Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Seks po enem letu

Seks po enem letu

Po enem letu se mi ne seksa več z njim, še posebej, ker vztraja, da ne bo nič med nama. Rada bi nekoga, s katerim bi lahko počela kaj več kot seks. Ampak trenutno si ne iščem partnerja. Rada bi samo, da bi razumel. Ampak moški ne razumejo, kajne? Pač biti tam neka prijateljica za praznjenje, ne da se mi več.

Jaz pa menim, da so ženske tiste, ki ne razumejo.

Jst sem imel prijatlco 8 let vse sma pocela skupi rad sem jo imel zelo skupaj sma gradila najin odnos vsem sma se strinjala no al pa ni povedla potem pa bum vsega konc cez noc kdo je tu pol nor ……ce si zelis kaj vec slisat na to temo se mi javi gradiva je za cel film lp

sex je za tiste, ki uživajo v njemu, če to delaš z odporom boš sama sebe zjebala, ne tistega s katerim se krešeš..

eh to se ženske ne znate iti. Te pokliče za seks , ti mu poveš, da imaš najprej vrt za preštihat, potem pa mogoče kaj bo, naslednjič, da rabiš družbo za smučanje, zvečer pa ni izključeno…., vmes pa iščeš nekoga za resno zvezo, če to hočeš.

Mas prav. Sem sla zavestno z njim v vezo. Vedela sem, da je custveno zavrt. Ampak, da se me se po 2 letih ne more dotaknit, me objet razen v postelji?

Ni m od moskega. Ko bom razpucala druge stvari, ki naju vezejo bom spucala tudi njega.

Odgovor na objavo uporabnika
Seks po enem letu, 21.02.2022 ob 01:17

Po enem letu se mi ne seksa več z njim, še posebej, ker vztraja, da ne bo nič med nama. Rada bi nekoga, s katerim bi lahko počela kaj več kot seks. Ampak trenutno si ne iščem partnerja. Rada bi samo, da bi razumel. Ampak moški ne razumejo, kajne? Pač biti tam neka prijateljica za praznjenje, ne da se mi več.

Če si ne iščeš partnerja, kaj sploh jamraš. Če ti ni več do seksa, vsak po svoje. Če tebi ni, zakaj bi bilo njemu.

. https://youtu.be/Ep1Bns2Knfg

verjamem da si naveličana čakanja, da bosta v vezi. Si kar dolgo rabila, da si dojela (upam da si!), da veze ne bo. Tip ki išče le sex ne bo šel v vezo z žensko ki jo je opredelil zgolj za sex. tak da upam da si vsaj uživala v teh sexih za bodoče pa vedi-če hočeš vezo, se ne spuščaj v spolnost dokler ne bosta v vezi oz človeka skenslaj ko dojameš da išče le sex. To se da hitro ugotovit, ne padat na sladke besedice mogoče enkrat nekoč pa BI vidva le bila par. 😁 pravljičarji tile iz BI sveta!

https://laddertheory.com/

Jep… malce prevajanja pa bo. Deepl… naredi cist fajn.

Mislim, da ti ne razumeš, kaj bi sploh rada. In potem to posplošuješ na vse moške. Ne, ni v njih proble.

Saj ti ze eno leto govori, da več kot seks z njim ne bo nič. On razume, a ti na tvoje želje eno leto trobi, da ga zanima le seks. Ti bi nekoga za več, hkrati pa sploh ne, a seksu s pravzaprav tudi ne bi odrekla oz. te ta ne da se mi drži zgolj trenutno, dokler se ta za seks izza vogla spet ne bo prikazal. Se strinjam. Ne veš pravzaprav, kaj želiš, da bi tisto, kar ne želiš, opustila.

Nič bat še vse bo enkrat ob svojem času….

Čaki zdaj malo… ne želiš resne zveze, po drugi strani pa jamraš, da te človek ne želi objet? Kaj točno ti sploh želiš? To si moreš najprej pri sebi razjasnit. Očitno njega, v boljši verziji? Ja draga moja, na tak nacin, s človekom, ki ocitno ne zeli nicesar vec kot seks bos tezko napredovala…z njim. Verjetno tega dočakala ne boš 🤷‍♀️

In kaj bi ti sploh rada….?

Glej očitno, ti ni do sexa. Obstajajo tudi moški, ki jim ni. Sam težava je, da nekdo, ki je impotenten ne lovi. Glej tkole. Prijateljica, za kaj? Kaj bi počela s tem moškim? Recimo kupi psa in ga daj v šolo. Tam boste skupaj dresirali pse in bodo fantje za klepet. Jaz sem ženska in vem, da punce ne razumete, da se je z impotentnimi treba ukvarjat. In uni frigidni se to ne da. Jaz sem poročena in imam nekaj impotentnih kolegov. Glej, da se najt samo moraš ti iskat. In tudi animirat tipa. A to bosta sedela in gledala nebo? Pojdi npr v jezikovni tečaj in tam najdi koga? Nekam oač. K gasilcem. Pa še takih tipiv brez sexa imaš lahko več, za kaj samo 1 enega.

Popay npr, 21.02.2022 ob 05:40

sex je za tiste, ki uživajo v njemu, če to delaš z odporom boš sama sebe zjebala, ne tistega s katerim se krešeš..

Moja prijateljica se vedno sexa z tipom ki ga ne mara  se ji gnusi .

Na splosno povedano da do 50 leta se ni imela normalnega moskega.

Sexa zaradi tega ker mu je dolzna denar za avto.

Meni se zdi zelo glupo ker ima odpor do njega in jo samoizkorisca.

Za mene je to norooooooo

Nabavi sexy spodnje perilo in zapleši en striptiz.

seks je čisto precenjen. seks si lahko najdeš pri komerkoli drugem, pri vsakem bo isto. ti ne bi imela kolega za seks, moti te ker ti ne posveča dovolj pozornosti in ne caplja za tabo, hkrati praviš da resne zveze pa ne bi imela. najprej razpucaj sama pri sebi kaj BI imela, potem pa živi v skladu s tem.

jaz sem stara recimo 37 in sem pri 33ih zaključila 10 letno razmerje, odselila sem se v najem, živim sama in odločila sem se, da se ne grem resnih razmerij. imam dva kolega, katera lahko pokličem kadarkoli za seks če mi slučajno zadiši (sem aseksualna oseba), in to je to. lepo je, ko se človek spozna in zares veš, kdo si in kaj hočeš.

sem zenska pa te ne razumem… kako naj te kdo sploh razume, ce ti se sama sebe ne…  ti bi sex z nekaj vec da se razvije, ampak hkrati noces nekaj vec, hoces prijateljstvo… pa kdo bi razumel tako bitje???

Vse ima svoj rok trajanja, sploh pa take stvari. Če ti ni, pač nehaj.

“Počela bi stvari, ki jih počnejo ljudje v zvezah ampak ne bi bila v zvezi, hočem pa da on to razume”

Ne moreš sedet na dveh stolih hkrati.

baabaa, 08.03.2022 ob 11:34

“Počela bi stvari, ki jih počnejo ljudje v zvezah ampak ne bi bila v zvezi, hočem pa da on to razume”

Ne moreš sedet na dveh stolih hkrati.

tako je… oboje ne gre… ona bi vse iz zveze, samo odgovornosti , ki jih veza nosi in zvestobe ne bi…

Ti sama sebe ne razumeš. Rada bi nekoga, s katerim bi lahko počela kaj več kot seks ampak trenutno si ne iščeš partnerja. in potem hočeš da te moški razume.😂😂😂

Ah no,da.se.ti 2 izmejavata kadar se tebi sexa,bljak, zato si verjetno pri teh legih sama..

New Report

Close