Seks? Je vse v glavi?
Že nekaj mesecev sem samska, pred tem sem bila v resni zvezi dobrih 12 let. Pred časom sem spoznala moškega, ki mi je pisan na kožo. Podobno razmišljanje, interesi, smisel za humor, tudi vizualno mi je zelo ugajal. Beseda je dala besedo in nek večer me je povabil k sebi domov na pijačo. Bilo je posebno, drugače, njegov pogled je izžareval nekaj več. Ko se me je dotaknil, me je dobesedno “stresla elektrika”. Seveda, seksala sva. Do tega trenutka si enostavno nisem znala predstavljati, da je možno prvič z nekom tako sproščeno seksati. To ni bil divji seks, bilo je, kot da se poznava že sto let. Vodili so naju dotiki, pogledi, vse se je odvijalo brez besed…
In zakaj to pišem? Ker si pred časom sploh nisem znala predstavljati, da bi lahko šla v posteljo z nekom, ki ni moj bivši. Dejansko si sebe nisem znala predstavljati z drugim. Seks z bivšim je bil namreč odličen, ko je že vse škripalo, je bil seks še vedno super.
Razmišljala sem, da sva se na intelektualni ravni s tem moškim tako povezala, da je bil tudi seks tako odličen.
Najino druženje po vsej verjetnosti ne bo preraslo v kaj več, imava še oba prepolna nahrbtnika in se še nekako iščeva. So pa pogovori precej globoki in verjetno se v tem zelo poveževa. Precej intimnih stvari sva si izpovedala in to naju je kar precej povezalo. Za resno zvezo pa žal nobeden od naju ni pripravljen.
Kakšne so vaše izkušnje? Kako je s prvim seksom po takšnih dolgoletnih zvezah? Jaz sem bila prepričana do bo živi polom.
Temu jaz rečem dobra avantura. Da ne gre le za nek neosebni seks, ampak dejansko že za odnos, ki ostaja na nivoju, je obema povsem jasen, v njem pa sta kljub strasti še neko spoštovanje in odlična energija. Tudi ko se poslovita, vse ostane v nekem dobrem spominu in sta dejansko vesela, ko se še kdaj kje srečata, ker so vsi računi čisti. Moški, ki so tega sposobni, so navadno res dobre osebnosti, privlačni in skulirani.
Popravek: moški in ženske, ki so tega sposobni….drugače pa super, sem vesel zate avtorica, živi na polno in verjemi, še boljše je lahko. In tudi traja lahko to dolgo, sploh ni nujno, da je kratka avantura. Uživajta!
Na tem čveku ni nč logično 😛
Ja, veliko intimnega si povesta, ker sta še oba ranjena iz prejšnjih zvez. Na ta način nekako postajata “zarotnika” in imata oba občutek, da se “noro” ujameta.
Že dal skozi in ja … seks v takih primerih JE lahko fantastičen (ni nabijanje ampak ljubljenje).
Kot pravi @AnnaBanana … odlična avantura. Kar ponavljajta, tudi če ne bo preraslo v nič resnega, vsaj na suhem ne bosta, pa še dobro energijo (in sampodobo) vama bo dalo.
In si zdaj spoznala, da temu ni tako. In? Ampak kot vidiš, seks ni vse. No, lahko se greš seks, ampak če želiš kaj več, to ni dovolj.
Itak, da je tko! Sevede! Men se je nekajkrat zgodilo, da gledam punco in si mislim:”Uf, kolk bi pa tale pasala…” Potem pa odpre usta in strese ven kar ima za zobmi. Ko pa vidim (beri slišim) kaj je stresla ven me pa prec mine…
Forum je zaprt za komentiranje.