Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Seks na prvem zmenku

Seks na prvem zmenku

zmenki so spoznavanje ljudi, ne pa prodajanje samega sebe. ne se obnašat tako, kot misliš, da bo njemu všeč, zato, da te bo kupil.

Midva z možem sva spala skupaj v roku par dni  po tem, ko sva se spoznala. pa ne on in ne jaz nisva imela ravno kilometrine in dolgega spiska položenih za sabo.

seksala sva, ker sva si oba to želela. nehajte iz seksa delat famo in dramo. definitivno je življenje boljše z osebo, s katero si usklajen tudi pri spolnih temah, ne pa da tipi častijo une, ki so se šparale pol leta, ker so kao poštene, pol pa so tri leta po poroki razočarani, kako je seks na sporedu samo še dvakrat na leto, pa še takrat je brezvezen.

in obratno. ne spuščaj se v seks, če ti ni do tega. ker na dolgi rok se ne boš mogla pretvarjat, da ti je ok in ti paše.

če nekdo noče seksat z nekom, ki mu še nič ni, razen nek neznanec znanec ki ga spoznava kot človeka, kakšen je po srcu duši, to ne pomeni, da v vezi sexa ne bo. posplošujete in mečete vse v en koš, ali je kurba ali pa frigidna in sexa ne bo. jaz osebno nočem imeti spolnih odnosov z nekom, ki ni moj partner. v vezi pa z to osebo želim spolne odnose tudi vsakodnevno, ker ni postal partner za brezveze ampak ravno zato, ker si ga želim ob sebi, vsakodnevno. ne pa neko dol dajanje ki bo ali pa ne bo vodilo v vezo.. kdor pač hoče živeti v svetu če pač naj živi, kdor pa hoče vedet na čem je, preden se spusti še telesno v odnos, je pa zanj prav, da to ve.

lahko tudi jaz posplošim in rečem, da tiste, ki takoj sexajo to naredijo zgolj zato, da ga na sex ujamejo in potem ravno pri takih ne bo več sexa, ker so iskala provajderja, ki je tepec mislil, da u je zadel terno, vsak dan bo sex, ki pa potem kar ni in ni.

v tej temi je bilo že kar nekaj posplošitev, ki močno kiksajo v m/ž odnosih.. ker konec koncev se pri vsaki dvojini treba upoštevat posameznika znotraj nje in najti njun skupni ples ali pa pač nista primerna za skupni ples..

zame osebno je tip, ki hoče sex takoj ali gre dalje zgolj manipulator. hvala kurcu, pejd dalje, še dobro to poveš takoj ;).. jeba je le če ne povejo pa glumijo kaj bi če bi.. ampak tudi tak se zelo hitro pogrunta 👍

Sem bil v takšni situacij, že poljubljanje je bilo preveč, ok sej razumem v navalu strasti, ampak, ko sva končala v njenem stanovanju, nisem mislil da bi prišlo do sex-a. Ko sem videl kam to pelje sem odšel, ker če bi meni to tako lahko uspelo sem se vprašal, koliko jih je bilo pred mano v takšni situaciji, bom še kakšno bolezen staknu. Meni se zdi sex z neznano osebo po 5 do 10 zmenkih ok, ker takrat lahko približno oceniš s kom imaš opravka. Kolega je imeleno zelo zanimivo izkušnjo, z žensko sta sex-ala po drugem zmenku, sam on je ni dovolj dobro spznal pa je potem imel probleme. Ko je kmalu spoznal kakšna je, veliko mu je lagala, jo je pustil. Ona tega ni mogla prenesti, ker ona je lepa, mu je grozila da ga bo z nožem napadla. Videl sem na lastne oči SMS, ko mu je grozila. To kar se je zgodilo njemu se zgodi ženskam 100x večkrat, za to sex po prvem zmenku je NO-GO, ker nikoli ne veš s kakšnim psihopatom imaš opravka.

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose izven profila, 17.01.2023 ob 10:47

če nekdo noče seksat z nekom, ki mu še nič ni, razen nek neznanec znanec ki ga spoznava kot človeka, kakšen je po srcu duši, to ne pomeni, da v vezi sexa ne bo. posplošujete in mečete vse v en koš, ali je kurba ali pa frigidna in sexa ne bo. jaz osebno nočem imeti spolnih odnosov z nekom, ki ni moj partner. v vezi pa z to osebo želim spolne odnose tudi vsakodnevno, ker ni postal partner za brezveze ampak ravno zato, ker si ga želim ob sebi, vsakodnevno. ne pa neko dol dajanje ki bo ali pa ne bo vodilo v vezo.. kdor pač hoče živeti v svetu če pač naj živi, kdor pa hoče vedet na čem je, preden se spusti še telesno v odnos, je pa zanj prav, da to ve.

lahko tudi jaz posplošim in rečem, da tiste, ki takoj sexajo to naredijo zgolj zato, da ga na sex ujamejo in potem ravno pri takih ne bo več sexa, ker so iskala provajderja, ki je tepec mislil, da u je zadel terno, vsak dan bo sex, ki pa potem kar ni in ni.

v tej temi je bilo že kar nekaj posplošitev, ki močno kiksajo v m/ž odnosih.. ker konec koncev se pri vsaki dvojini treba upoštevat posameznika znotraj nje in najti njun skupni ples ali pa pač nista primerna za skupni ples..

zame osebno je tip, ki hoče sex takoj ali gre dalje zgolj manipulator. hvala kurcu, pejd dalje, še dobro to poveš takoj ;).. jeba je le če ne povejo pa glumijo kaj bi če bi.. ampak tudi tak se zelo hitro pogrunta 👍

Dobro napisano. Verjamem, da na ta način dobro skozi prideš, najbrž bolje kot jaz s svojim prepričanjem. Vseeno se mi zdi taka ženska redka in žal moški (pa čeprav tudi neupravičeno) ne posplošujemo zastonj.

Kot sem namreč zapisal je moteča gluma, ne samo “čakanje” na seks s pravim. Se pravi, če do takrat, dokler tvoje vrednote in prepričanja niso upoštevana niti želje po seksu s takim moškim nimaš je to meni top. Iskreno, naravnost povedano, odkrito.

Osebno sem pisal bolj o drugi (sem prepričan – pogostejši) situaciji. Ko ti je jasno, da je ženska napaljena, si želi seksa s tabo, pa čaka na… 7 zmenek ali kako je že ena napisala. Preračunljiva gluma. Na to dodam še situacijo, ko ženska po seksu pričakuje, da se mora to obvezno nadaljevati v zvezo in zna tipu nabijat slabo vest: ja zakaj si pa seksal z mano, če nisi resno mislil.

Enako velja za tipe, ki imajo za cilj da žensko položijo kot da je predmet. Se zavedam, da je to močan ženski razlog za posploševanje, da so vsi taki tipi samo qurbirji. Velja tudi za nesamozavestne tipe (zame otroke), ki žensko, ki se na prvem zmenku da dol označijo za lahko ali se začnejo spraševat kaj je delala z drugimi pred njim. Najbrž čakala na tega nesamozavestnega desca do 45 leta 😀 Sorry, dovolj sarkazma.

matias, 16.01.2023 ob 00:53

Zartrose izven profila, 15.01.2023 ob 22:06

matias, 15.01.2023 ob 21:45

Zartrose izven profila, 15.01.2023 ob 21:15

matias, 15.01.2023 ob 20:25

Zartrose izven profila, 15.01.2023 ob 20:12

če hočeš sex in greš zato na zmenek.se daj pač dol. če hočeš vezo z njim, pa se spoznavajta in počakaj na spolnost dokler ne bosta tudi dorečeno par. če pa par ne bosta, pač vsak svojo pot dalje, brez spolnosti seveda.

sama presodi kaj je tebi pomembno, jaz se nikoli nisem na prvem zmenku dala dol niti nimam namena, ker tujca v sebi nočem 🤷‍♀️. s partnerjem ali z nobenim.

Če .. če … če … če pa nočeš biti naivna, pa ne odgovarjaš na izmišljene provokativne teme0, ki vključujejo besedo sex in jih mrgoli na tem forumu. 😉

aha, torej od vseh zapisov se zapičiš vame in naivno odgovarjaš v po tvoje provokativno temo? Odličen prikaz dvoličnosti ti lahko jaz ne 👍

Poskušam ti samo namignit,  da se morda preveč vživljaš in strastno odgovarjaš v teme, ki so tako izmišljenje, pa še Škartroba te menda preganja pod vsemi možnimi drugimi niki, kakor Matias Kokodajsa, od katerega si se verjetno malo nalezla česa škodljivega ? 😀 Sicer pa, če bi bilo v moji moči, bi ti podelil medaljo za krepost sedaj ob okroglih letih, ko se bližaš abrahamu, ker v vsaki drugi temi pišeš, da si spala z dvema moškima v življenju. 🙂

kako jaz odgovarjam in v katere teme in kaj se tebe niti malo ne tiče.

pa slabo bereš, ni le škartoroba ampak tudi rdeča pajacka in softička, torej tri osebe ne ena.

svoje strahove pred abrahamom pač name ne boš preslikaval 🤷‍♀️

A abrahama se bojiš, saj pa še menda vse testni, to si tudi nekje pisala. 😀 In pa vse več ljudi te zasleduje, namreč če je ta številka vse višja in povsod vidiš (namišljene) sovražnike tudi ni dobro. Morda pa te ne bi zasledovali rdeči pajaci in sive miške, če se ne bi dala sprovocirat za vsak mačji kašelj, namesto da si na voljo 24 ur na dan z odgovori, ki jih slediš po temah, ker od tega ni nobenega haska. Ampak to je samo moje mnenje. 😉

Pa tudi prepoudarjanje neke kreposti, da se s tem čutimo moralno superiorne in boljše od drugih ljudi, tudi ni neka resnična krepost za moje pojme. Božo ga ima tudi na suhem, razen če zaide k prodajalkam ljubezni, sanja pa o pravljični devicah. 😀

“MATIAS”,

Ah daj no daj ti INCEL, ki mora žensko kupiti, da jo lahko sploh dobi.

ŠKARTROBA kljub menjanju vzdevkov ne more prekriti svoje indetitete saj je preveč neinteligentna. Da pa je ti ne prepoznaš in jo imaš le za pasranojo od Zartrose pa le potrjuje mojo tezo, da si najmanj neinteligentna oseba.

Seveda pa si ti neuspešni incel prepričan v svojo superiornost kot to velja za vse narcistične bolnike.

Kakorkoli že, tvoje izjemnosti to tvoje zavoženo življenje vsekakor ne potrjuje.

ženske, ki lahko v vezi “čakajo in se šparajo” tudi več mesecev, preden počastijo moškega za seks, jim seks ni glih fajn stvar v življenju in bodo slej ko prej v resni vezi bolj srečne, če ne bodo seksale, ali pa jim bo dovolj enkrat mesečno.

si ne predstavljam, da bi z nekom hodila, se objemala in lupčkala z njim pet mesecev preden bi spala z njim.

eni imamo pač bolj močan libido, drugi pa slabšega. zato pa je fajn, da se najdeta dva z močnim in dva s slabim.

tako je, 16.01.2023 ob 07:30

Tako je, ene plehke napol farške babe mislijo,  da bodo desca obdržale s takimi fintami kot neseksanje na prvih zmenkih, potem bo pa magično ostal z njimi, čeprav bo vse drugo za k.

To je isto kot italijanske babje čenče, da mora ženska svojo menstrualno kri vmešat v bolonjez omako in mu dat za jest, če hoče desca osvojit.

Mah, to so še ostanki partriarhata, podobno kot kamenjanje prešuštnic 120 let nazaj. Baba je pač vedno kriva, baba ne sme “dat”, prej ni smela, če ni bila poročena (tipi poročeni z drugimi ženskami, ki so si omislili mlado meso, niso imeli nobenih problemov), zdaj ne sme na prvih zmenkih, ker bo tip mislil, da je lahka.

Dejstvo pa je, da je ne bo pustil, ker bo mislil, da je lahka, ampak ker bo videl, da je neumna ko noč. Glupe babe in blesavi tipi namreč še vedno mislijo, da ženske ne smejo tipu prekmalu “dat”. Če te pusti zaradi tega, hvala bogu, ker je idiot. In če je tebi do seksa z njim, pa nočeš, ker prvič ne smeš dat, si ti glupa.:))

Xzav, 17.01.2023 ob 12:13

Dobro napisano. Verjamem, da na ta način dobro skozi prideš, najbrž bolje kot jaz s svojim prepričanjem. Vseeno se mi zdi taka ženska redka in žal moški (pa čeprav tudi neupravičeno) ne posplošujemo zastonj.

Kot sem namreč zapisal je moteča gluma, ne samo “čakanje” na seks s pravim. Se pravi, če do takrat, dokler tvoje vrednote in prepričanja niso upoštevana niti želje po seksu s takim moškim nimaš je to meni top. Iskreno, naravnost povedano, odkrito.

Osebno sem pisal bolj o drugi (sem prepričan – pogostejši) situaciji. Ko ti je jasno, da je ženska napaljena, si želi seksa s tabo, pa čaka na… 7 zmenek ali kako je že ena napisala. Preračunljiva gluma. Na to dodam še situacijo, ko ženska po seksu pričakuje, da se mora to obvezno nadaljevati v zvezo in zna tipu nabijat slabo vest: ja zakaj si pa seksal z mano, če nisi resno mislil.

Enako velja za tipe, ki imajo za cilj da žensko položijo kot da je predmet. Se zavedam, da je to močan ženski razlog za posploševanje, da so vsi taki tipi samo qurbirji. Velja tudi za nesamozavestne tipe (zame otroke), ki žensko, ki se na prvem zmenku da dol označijo za lahko ali se začnejo spraševat kaj je delala z drugimi pred njim. Najbrž čakala na tega nesamozavestnega desca do 45 leta 😀 Sorry, dovolj sarkazma.

Za xzav, ce ne bocitiralo..

razumem tvoj pogled.

Jaz zase ne govorim o cakanju za prvi sex, ampak da spolno obcujem le z partnerjem. Meni je moje telo predragoceno, konec koncev je dom moje duse srca in uma, da ga delim in vanj spustim nekoga, ki mu nisem nic in ki on meni ni nic. Vecina tega sploh ne steka v tej temi, zato pa avtomaticno mislijo, tista ki ne seksa takoj oz v zacetnih zmenkih, tudi kasneje ne seksa. Jaz osebno obozujem spolnost, vendar v povezavi z partnerjem ne pa kr z enim, ki bi a vseeno ne bi.. jebes to 😉.. tko da jst tud iskreno povem kaj in kako je pri meni, kdor ne verjame pa ni vec v moji domeni.

Ja, te ki omenjas so pac tiste ki z seksom lovijo vezo, nekatere na prvem zmenku, nekatere pa pac nekaj zmenkov kasneje.. in ja pri takih pac povecini kasneje sexa ni, ker iscejo zgolj provajderja, ekonomski odnos..

Mas pa tud take, ki bi sli pocasi a sex bi pa takoj… hahah.. to dvoje sploh ne gre skup!

Kokoši🎆🎇🎆🎇🎆🎇🎆, 17.01.2023 ob 12:36

“MATIAS”,

Ah daj no daj ti INCEL, ki mora žensko kupiti, da jo lahko sploh dobi.

ŠKARTROBA kljub menjanju vzdevkov ne more prekriti svoje indetitete saj je preveč neinteligentna. Da pa je ti ne prepoznaš in jo imaš le za pasranojo od Zartrose pa le potrjuje mojo tezo, da si najmanj neinteligentna oseba.

Seveda pa si ti neuspešni incel prepričan v svojo superiornost kot to velja za vse narcistične bolnike.

Kakorkoli že, tvoje izjemnosti to tvoje zavoženo življenje vsekakor ne potrjuje.

ma ja.. in tko kot obstaja skartoroba, obstajata se rdeca pajacka in softicka.. sem glih danes videla da je gor tema iz leta 2o, kjer je softickin( nik misli)  napad name in nekdo omenja tudi to rdeco pajacko, kok da me je napadala vzporedno z softicko.

Po mojem mnenju je vse odvisno od kemije s človekom. Načeloma pred prvim zmenkom izveš nekaj o človeku, koliko si izvedel, je itak na tebi. Če si prej že nekako povezan, potem seks na prvem zmenku ni nič takšnega, če je kemija, obojestranska želja, seveda je odvisno od okoliščin ipd. Posploševanje tega, kaj je prav in kaj ne, je tukaj popolnoma nesmiselno. Meni osebno tudi to, da se pred zmenkom sprašuješ, ali je pametno končati zmenek v postelji ali ne. Lahko z nekom klikne prvič, lahko desetič, lahko nikoli. Včasih se je treba prepustiti, zaupati sebi, se poslušati, sebe in svoje telo.

Tisti, ki s seksom lovijo zveze, so zame obični idioti. Isto tudi neko predvideno čakanje v smislu “na točno določen zmenek mu bom dala”. In kaj imaš od tega? Prav tako se mi smilijo ljudje, ki svojemu partnerju po nekem času mečejo pred nos, da je lahek/lahka, ker je dal/dala na prvem zmenku. Saj sta oba naredila enako, obema je očitno ustrezalo – če je iz tega nastala zveza, potem ta zahteva zaupanje, spoštovanje. Če tega ni, kakšna zveza je to?

Sama obožujem spolnost, ampak s človekom, s katerim sem povezana tudi na drugih ravneh, torej da nekaj klikne. Če tega klika ni, je lahko tudi 50 zmenkov in ne bo dočakal prav nič več.

Lejte, lejte … osebno zame veliko pametnih stališč. Sicer nisem v situaciji, da bi hodila na zmenke (žal ali na srečo, saj ne vem …), ampak …

Zartrose izven profila, 17.01.2023 ob 16:24

Za xzav, ce ne bocitiralo..

razumem tvoj pogled.

Jaz zase ne govorim o cakanju za prvi sex, ampak da spolno obcujem le z partnerjem. Meni je moje telo predragoceno, konec koncev je dom moje duse srca in uma, da ga delim in vanj spustim nekoga, ki mu nisem nic in ki on meni ni nic. Vecina tega sploh ne steka v tej temi, zato pa avtomaticno mislijo, tista ki ne seksa takoj oz v zacetnih zmenkih, tudi kasneje ne seksa. Jaz osebno obozujem spolnost, vendar v povezavi z partnerjem ne pa kr z enim, ki bi a vseeno ne bi.. jebes to 😉.. tko da jst tud iskreno povem kaj in kako je pri meni, kdor ne verjame pa ni vec v moji domeni.

Ja, te ki omenjas so pac tiste ki z seksom lovijo vezo, nekatere na prvem zmenku, nekatere pa pac nekaj zmenkov kasneje.. in ja pri takih pac povecini kasneje sexa ni, ker iscejo zgolj provajderja, ekonomski odnos..

Mas pa tud take, ki bi sli pocasi a sex bi pa takoj… hahah.. to dvoje sploh ne gre skup!

Zartrose, še vedno mi ni jasno, pajdašenje z ostarelim gejem Kokošjo, ki je verjetno letnik moje matere, čeprav je na mentalnem nivoju najstnika s posebnimi potrebami, krepost in pogledi na moralo zagotovo niso tisti, ki jih delita.

Še vedno me bega, v čem točno se vidva ujemata, dopolnjujeta, kaj je vajina skupna nazorska stična točka?

Mentalni nivo verjetno ne bo, ker ti imaš družino, zato bo prej kakšna deljena paranoja in otročje repliciranje na vse možne provokacije, ko vaju kao undercover lovijo vse mogoče osebe s tisočerimi obrazi, torej bo to skupni “sovražnik”?

Glede števila partnerjev, pa spet prepoudarjanje, da si ti imela zgolj 2, in kaj? Kakšno težo bi naj imel ta podatek za druge? Nekdo je rabil več partnerjev, da je prišel do “pravega”, nekdo manj. Številka, če ne gre v skrajnosti, je nerelevantna.

Iz mojih opažanj bi rekel, da so najslabše tiste ženske, ki so “kurbe” po značaju, pa četudi so ohranile skoraj nepretrgan himen. 🙂

Med drugim bi takole čez prst ocenil, da si samska že leta, po moje ločena, malo zdolgočasena z neko nezahtevno službo.

Torej kam jih je pobrisal tvoj 2. partner, verjetno ga ni tvoj blišč deviškega svetništva preveč bodel v oči, da jo je raje popihal z drugo bolj “grešno” ? 😉

New Report

Close