Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Seks bomba

Seks bomba

“Kaj je to seks bomba?”
“To je ženska, ki ji po tuširanju ostanejo noge suhe.”

ha ha ha

HEHEHEHEHE
sem hotla nekej zlo pohujšljivga napisat o tem, zakaj ji noge ostanejo suhe, pa me je angel varuh krepko prjel za ušesa .-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Predlaze muz zeni da obrije stidne dlacice:
– A zasto?
– Pa tako, malo novosti, promene, erotike…
– Pa jesi li ti normalan, smejace mi se celo selo…

čao

leta letijo - iščem stevardeso.....

pr nas je tko, da se naš kraj že šteje pod na pol mesto .-)))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Sem vidu včeraj, ja!
ej…………………………………….

hehe, ko si se ti peljal mimo, je blo še vse tko slavnostno:-)))))
še jest sn vadla neki, da bi ti zapela….če…seveda…..bi imel zadost korajže in pršu poslušat :-)))

saj nisem reku,da bom skoz cerkev peljal!!!

cerkev je na začetku našega ..hm..mesta :-))))

sicer pa—-se mi zdi, da včeraj ni bila prava lunina mena, da bi te “nekaj” kar samo od sebe ustavilo tam, kjer bi bilo treba .-))

A ni plavž na začetku?

hehehehehe, med menoj in Janijem stoji cel niz hribov!
On je v “tisti” dolini kot vidim, da veš, kje je to, jaz sem pa v drugi :-)))
hehehe, zdej mi je pa jasno, zakaj nisi opazil izobešenih zastav :-))))))))))
Pa golih mažoretk, ki so te čakale :-))))))))

New Report

Close