraven njega … tako da … dve muhi na en mah …
Sicer je pa res, da bi ti lahko poslala kako mojo slikco v treznem stanju … :)))))))
No … ti kar pošlji …
Lp, Bgv
Kaj bom naredila?? … uh … recimo, da se bom pustila presenetit.
Zdej lahko trdim, da ne bo nič, da se bom zadržala in vse … sam … ko bom spet ob njemu … bo pa spet kurc … :((( … tko da … :(((((((((
Ne vem … odkrito povedano … ne vem kaj bom naredila …
Še z miškotom sva zdej v takem čudnem obdobju … Full ga je prizadela smrt njegove sosede in kar ne more prist k sebi … in je full depresiven in vse … Daje mi občutek, kot da sem jaz kriva za njegovo slabo voljo … in … ne vem … Ni lahko … :((((((
Lp, Bgv