Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu SEKS V SOBOTO

SEKS V SOBOTO

sportnik…se pa hitr vdaš..kaj ne bi raje imel seks v soboto, kot le čvek,)…saj bo prisla ena in bosta mela vse;)…

ne vem… to vprasaj une , ki cvekajo z menoj;)..

ej ti si pa verjetn tok samousecen, d kr glava pece no. ma kaj se tok hvalis s tem d si kao en sportnik! pa kaj misls d c si sportnik, d si car al kaj? a mas tud kej u glav in u halcah? misice niso pomembne ves. lahk si ful postaven, sam grd! verjetn nisi kej fejst, k tle gor skoz isces ene bejbe in se vsezkozi hvalis, d si sportnik in ne bo ti zal! ja pa ja pa dobro masiras?
glede sobote je pa tkole: ce bi ti bil res tok lep, postaven in zapeljiv sportnik, bi ti u soboto sel ven in bi zenske padale nate in te prosile za sex. Al pa bi eno sam nagovoru in bi bla u trenutku na WCju in se s tabo dolckala.

Seveda da so pomembne mišice, no. Sploh pa za fizične aktivnosti.

mam sliko , tko da če te zanima greva lahk skupi žurat:)))))
si me pa nasmejala veš

No posl mi sliko na [email protected]
tok d vidm tvojo fotko in ti bom povedala svoje mnenje.

Dobr vsak ima svoje mnenje! sam jst mam s športniki slabe izkusnje u sexu. pa so bili mišicasti in ne vem kaj use, sam u pojstli pa niso mel pojma (so se sam neki delal, d kao znajo in so full postavni in lepi). Kar se pa tice povprecnih ljudi (nešportnikov) imam pa same dobre izkušnje v sexu. Nazadnje je moj (zdej bivši) fant ni bil glih suh, ne pa tud debel ampak lepo grajen (brez ne vem kaksnih mišic) malo trebušcka amapak sexal je pa ko bog ej. Norroo res tehnika je pomembna!

ja kje imaš zdej sliko? no sej sm ti napisala mejl kam mi jo lahk pošleš! jst sm samska tko d c mi boš po sliki ušeč se takoj dobim s tabo! In tud sprobam te u sexu č si res takoooo dober uf!
dej mal se zmigaj no športnik, ne bodi tako len in pošl sliko!
P.s. stara sm 25 let (mam pa velik izkušenj u sexu, ker sm mela že kr neki avantur)

Hm, pri taki ponudbi bi še mene zaščemelo… 🙂 Človek bi se vprašal kaj sploh išče športnik?

mislm da ni bil pravi naslov:)))
dej pravega mi napis

kva zdej bos seksu u soboto al ne;)..

nisem še nobene najdu:((((

bemti pa tak dec..no sportnik..al moski..isciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

jest hocm eno tle dobit , k mi tko paše , zakaj nebi tebe

mene..ja zakaj ne..jaz vem zakaj ne..aha;)..no ti pa želim, da dobis eno ne sam za v soboto..za vsak dan;)..naj ti bo..in lazji bos dobu eno tako za vsak dan..kot sam za u sobote,)..mal se zamisli..ampak kle sigurno ni take..tm ob sportanju mal poglej;)

Sara*, ne ga nagovarjat, madona, kaj bo pa pol za ostale, sam občasne športnike? Jst sm bol za to: svojga ne dam, tuje hiočemo!

potem pa dej še men poslat slikco na [email protected] in ce mi boš ok. se lahk dobima kar takoj in ne cakat na soboto…

Ti s pa res ena pohotna štiriindvajsetletnica!

zakaj pa ne:))?

Oh ja jaz pa padam na kosarkase drgac..sam ne tkole prek neta…

www.studentarija.net

Al se pol upaš z enim blizu 100 kg udart na en koš ena na ena? Do 20 ti dam 18 fore!

ena na ena pravs..to se ze boljs slis. ;))) pa se s tok prednosti..kje mas tekmovalni duh KIR..;)

www.studentarija.net

Sej bi kljub temu zmagal, sam ne bi ostala na nič!

Si pa samozavesten 😉

www.studentarija.net

Kaj bi brez samozavesti? Šel bi pod vlak ali avtobus, tako pa raje pod tebe. Sem smotko?

New Report

Close