Seks? Kaj je ze to?
Zadeva je taka…s fantom sva skupaj slabe pol leta. Ne ziviva skupaj in sva kar precej oddaljena en od drugega (160 km) zato se ne vidiva tako pogosto kot bi si jaz zelela…ampak OK stekam in ne tezim glede tega. Najveckrat pride za vikend vcasih pa tudi med tednom. Vse lepo in prav…je bilo prvi mesec. Seksa na pretek,tudi po 3-4 na teden, boljsega seksa se nisem mela, vse vredu in prav. Po prvem mesecu pa sem zacela opazati da je zanimanja za seks vse manj – z njegove strani…2x na mesec,3x na mesec potem pa kar naenkrat en mesec pa pol sploh nic. “Smesno” pri vsem tem je to, da ga vzburim, s tem ni problema, nadaljevanja pa pac ni pa ce se na glavo postavim. Poskrbi da sem potesena (ne vedno) ma to ni to, to lahko naredim tudi sama. Kadarkoli ga zacnem drazit se odziva ampak imam obcutek kot da ga silim da MORA in me potem mine vse skupaj. Imam obcutek da si me ne zeli oziroma da se ocitno sprazni kje drugje ne vem pa v cemu je potem smisel vozit se 160 km v eno stran. Stekam da v vezi ni vse samo seks ma matr ne bo pa reku da sem prezahtevna al pa da mislim samo na seks ce “prosim” za seks enkrat tedensko ko koncno pride k meni. Alora kaj delam narobe?
Nič ne delaš narobe, samo tip se je očitno ohladil. Če se je to zgodilo tako hitro, kljub temu, da se malo vidita, ne čakaj dobrega. Ker si videt oseba, ki ji seks veliko pomeni, si poišči drugega.
Lahko, da je narobe ze to, ker tudi tebe mine in v bistvu nobenemu od vaju ni do seksa. Sta se kaj pomenila o tem?
Po horoskopu levinja, smo strastne ja, ni pa zdaj to da je seks nujen,niti ne zahtevam,saj se zavedam da pac vedno vsi ne moremo biti za, a kljub temu po tolkem casu brez, ne mores da se ne vprasas kaj je narobe. Sklepam pa da ne bo nic dobrega ven iz tega ne.
Ker se vidiva enkrat al pa dvakrat na teden pri meni tega problema ni, jst bi on mi pa nekako deluje da ne…in potem ko poskusim se pac posveti meni nikakor pa ne prideva do dejanskega odnosa. Sej naklonjenosti pa vsega je dosti,poljubov,objemov in lepih besed, ja danes sem omenila ker mi je enostavno pocil film. Njegov odgovor? To je zato da vidis da ne hodim gor samo za seks.
mislim da ima tvoj tip eno blokado,strah,v smislu da te ne dohaja,zadovolji….
seks pač ni maraton,včasih je potrebno tudi tečt na kratko progo(brzinc) …:)
Ja to mi je popolnoma jasno,mislim pa da se tega ne oziroma se nima kaj bat da me ne zadovolji, mislim da se tega dobro zaveda, samo te “igrice” mi nikakor niso jasne. Bedn obcutek je,ker zenske tako ali tako prevec vse analiziramo in se potem pocutis obupno ker mislis da si ti kriva (no sej lahko da smo? Ne vem?) .
Nisi povedala, koliko sta kaj stara. Če sta tam že čez 30, so ta vikend srečevanja bolj najstniška, t. i. zveza na daljavo, kjer ob začetku tedna spet vsak odide na svoje domov (k ‘svojim staršem’) – so takšne zveze ponavadi neobstojne. V kolikor ne želi več biti s tabo, ti ne preostane nič drugega, kakor zaključiš vajino zgodbo.
Jst 32 on pa 29. Ja on se zivi doma ja, jst sem pa na svojem. Jah sej to je fora o tem se skusam pogovorit z njim ma po njegovih besedah ocitno vse stima samo pri seksu ne.
Z njim se moraš pogovoriti, kaj on pravzaprav želi oz. pričakuje od vajine zveze. Mi tu lahko samo prodajamo lastne špekulacije in teorije. In glede spolnosti je veliko moških zelo občutljivih, tako da moraš ubirati bolj ‘posredne ženske prijeme’ izpraševanja – ne direkt po levje :), da te ne zadovolji, ampak raje rečeš, da rabiš več pozornosti, nežnosti… Mogoče se je naveličal in čaka na izstopno karto iz vajine zveze, čeprav ti doživljaš vajino zvezo, kot da je ‘vse v redu, razen spolnosti’, tako da moraš v to smer tudi napeljati pogovor in mu dati prosto pot, če morebiti čaka na tvojo odobritev, da gre svojo pot. Ne vem…
Jah to je pa tisto ko moski ne vejo kaj sploh hocejo met. Govori eno dela pa drugo. Mislim da ven iz te moke ne bo kruha. 🙂
še vsaj enega, če bolje dva občasnika si navleci, pa boš ljubezen lažje živela
Hahaha jah ocitno ne bo druge.
Čisto po pravici povedano, če bi bilo vse v redu, pri vajinih letih, bi moral po tebi skakati ko kobilica. Tak pa … Hm, ne vem no. 🙁
Seks sploh ne bi smel biti vprašanje. Cmon, a zdaj bomo pa delali znanost iz tega in preparirali dečka dva dneva, da mu bo enkrat pošteno vstal? In strah da ga je? Česa, da ga bo notri posrkalo?
Če mene vprašaš, ima fant težave s potenco in mu pride zelo prav, da sta tako daleč proč, pa zelo dobro se je domislil tega izgovora – da vidiš, da ne hodi samo zaradi seksa … Samo priznal tega seveda za živo glavo ne bo. Če bi se pogovorila s kako bivšo njegovo, stavim, da bi isto povedala. In seks je bistveni element zveze, če tega ni, sta prijatelja, ne fant in punca.
Ker pa njegovih bivših zagotovo na bomo dobili sem, pa lahko medtem vprašamo avtorico, kako pa je bilo z njenimi bivšimi. Za vsak slučaj.
Hahah ja njegovih bivsih sigurno ne. Z mojimi bivsimi ni blo teh problemov zato tudi ne stekam kaj se dogaja. Emmm mislim da nima tezav s potenco…vedno je vzburjen ko je tu maaa seksa pa ni. In ja ta njegov razlog da pac ne hodi gor zaradi seksa je totalen bullshit vem. Nekako pac sklepam da se sprazni drugje oziroma je tu vmes se ena oseba ker mi nic drugega na pamet ne pade. Da naj se pobere in isce drugo sem mu tud ze 4x rekla pa ne pomaga,vedno pride nazaj. Uglaunem nic mi ni jasno…sem oa ze jst kriva zgleda boop.
V bistvu,imam casa do sobote da konkretno razmislim o vsem in prestudiram kaj naj mu sploh recem ker ne vem.
4 x si mu rekla naj se pobere in se cudis, da ne seksa? Saj provociras a ne?
Zakaj ze? Ni melo veze s seksom zakaj sem mu rekla da naj gre ampak z izgubo zanimanja za vse skupaj zato pac ni melo smisla kar koli nadaljevat. Da se pobere je blo misljeno da gre svojo pot in si pac najde drugo ker ocitno to ni to, nic bat nisem ga skoz vrata vrgla :).
Saj jaz se zanj ne bojim. Je pa zdaj malo bolj jasno, da problema ni sam ustvaril. 🙂
Impotentnost ni samo to, da mu ne vstane, ampak tudi to, da ni sposoben izpeljat spolnega odnosa do konca, torej da mu prej dol pade. Zato se seveda spolnim odnosom izogiba.
Mislim, da si zasluži vsaj en iskren pogovor. Direktno ga vprašaj glede tega. Ni edini mladi moški s takim problemom. Pri teh letih, tudi če bi se obilno praznil drugje, bi za vikend zmogel vsaj eno rundo. Ali pa imam samo jaz tako srečo 🙂
Zveza brez spolnosti, če to ni obojestranska želja oziroma dogovor, res nima smisla, ker je to potem prijateljstvo.
Ja sej tocno to, pogovor bo sigurno ker tko pac nima smisla nadaljevat. Prijateljev mam dovolj.
Tko bom rekla ne, ta problem si je sam ustvaril ja,zato ker je blo to zadnje 2 tedna da je meni film pocil in sem rekla da naj si drugo najde, vse tole igrackanje pa traje ze skor 2 mesca in nikoli nisem nic rekla,ma zdej imam pac zadosti tega. Kaka veza pa je to da nisi seksat niti 1x na teden? Prijateljev ne rabim in to je tocno to…prijateljstvo.
Ampak, če bo pogovor v stilu “ajde poišči si drugo, če ne zmoreš”, potem nekih sadov ne pričakuj od tega. Namen tega pogovora bi moral biti, da poskusiš razumeti njega in ga nekako pomiriti. Saj s silo take težave ne moreš odpraviti.
Forum je zaprt za komentiranje.