seks s kondomom
jst o copatkih ne vem dosti. :)[/quote]
Tudi o vzdrževanju ne? Sam vprašam… ;)[/quote]
vzdrževati nekaj kar me ne zanima … nak. ni moje področje.
Pa vendar je nekaj dominantnosti v tebi… 😉
Si kontriraš, ali le nočeš priznat?[/quote]
torej ti misliš, da je možna samo bodisi dominantnost, bodisi popolna podredljivost? ma ne. tega ti ne moreš mislit. je pa res, da sem močna osebnost. torej so mi posledično všeč moški z močno osebnostjo. mogoče bi pa znalo biti, da bi se zdela kakšnemu nevretenčarju dominantna. ampak to je potem že stvar pesrspektive. to sva pa že obdelala.
he he he … na vsak način si me želiš podretiti, z nekimi mojimi priznanji :))))))))
Narobe. Med črno in belo je še precej sivin… Stvar moje perspektive je ravno v tem, da sem lahko bolj objektiven, ker govoriva o tebi… ;)))
Ne, nehaj…zdej te pa res že malo hecam…
Veš kaj, vidim, da se pri tej tematiki instantno postaviš v bran, kot da bodisi res ne maraš tega oziroma si nočeš priznat, pa te včasih malo pohecam… 😉 Drugače pa te ravno tole dela zelo zanimivo osebnost. Najbrž nama je zelo dolčas med najinimi sogovorniki izven SVM ;)))))))
no hvalabogu … saj potem se pa razumeva. čeprav jaz govorim o barvnih nijansah med belo in črno in ne o sivini.
o meni pa ne moreš biti objektiven. to pa ne. nimaš biti od kje. :))))))
imeti stališče, ravno ne povezujem z braniti se.
ma niti ne. jaz zelo hitro najdem sogovornike. zanimive sogovornike. je pa res, da ne ponavadi na temo seksa. to pa drži.
Razen, če greš z njimi na kavo… ;))))))))[/quote]
ja seveda. pol me da pa kr na kavno mizico.
bi pa znalo bit, da imam kakšno kilo več… pa ne govorim o kg-jih.