Seks v mestu
Ej punce me zanima kaj si kej mislite o tej nadaljevanki?
Meni je noro dobra in že komaj čakam naslednji četrtek…
A ima katera od vas tako družbo? Jaz bi kar ubijala za take frendice…
Dandanes pa vse ko spoznajo kakšnega tipa zbežijo ali pa se jim nič ne da…res grozno…
Ni lepšega, da se ženske dobimo na kupu in razpravljamo o stvareh s katerimi lahko razpravljaš samo z žensko ali pa gay prijateljem!
LP
Melanie si mi vzela idejo za nov post. Ravno na to temo sem tudi jaz želela pisat. No ja se podpišem pod tvoj post, pa je. :-)))
Oj!
Daj napiši še ti kaj, saj me res zanima zakaj ni več takih grupic žensk, ali pa jih je zelo malo….mogoče pa bi me lahko ustvarile eno???
LP
Jaz imam raje moško družbo. Te simpatične frendice so “samice” blizu štiridesetih in bi ubijale za moško družbo. Zdaj je uspešni poslovni ženski že dober poštni kurir samo, da mu ga lahko poliže. Cele dneve se pogovarjajo samo o moških in seksu, namesto, da bi ljubezensko življenje živele. Iskreno upam, da ne bom nikoli padla tako nizko.
Eh, piška si mem udarla.
Sej sem jest do sedaj imela tut raje moško družbo, pa ni najboljša, ker se na koncu vedno izkaže, da želi biti prijatelj tudi nekej več. Razen, če bi bil gay, ja to bi pa šlo. ;-)))
Čaki ok njihova dejanja so včasih res čez mejo, ampak jaz sem mislila predvsem to kako si lahko vse zaupajo in druga drugi svetujejo.
Nobena mi ne bo trdila, da se lahko enako pogovarjaš z moškimi!!!!Lahko imaš srečen zakon in zraven še par kolegic, ko si včasih privioščite kakšno na račun moških, ki so tako al tako čist druga bitja…
Jaz imam 2 zelo dobre prijatejice. Poznamo se že od vrtca. Jaz sem poročena, onidve pa se bosta kmalu. Čeprav imam obveznosti( imam tudi punčko staro 2 leti), se me dobivamo 2-krat na mesec na večerji v gostilnici. Obvezno se dobimo, če ima katera kakšno krizo. Naši moški to razumejo. Vsako leto si same privoščimo morje. Prijateljica ima prikolico. Tako uživamo en vikend. Lansko leto nam je delala družbo tudi moja pikica.Poiskusile smo marsikaj in marsikaj še bomo. Kar vemo me tri, ne ve nihče. Mislim, da tako prijateljstvo pride spontano. To potrebuje čas. Rada jih imam.
Ojla!
Se pridružujem temu postu!Men je bla tut včasih ta nadeljevanka ušeč in verjetno bi mi bila še vedno če bi jo gledala pa ne morem zarad pomanjkanja časa.Ja kul bi blo če bi mele eno tako skupinco kjer si lahk vse poveš in zaupaš.K temu pripisujem toliko besed zato ker se mi je moja naj frendica pokazala v previ luči.kako žalostno da spoznaš človeka tako prepozno,šele takrat ko ti obrne hrbet.No pa saj vseeno..lep dan vam želim!
Tudi jaz sem poročena in imam enega otroka. Pa tri zelo dobre prijateljice še iz otroških let. Že najmanj 10 let praznujemo rojstne dneve tudi same. Gremo na pico, se hecamo, pogovarjamo ali malo pojamramo, kakor pač je. Tudi drugače se slišimo. Nismo povezane tako in na tak način kot so punce iz nanizanke. Te so res samske in brez obveznosti. Toda vesela sem, da jih imam.Vem kje so, če jih rabim.
Sarah vesela sem da imate vsaj nekateri tako lepo srečo,jaz bom pa kmalu poročena in nimam več prijateljice za katero sem mislila da se bo lahko z mano veselila,mi pomagala..imeti take prijatelje kot jih imate ve je imeti zelo veliko srečo,želim vam vse najlepše še naprej!
Jaz živim za to nadaljevanko!
Sicer se mi zdijo zdajšnje oddaje mal dolgočasne, so ble boljše prejšnje, ampak jst to morm gledat drgač si pa posnamem.
LP
ena izmed boljših stvari trenutno na TV
Ja…saj je v redu…ta nadaljevanka. Lepo je tudi imeti zenske prijateljice, saj se z njimi cisto drugace pogovarjas, kot z moskimi…in zenske to rabimo…kot tudi moski rabijo druzbo drugih moskih.
Ampak…meni niso vsec recimo dolocena sporocila, ki iz te nadaljevanke sevajo…strah me je, da bi na primer moj najstniski sin, ki tudi rad to gleda, dobil napacne predstave…mogoce nimam prav…ampak ravno vceraj me je motilo, ko so se vse stiri zgrazale nad poljubom moskega, ki je bil prej v TVOJEM lastnem mednozju!?? S tem se ne strinjam…tu so bile pa vse istega mnenja, da je to ogabno…meni pa ni!
Pa se vec je takih podobnih…jaz pa ne morem ravno sinu rect…ves, nismo vse take…meni je to vsec :))
LP
Kuku
Ja glede poljuba in mednožja se tudi jaz ne strinjam z njimi!
Sem takoj rekla svojemu tipčku, OH MEN SE PA TO NE GNUSI!!! In se mi res ne!
Ja tut men se je zdel, da so glede tega mal falil. Men je to čist uredu. Pa še pretiraval so s tem, kakšnega so tipa okol ust nardil.
Nadaljevanka je res super – ceprav mi je zdaj zal, ker sem na hrvaški TV ze gledala ful novejse dele in zdaj ze vse vem kaj bo naprej:( Mi je pa vsec vse – teme, ki jih obvravnavajo ful zadanejo ( no za vceraj se strinjam da je blo malo mimo…). Pravis, da bi ubijala za take prijateljice? Ja, te cist razumem, tud jaz vcasih kar ne morem verjet da bom jaz kdaj nasla taksne….
P.S. Kaksne se vam pa zdijo Moske zadeve? men je to se skor boljse kakor Sex v mestu!
pozdravcek vsem
Ja…Moske zadeve je tudi dobra! Se boljsa…imas prav! Ne vem pa, oziroma ne razumem, zakaj moski (heteroseksualni) ne marajo takih nadaljevank…s to tematiko…kot da bi se cesa bali…
Pa se nekaj sem se spomnila…pri vcerajsnji Seks v mestu…motilo me je tudi to, da zveni nekako tako, kot da se zenska v nosecnosti MORA zrediti in kot da se VSAKA zredi…ma ne vem, vcasih imajo take…stereotipne, ceprav se skusajo prikazati fulll svobodomiselne.
Res je pa tudi, da po dolocenem casu stvar zvodeni in so bili zato prvi deli toliko boljsi…je pac tezko ze ideje najti…vedno nove in nove…
Pa nadaljevanka Parčkanje (Coupling) je bila zelo dobra telovadba za trebušne mišice pred TV-jem. Škoda, da niso odkupili nadaljevanj. Sex & The City se mi zdi že malo izpeta; no, morda zato, ker sem sama veliko časa preživela v Ameriki in imela priložnost tak life videti in doživeti v živo – tudi v NYC. Tudi nadaljevanka Ženske glave moške težave (alias zgoraj Moške zadeve) mi je bila boljša.
Tud meni sta ti dve nadaljevanki zakon. Ju gledam redno, če ne ju pa posnamem. A ni ta Brian en ful dober tip?
Čau
K.
Mal so vcasih prevec “ameriske”…hehehe. Drugace pa zanimive, kaj ne?
Moj ponavadi rece: “A ze spet ta tvoja odd, k se slisi sam sex pa sex…” Vcasih kaksno pogleda z menoj, potem pa debatirava…al naju pa sam to pregovarjanje o sexu tolk zrajca, da…hehehe.
Saj pravim, kaksna tema je zanimiva, ti da mislit….vcasih so pa tako prisiljene…pa kar precej dalec od mojega sedanjega zivljenja…hehehe.
Aja, se to…le zakaj tolk sexajo z modrcki…jaz ga s takim veseljem stran zabrisem…hehehe… Saj vem… Lp! S.
Ne bo ti treba ubijati za take frendice, kajti one so le plod domišljije scenaristov in dobre igralske zasedbe, ki igra po tem scenariju. V realnem življenju pa je stvar precej drugačna. Ko nehajo snemati, se tudi one ne družijo več. Zatorej – sanjajte!
LP
Niso sanjske ,jaz sem jih imela v študentskih letih .In bilo Je kul.
Samo ko se omožijo in dobijo otroke pa je konec…dokler tudi ti nisi na isrtem ..potem lahko nadaljujezžte ..sicer malo drugače..ampak…
Jaz tudi mislim, da imeti take kolegice niso sanje…če bi vsaj bilo še par tako zagnanih kot jaz…hahaha..
Res pa najbrž je, da se z družino in možem vse konča.
AMPAK ZAKAJ ZABOGA??????
Glede moških zadev – tudi noro dobra nanizanka.
A žal to vedno gledam sama, ker moj lubi kar zbeži – ubistvu ga napodim, ker skozi jambra in kritizira. Jaz pa ful štekam gay-e, sem imela celo najboljšega prijatelja 2 leti in imela sva se noro lepo, opravljala k zmešana, hodila v šoping…uglavnem k kolegica! A to je bilo v brezskrbnih najstniških letih..potem pa mislim, da tudi oni ratajo osamljeni saj 35 let starega gay-a noben več ne mara, razen mogoče njegov *** buddy in ostali gay-i! Drugače pa, da ne bo pomote so zame še vedno carji in z njimi se da žurat dosti bolje, kot z našimi heteroseksualčki. A Z NJIMI PA TO SLABOST NATO IZENAČIMO V POSTELJI, ANE?
V študentskih letih ja, pri 40-ih in vseh ostalih obveznostih, NE. Sanje!!! Vendar kot je rekel naš … “Nocoj so sanje dovoljene”. Veliko užitkov pri tem. V kolikor najdete v Sloveniji in tudi širše, enakovredno trojico ženskih prijateljic, kot so v nadaljevanki, bom rade volje priznal zmoto. Pa ne mislite, da Vam ne želim tega. Ne! Samo življenje je nekaj drugega, kot psihološko dognane nadaljevanke, kjer je angažirano kar nekaj strokovnjakov, ki natanko proučijo, kaj si želite in vam to tudi ponudijo. Ne pravijo zastonj Hollywoodu – tovarna sanj. S tem mislim filmsko industrijo širše, ne samo striktno Hollywood.
LP
Novi deli Parckanja se ze prevajajo, ne vem pa, kdaj jih bodo zavrteli.
Forum je zaprt za komentiranje.