Seks po enem letu
Po enem letu se mi ne seksa več z njim, še posebej, ker vztraja, da ne bo nič med nama. Rada bi nekoga, s katerim bi lahko počela kaj več kot seks. Ampak trenutno si ne iščem partnerja. Rada bi samo, da bi razumel. Ampak moški ne razumejo, kajne? Pač biti tam neka prijateljica za praznjenje, ne da se mi več.
Seks po enem letu, 21.02.2022 ob 01:17
Po enem letu se mi ne seksa več z njim, še posebej, ker vztraja, da ne bo nič med nama. Rada bi nekoga, s katerim bi lahko počela kaj več kot seks. Ampak trenutno si ne iščem partnerja. Rada bi samo, da bi razumel. Ampak moški ne razumejo, kajne? Pač biti tam neka prijateljica za praznjenje, ne da se mi več.
Če si ne iščeš partnerja, kaj sploh jamraš. Če ti ni več do seksa, vsak po svoje. Če tebi ni, zakaj bi bilo njemu.
verjamem da si naveličana čakanja, da bosta v vezi. Si kar dolgo rabila, da si dojela (upam da si!), da veze ne bo. Tip ki išče le sex ne bo šel v vezo z žensko ki jo je opredelil zgolj za sex. tak da upam da si vsaj uživala v teh sexih za bodoče pa vedi-če hočeš vezo, se ne spuščaj v spolnost dokler ne bosta v vezi oz človeka skenslaj ko dojameš da išče le sex. To se da hitro ugotovit, ne padat na sladke besedice mogoče enkrat nekoč pa BI vidva le bila par. 😁 pravljičarji tile iz BI sveta!
Jep… malce prevajanja pa bo. Deepl… naredi cist fajn.
Saj ti ze eno leto govori, da več kot seks z njim ne bo nič. On razume, a ti na tvoje želje eno leto trobi, da ga zanima le seks. Ti bi nekoga za več, hkrati pa sploh ne, a seksu s pravzaprav tudi ne bi odrekla oz. te ta ne da se mi drži zgolj trenutno, dokler se ta za seks izza vogla spet ne bo prikazal. Se strinjam. Ne veš pravzaprav, kaj želiš, da bi tisto, kar ne želiš, opustila.
Čaki zdaj malo… ne želiš resne zveze, po drugi strani pa jamraš, da te človek ne želi objet? Kaj točno ti sploh želiš? To si moreš najprej pri sebi razjasnit. Očitno njega, v boljši verziji? Ja draga moja, na tak nacin, s človekom, ki ocitno ne zeli nicesar vec kot seks bos tezko napredovala…z njim. Verjetno tega dočakala ne boš 🤷♀️
Glej očitno, ti ni do sexa. Obstajajo tudi moški, ki jim ni. Sam težava je, da nekdo, ki je impotenten ne lovi. Glej tkole. Prijateljica, za kaj? Kaj bi počela s tem moškim? Recimo kupi psa in ga daj v šolo. Tam boste skupaj dresirali pse in bodo fantje za klepet. Jaz sem ženska in vem, da punce ne razumete, da se je z impotentnimi treba ukvarjat. In uni frigidni se to ne da. Jaz sem poročena in imam nekaj impotentnih kolegov. Glej, da se najt samo moraš ti iskat. In tudi animirat tipa. A to bosta sedela in gledala nebo? Pojdi npr v jezikovni tečaj in tam najdi koga? Nekam oač. K gasilcem. Pa še takih tipiv brez sexa imaš lahko več, za kaj samo 1 enega.
Popay npr, 21.02.2022 ob 05:40
sex je za tiste, ki uživajo v njemu, če to delaš z odporom boš sama sebe zjebala, ne tistega s katerim se krešeš..
Moja prijateljica se vedno sexa z tipom ki ga ne mara se ji gnusi .
Na splosno povedano da do 50 leta se ni imela normalnega moskega.
Sexa zaradi tega ker mu je dolzna denar za avto.
Meni se zdi zelo glupo ker ima odpor do njega in jo samoizkorisca.
Za mene je to norooooooo
seks je čisto precenjen. seks si lahko najdeš pri komerkoli drugem, pri vsakem bo isto. ti ne bi imela kolega za seks, moti te ker ti ne posveča dovolj pozornosti in ne caplja za tabo, hkrati praviš da resne zveze pa ne bi imela. najprej razpucaj sama pri sebi kaj BI imela, potem pa živi v skladu s tem.
jaz sem stara recimo 37 in sem pri 33ih zaključila 10 letno razmerje, odselila sem se v najem, živim sama in odločila sem se, da se ne grem resnih razmerij. imam dva kolega, katera lahko pokličem kadarkoli za seks če mi slučajno zadiši (sem aseksualna oseba), in to je to. lepo je, ko se človek spozna in zares veš, kdo si in kaj hočeš.