Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Seks s poročenim, se splača?

Seks s poročenim, se splača?

Že nekaj časa sem samska in bi si omislila kakega poročenega za seks. Mi lahko katera z izkušnjami pove se poročeni izven domače staje potrudijo? Večina jih strada seksa in sem pomislila.

mislim da te bo tak seks precej stal…raje si izberi neporočenega, ne v vezi…

Nimam takih izkušenj, po moje pa zna bit zanimivo in brez pričakovanj, da bi se karkoli razvilo. Če si tega sposobna potem izvoli

Itak nakladaš….No pa vseeno iz mojih izkušenj…se splača, sploh če si dobra in je on dober, da se najdeta prava skupaj. Bilo je noro dobro. Mmmmm….

Roke stran od poročenih moških! Zakon je nekaj svetega! Ne ponižuj sebe in ne razdiraj družin. Vse v življenju se maščuje! Poišči si fanta, ki bo primeren zate in si boš z njim lahko ustvarila družino.

Zakaj pa ravno poročenega, če je samskih kot listja in trave. Mogoče pa najdeš sorodno dušo in ne boš več samska. S poročenim po moje sami problemi.

Jaz ti mojega posodim za zmeri.

Samskega je težko dobiti tako, da ja, poročeni so čisto ok. Samo pazi, da se ne zaljubiš.
Prednost je pa tudi v tem,d a poročeni ne razlagajo okrog o tem s katero so seksali, ker bi jih žena dala na čevelj.
Kaki samski pa vse sčveka.
Tako, da akcija. Pa seveda kondomi in čustva naj te ne zavedejo. Ne smeš se zaljubiti in bo vse super.

Pa še prednost je ta, če je poročen in si ti najdeš resnega fanta, lahko poročena enostavno skenslaš.

škoda da nisem poročen,očitno bi blo bl pestro.

poročeni raje izbirajo med poročenimi ženskami, ker so te bolj sigurne, da ne bodo po nepotrebnem čvekale naokoli, ker tudi same lahko veliko izgubijo, ne bo utrujala cele dneve s kakimi tel. klici, smsi itd… isto tako kot moški…..torej…poročeni s poročenimi.

Znano je, da so poročeni bolj samozavestni in zato pred ženskami nimajo strahu, posebno ne, če gre za sex avanturo. Dal bo vse od sebe in še več kot kdaj koli doma!
S samskimi je pa že tako, da če bi kaj bilo z njimi, ne bi bili samski;)

Res sem staromodna, vidim.
Itak da je hec, ampak če že debatiramo…meni seks s poročenim enostavno ni higieničen.
V več pomenih…

..samo nikar se ne zaljubi…takrat boli..

Poročenim ni potrebno likati, prati, ga hraniti, …. samo seksaš.

Ne bo držalo, poročeni imajo radi tudi samske ženske. Pa čisto ok je dokler ne najdeš resnega partnerja. Vsaj v seksu uživaš.

Pra*ice umazane, da sploh lahko pomislite na kaj takega!!!???

Uživaj s poročenim. Ker če se poročiš, ne boš več uživala. Takrat boš perica, likarica, kuharica.
Bolje, da to žena opravi, ti pa samo seksaš.

Pa poročeni so ta boljši. Žena mu gospodinji pa skoz jo boli glava pa sitna je. On pa pride opran, sit, svež seksat. Nič dela z njim.

to se en/a zajebava s tisto spodaj, ki je objavila sporočilo enga poročenga tipa, ki ji je poslal na kupid-u ali ona-on varijanti. Vprašanej je samo, Kako se jim da!?

Res ste umazane!
Da se vam ne gabi. Pomaka ga ženi, vam in najbrž še kateri:))

Z jezika si mi vzel… :-*

Nimaš šans, da bi te po*f*kal, saj bi prišla na žmah dobrega ku*rca* in potem se te ne bi mogel rešiti.

F*ka*m samo poročene in to po urniku, vsaki dan eno mamico.

Naj uganem…tvoja starša sta ziher ločena ali pa se varata?

Smešno razmišljanje.Pri poročenem lahko vsaj upaš, da natepava samo ženo, samski pa lahko leta od ene do druge. Le kateri je zdaj bolj higieničen?

New Report

Close