Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Seks po enem letu

Seks po enem letu

Odgovor na objavo uporabnika
Kiwi653, 21.02.2022 ob 05:12

Jst sem imel prijatlco 8 let vse sma pocela skupi rad sem jo imel zelo skupaj sma gradila najin odnos vsem sma se strinjala no al pa ni povedla potem pa bum vsega konc cez noc kdo je tu pol nor ……ce si zelis kaj vec slisat na to temo se mi javi gradiva je za cel film lp

MEni isto vendsr po 2letih😑

To kar isces je situationship in noben resen al pa neresen tip se tega ne bo sel zavestno.Razen ce je porocen in mu to pase.Kolk sta pa stara?

Jaz obvladam te zadeve v nulo. Stvar je takšna..v kolikor je seks res vrhunski, imas moznost za vezo. V kolikor je manj kot vrhunski, si veze ne zasluzis. Kvaliteta seksa pa je odvisna 80% od zenske. Moski to vecinoma obvladamo. Zenske pa se v sekau morate zanti prepustit, sprejeti sebe in biti strastne, v momentu in predvsem znati uzivati. Večina jih ne zna. Seveda vsega tega ne morete narediti s poniznim mlskim in s copato. Najprej rabis moskega, ki je zazeljen predvsem od vecine zensk. To je iz tvoje strani pogoj da se prepustis in da bo dober seks. V kolikor bo res zelo strastno in bos celo sebe dala v to in predvsem ce bos ti znala v seksu uzivati, bo seks dober. V kolikor po pogosto seks vrhunski se bo tip vracal. Povezala se bosta na vec nivojih, jedla akupaj, naredila neko skupno zgodovino. Ce bos se kvalitetna, si bos mogoce fes zasluzila tudi vezo. To je edini na in za vezo s kvalitetnim moskim .

Te pravljice ko sem zgoraj prebral,najprej veza potem seks…mislim..ok, ce te hudo pobozni. Drugace la kako?? Saj ve,a je seks + se kaksna malenkost zraven. Nihce si ne zeli koncati v vezi, nato pa seks katastrofalen. Za moskega je to primerljivo le s tem, da hodis 1 leti v sluzbo in delodajalec ti ne plavuje. Ti pa falje hodis v sluzbo..

New Report

Close