Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Seks plaže

Seks plaže

Gledala sem prispevek o tem, kako cveti seks biznis na hrvaškem, pa me je začelo zanimati, kje so te plaže, kjer se parčki predajajo seksu (legalno seveda). Seksi se mi zdi misel na to, da z mojim seksava v družbi drugih parov.

Me zanima kje so ti kraji oziroma kako izvedeti zanje. V Rovinju naj bi baje na neki plaži to prepovedali – še kakšna ideja morda?

simpl

s tipčkom se daš dol…pa imaš svojo plažo….lahko tud s tipico…)))

pa pa

leta letijo - iščem stevardeso

Uradno nikjer. Do predkratkim, se je to dogajalo v Rovinju. Od lani naprej je tam varnostnik, ki skrbi, da se to ne dogaja direktno na plaži. Se dogaja pa v zalednju pod kakimi borovci, grmičevjem. Je pa to plaža Rt punta Križa.
Baje, se tudi pri nas dogaja na Belih skalah.

Razigran, hvala za odgovor. Torej bolj nič od nič. Do skrivanja mi ni, ne bi ravno hitela in se skrivala kot 15 letnica. To lahko delam kjerkoli 🙂

Ima morda še kdo kakšen predlog, kje se da seksati v družbi večih ljudi? Ne mislim swinganja, oziroma ne mislim menjave partnerjev, ampak le nekakšno “duženje”, opazovanje, torej nekako brez tovrstnih predsodkov. Se to dela v swinger klubih ali je tam “obvezno” nekako menjavati? Niso mi poznane te zadeve, me pa nekako mikajo zadnje čase.

Za savo v lj je znano zbirališče za take stvari.

Res? Samo to verjetno ni ravno legalno. Jaz bi bolj tako, nekako urejeno (organizirano) zadevo, torej, da je legalno. Da so tam res samo ljudje, ki jim je to blizu, ne pa potem okoli še kup drkadžij in čudakov, ki pasejo firbec. Skratka, bolj kot nek erotičen dogodek. Bo verjetno treba v kak swinger klub, kar pa tudi nimam pojma kje je. Skratka, za razmislit 🙂

Kako si to zamišljaš. Ko bi recimo vidva sexala, bi vaju drugi opazovali in obratno?

Za začetek tako nekako, ja. Seksi se mi zdi neka taka erotična atmosfera in opazovanje drugih, pa tudi to, da bi bila midva opazovana verjetno. Sploh če bi šlo za neko skupino nama podobnih, torej nekje med 30 in 45 let recimo. Bi me znalo zmotit, če bi šlo za stare in debele ljudi. Morda sem plehka, ampak mi to vizualno pač ni seksi 🙂

Moram malo pogledat za swinger klube kako to gre. Ali pa nekam čez mejo it to počet kdaj za popestritev, če je kaj več ponudbe.

Prakticiraš kdaj kaj podobnega?

Razigrana, tebe te orng razganja. A bi se tud zamenjala med partnerjema? Bi pustila, da bi se še en moški pridružil?

Razganja? Zdrav seksualni apetit bi temu rekla 🙂

Nope, zaenkrat sva se strinjala, da si ne želiva menjavat partnerjev, torej, da se ne želiva delit. Zaenkrat naju mika le v družbi drugih.

Pozdrav,
mislim, da ti ne bi skodilo malo uporabiti iskanje in poiskati ze objavljene odgovore na podobne teme.

In se enkrat za vselej – razmisljanje, da je v swinger klubu menjava partnerjev nujna, je popolnoma zgreseno. Nic ni nujno in nic ni obvezno, dovoljeno pa je vse s cimer se udelezeni strinjajo.
Lahko gresta v swinger klub le kot opazovalca, lahko se s kom pogovarjata, lahko se sama dasta dol in sta opazovana, lahko se zakleneta v sobico in vaju nihce ne bo motil, lahko se z drugim parom otipavata (soft swing) ali pa menjata… Kakor vama ustreza.

Javnega kraja, kjer bi bil sex na prostem dovoljen ne poznam in vsaj v bliznji okolici ne obstaja. Na Punta Krizi ze prejsnji vikend ni bilo vec varnostnikov in je kar dogajalo.

Lahko grest pogledat v Sun Garden v Sezano ali Coronito v Graz ali Anacondo v Rovinj pa se en kup drugih klubov se najde. Vsak klub ima svoj koncept.
Toliko nba kratko.

Hvala, bom preiskala.

Saj razumem, da v svinger klubih nič “ni treba”, da se pač lahko vklopiš ali ne po svojih željah. Ravno zato me zanimajo, ker mi omogočajo to svobodo in biti v družbi istomislečih.

Hvala za info. Je fino dobit iz prve roke kakšne informacije o klubih, da nisi preveč zbegan, ko prvič prideš 🙂

Ce imata se kaksno vprasanje vama z veseljem pomagam…

S fantom greva poleti na Lošinj, so tam okoli kje podobne plaže kot Punta Križ v Rovinju?

Kaj pa dogging?
V avtu okolica pa te opazuje itd? Te ne mika?

Kaksnega konkretnega odgovora nima nihče?

Na malem lošinju ni takšne pleže, razen na FKK ( proti koncu) , ki je malo naprej od hotelov v zlatni uvali.

pa se tam kaj dogaja? je to divja plaza?

dogaje se blj malo, ne tako kot pri rovinju. Na začetku je uradna nudistična plaža , v nadaljevanju pa neuradna. Največ se dogaja v gozdu nad plažo, vse je bolj zasebno. Na otokih je praviloma bolj zadžano glede seks turizma. Čisto na koncu plaže se pa zbirajo geji, tam se bolj dogaja.

sem vitek fant malo čez 30 simpatičen in bi vaju opazoval med seksom sem samski če ti je to ok javi pa ti potem dam email ki se konča na highvip če se sličajno kdo drug vštuli lp

1 na plaži

Mali lošinj hvala za informačije, bova preverila.

Odgovor na objavo uporabnika
Razigrana, 25.09.2015 ob 06:05

Gledala sem prispevek o tem, kako cveti seks biznis na hrvaškem, pa me je začelo zanimati, kje so te plaže, kjer se parčki predajajo seksu (legalno seveda). Seksi se mi zdi misel na to, da z mojim seksava v družbi drugih parov.

Me zanima kje so ti kraji oziroma kako izvedeti zanje. V Rovinju naj bi baje na neki plaži to prepovedali – še kakšna ideja morda?

Razigrana! Men je ravn tako sexi da bi me gledali med kavsom, kašna skupinca ljudi jaaaaaaaaaaaaaaaa sploh na morju. Pa da si tipi zravn tiče na roke mečejo,  beybike svoje mucke ročno obdelujejoooooooooo. Stara moja čist se mi meša že ob sami misli na takšne hot scene na morju. Jest sem zdaj blizu Dubrovnika in upam da se tut tle kakšna takšna priložnost pokaže. A vidva sta že doživela naplazi v družbi še drugih parckov? Podeli izkušnjo cmokkkkkkkk;))))

Prevacid Online Pharmacy priligy

Objava čaka odobritev

New Report

Close