Seks na prvem zmenku
Ja ali ne? Me bo imel za poceni? Če se kaj naprej razvije, me bo lahko obravnaval kot potencialno mamo svojih otrok ali bom tista, ki mu je dala na prvem zmenku in me ne bo cenil, ob prvi priliki pa me bo zamenjal? Je bolje malo zdražiti, da so pričakovanja slajša? Nisem ravno pogosto na zmenkih in sem bolj neizkušena.
če hočeš sex in greš zato na zmenek.se daj pač dol. če hočeš vezo z njim, pa se spoznavajta in počakaj na spolnost dokler ne bosta tudi dorečeno par. če pa par ne bosta, pač vsak svojo pot dalje, brez spolnosti seveda.
sama presodi kaj je tebi pomembno, jaz se nikoli nisem na prvem zmenku dala dol niti nimam namena, ker tujca v sebi nočem 🤷♀️. s partnerjem ali z nobenim.
Lahko se druži s tabo, pogovarja, ga zabavaš, si mu v oporo, lahko sta tudi zelo intimna skozi objeme, poljube, dotike, in stketa počasi to res globoko duševno vez. Ko pride pravi trenutek, za oba, takrat se ne boš spraševala ali je prezgodaj. Nekateri se ujamejo zelo hitro, drugi pa, prav zares, nikoli. Seks ni merilo. Duševna povezava je. Ljubezen.
Zartrose izven profila, 15.01.2023 ob 20:12
če hočeš sex in greš zato na zmenek.se daj pač dol. če hočeš vezo z njim, pa se spoznavajta in počakaj na spolnost dokler ne bosta tudi dorečeno par. če pa par ne bosta, pač vsak svojo pot dalje, brez spolnosti seveda.
sama presodi kaj je tebi pomembno, jaz se nikoli nisem na prvem zmenku dala dol niti nimam namena, ker tujca v sebi nočem 🤷♀️. s partnerjem ali z nobenim.
Če .. če … če … če pa nočeš biti naivna, pa ne odgovarjaš na izmišljene provokativne teme0, ki vključujejo besedo sex in jih mrgoli na tem forumu. 😉
Ne vem, a nimate nobenih izkušenj? Un, ki že na prvem zmenku teži s seksom, pač išče seks. Če mu bo že prvi slab, se ne bo hotel več dobivat, če mu bo pa dober, bo pa še prišel in seveda lahko tudi rata zveza iz tega. Razen, če maš smolo in naletiš na takega, ki samo šopek zbira.
Tisti, ki pa išče na dolgi rok, bo pa prej želel videt, kako se sicer ujemata in če se imata dobro skupaj tudi brez seksa. Tako druženje lahko traja dlje časa, kar pa ne pomeni, da ko pride do seksa, da bo veza obstala. Če je zanič seks, se bo tako ali tako hitro končalo, razen če je obema seks nepomemben. Pač moje mnenje glede na izkušnje. Žal je bil pri meni seks ponavadi tisto, zaradi česar sem vztrajal, karakter pa katastrofa. Mogoče bi blo bolje izbrat dober karakter in švoh seks, saj ne vem. Zdaj, ko sem v letih, mi je pa že vseeno za seks, mi je bolj važen karakter. Srečni tisti, ki ste naleteli na cel paket. 👍
Anonimno 5490, 15.01.2023 ob 20:30
Ne vem, a nimate nobenih izkušenj? Un, ki že na prvem zmenku teži s seksom, pač išče seks. Če mu bo že prvi slab, se ne bo hotel več dobivat, če mu bo pa dober, bo pa še prišel in seveda lahko tudi rata zveza iz tega. Razen, če maš smolo in naletiš na takega, ki samo šopek zbira.
Tisti, ki pa išče na dolgi rok, bo pa prej želel videt, kako se sicer ujemata in če se imata dobro skupaj tudi brez seksa. Tako druženje lahko traja dlje časa, kar pa ne pomeni, da ko pride do seksa, da bo veza obstala. Če je zanič seks, se bo tako ali tako hitro končalo, razen če je obema seks nepomemben. Pač moje mnenje glede na izkušnje. Žal je bil pri meni seks ponavadi tisto, zaradi česar sem vztrajal, karakter pa katastrofa. Mogoče bi blo bolje izbrat dober karakter in švoh seks, saj ne vem. Zdaj, ko sem v letih, mi je pa že vseeno za seks, mi je bolj važen karakter. Srečni tisti, ki ste naleteli na cel paket. 👍
poiščeš osebo z dobrim karakterjem in željo po tebi, kar avtomatično vodi v dober sex (pustmo začetne nerodnosti). torej zakaj avtomatično deljenje da je dober karakter slab v postelji in obratno? Kot da je lepa oseba avtomatično slaba in obratno.. itd stereotipov.. vedno obstaja več možnosti, tudi dober karakter ki je spolno strasten/tna.
ne omejujete se s temi stereotipi pa boš ziher videl še druge možnosti.
matias, 15.01.2023 ob 20:25
Če .. če … če … če pa nočeš biti naivna, pa ne odgovarjaš na izmišljene provokativne teme0, ki vključujejo besedo sex in jih mrgoli na tem forumu. 😉
aha, torej od vseh zapisov se zapičiš vame in naivno odgovarjaš v po tvoje provokativno temo? Odličen prikaz dvoličnosti ti lahko jaz ne 👍
Če hočeš dober sex,, 15.01.2023 ob 21:36
Moraš počakati na dober poljub. Da bo poljub res dober, ti mora nekaj pomeniti. On mora biti nekdo, ki si ga ne moreš izbiti iz glave, da takrat, ko se vajine ustnice dotaknejo, poljub začutiš po celem telesu. Ker če najdeš pravo osebo za poljub, je ta poljub vse.
Tole…podpišem. S ta pravim je že pogled 🔥🔥🔥 potem dotik ali objem 🥵🥵🥵…
Zartrose izven profila, 15.01.2023 ob 21:15
aha, torej od vseh zapisov se zapičiš vame in naivno odgovarjaš v po tvoje provokativno temo? Odličen prikaz dvoličnosti ti lahko jaz ne 👍
Poskušam ti samo namignit, da se morda preveč vživljaš in strastno odgovarjaš v teme, ki so tako izmišljenje, pa še Škartroba te menda preganja pod vsemi možnimi drugimi niki, kakor Matias Kokodajsa, od katerega si se verjetno malo nalezla česa škodljivega ? 😀 Sicer pa, če bi bilo v moji moči, bi ti podelil medaljo za krepost sedaj ob okroglih letih, ko se bližaš abrahamu, ker v vsaki drugi temi pišeš, da si spala z dvema moškima v življenju. 🙂
matias, 15.01.2023 ob 21:45
Poskušam ti samo namignit, da se morda preveč vživljaš in strastno odgovarjaš v teme, ki so tako izmišljenje, pa še Škartroba te menda preganja pod vsemi možnimi drugimi niki, kakor Matias Kokodajsa, od katerega si se verjetno malo nalezla česa škodljivega ? 😀 Sicer pa, če bi bilo v moji moči, bi ti podelil medaljo za krepost sedaj ob okroglih letih, ko se bližaš abrahamu, ker v vsaki drugi temi pišeš, da si spala z dvema moškima v življenju. 🙂
ja model…
tam po grčiji so jo osvajal, na dušo pihal pa ni podlegla!
ni!!!
Nisem poceni, 15.01.2023 ob 20:07
Ja ali ne? Me bo imel za poceni? Če se kaj naprej razvije, me bo lahko obravnaval kot potencialno mamo svojih otrok ali bom tista, ki mu je dala na prvem zmenku in me ne bo cenil, ob prvi priliki pa me bo zamenjal? Je bolje malo zdražiti, da so pričakovanja slajša? Nisem ravno pogosto na zmenkih in sem bolj neizkušena.
Odvisno od tipa,jaz tud nisem lahek pa ne dam na prvem zmenku, nimam taksnih problemov pa bi si mislil kolk sva si vsec ce bi se takoj dol dala.
Kaksen drug bi pa te imel.za lahko
Zartrose izven profila, 15.01.2023 ob 21:13
poiščeš osebo z dobrim karakterjem in željo po tebi, kar avtomatično vodi v dober sex (pustmo začetne nerodnosti). torej zakaj avtomatično deljenje da je dober karakter slab v postelji in obratno? Kot da je lepa oseba avtomatično slaba in obratno.. itd stereotipov.. vedno obstaja več možnosti, tudi dober karakter ki je spolno strasten/tna.
ne omejujete se s temi stereotipi pa boš ziher videl še druge možnosti.
Zakaj misliš, da je stereotip? Meni se je zgodilo oboje, brez da sem kadarkoli razmišljala o kakšnih stereotipih.
Sva se npr. dobivala par mesecev, zaljubljenost, super karakter, cilji, želje, pričakovanja, skupne dejavnosti, privlačnost, res sva funkcionirala brez seksa. Seks je bil katastrofa, po nekaj tednih sem prekinila ker pač ni šlo, žal. Kot bi nama v postelji vzelo vse, kar sva drugače imela.
Sem pa spoznala nekoga, ki sva se sicer nekako ujela, v postelji noro, izven tega pa … privlačnost, želje, cilji, vrednote ja, ampak karakterno pa na dolgi rok nikakor.
Govori pač iz lastnih izkušenj in posplošuje to, kar se je njemu zgodilo. Ni vsak za vsakega, na koncu je na nas, da se odločimo, kaj nam odtehta, če je pri partnerju kakšna lastnost, ki jo težje sprejemamo.
Za avtorico: mislim, da se v vsakem primeru lahko razvije zveza, odvisno kako se bosta razumela v postelji in izven tega. Vnaprej vedeti ne moreš. Lahko gresta 10x na kavo, pa bo prvi seks obupen. Lahko je po prvi kavi super, in sledi še nešteto zmenkov ali pa nobeden. Garancije za eno ali drugo ni 😉
On je prek prijateljev precej vedel o meni.
Jaz sem prek prijateljev precej vedela o njem.
Na žuru sva se srečala in debatirala.
Na naslednjem žuru čez en teden sva končala v postelji.
Dobrih 25 let nazaj.
Še vedno sva skupaj, še vedno nama gre na smeh, ko gledava fotke tiste žurke, še vedno nama je lepo skupaj. Vsako leto greva na obletnico v tisti kraj, kjer smo takrat imeli za naju usodni žur.
Jaz sem mu dala pred najinim uradnim prvim zmenkom. Sicer v alko omami, na nič kaj zavidljivem placu ampak je bilo toliko strasti, da se enostavno nisem mogla upreti, pa fuck it, če bi zato mislil, da sem lahka. Danes sva skupa 25 let, od tega 18 let poročena. Seksa ni glih več vsak dan, imava vzpone in padce v zakonu, strast pa je še vedno. Če bi bilo treba bi vse še 1x ponovila.
Zartrose izven profila, 15.01.2023 ob 22:06
kako jaz odgovarjam in v katere teme in kaj se tebe niti malo ne tiče.
pa slabo bereš, ni le škartoroba ampak tudi rdeča pajacka in softička, torej tri osebe ne ena.
svoje strahove pred abrahamom pač name ne boš preslikaval 🤷♀️
A abrahama se bojiš, saj pa še menda vse testni, to si tudi nekje pisala. 😀 In pa vse več ljudi te zasleduje, namreč če je ta številka vse višja in povsod vidiš (namišljene) sovražnike tudi ni dobro. Morda pa te ne bi zasledovali rdeči pajaci in sive miške, če se ne bi dala sprovocirat za vsak mačji kašelj, namesto da si na voljo 24 ur na dan z odgovori, ki jih slediš po temah, ker od tega ni nobenega haska. Ampak to je samo moje mnenje. 😉
Pa tudi prepoudarjanje neke kreposti, da se s tem čutimo moralno superiorne in boljše od drugih ljudi, tudi ni neka resnična krepost za moje pojme. Božo ga ima tudi na suhem, razen če zaide k prodajalkam ljubezni, sanja pa o pravljični devicah. 😀