SEKS V SOBOTO
se enkrt ti pisem mejl
[email protected]
no posl fotko in bomo vidl c mi bos res uses in ce mi bos se lahk zmenva!
jst mislm, d ce bos okol svojo fotko posiljal potem, ko se hvalis kaksen si, ne bos nobene zenske tle gor dobil (ker bojo vse razocarane, k bojo vidle tvojo fotko – tako kot jaz)! Namrec jst sm prcakovala enga full pohotnega, sexy, lepega tipcka! Ker zenske si za samo en sex in uzivancijo zelijo res enga dobrga, hdga tipa, k jih bo dobro poseksu. Pa ves zakaj? zato ker ce se ze u to spuscajo (saj jst mislm tako) se mora splacat, ne pa da zaprvis cas za enga ne prevec hudga tipa in c te tip ne prvlac, tud sex ni dober!
Sicer pa usak ma svoj okus. Sej bi bil tud kaksni zenski usec, sam men osebno nisi no. Žal! Mogoce bos pa sari. Sam jst mislm, da ne. Zame je sexy moski Brad Pitt, Sebastjan Cavaza, Richard Geere…. in se bi lahko nastevala ker jih je polno!
Če bi me ornk brala, bi ti bilo jasno..da se kle le zezam in imam svojega princa ze doma!Tko, da Sari tale kosarkas ne bo nc vsec…
In tudi meni so vsec moski..visoki crni..moski..pravi …ala stil Seba Cavaza,Plestenjak…Alec Baldwin…in tko dalje..sreča je da enga tazga mam ob sebi..zato res ne rabm iskat drugje..sploh pa ne kle…cao!
Sej vem, d se tuki sam zezas no. Sam tko sej sm se jst tud (glede tebe, d bi ti bil kao usec) sam zezala no. pa brez zamere! glede tega sportnika pa sm cist resno misnla! ni cist nc dober! meni sej je celo ….. ne vem kako nej recem … grrr… ne in ne no! Sej zdej k je ena resnico o njem povedala ga pa ni vec tuki gor oz. se je potuhnu in ne pise vec a.. prpa!
lepo…imejva lep dan..in kaj ves… mogoce pa bi-bo keri drugi res bil sanjski moski..no jaz mu to vsekakor zelim..ti si bla pa kr mal lumpa..k si ga tkole dala u kos..da le ni tok seksi in oh in sploh..haha..no če je taprav moski..se bo znal brant…dokazal..da je res tisto..zakar trdi…kaj je ze napisu..”naj se javimo..da nam ne bo zal..;)..mater smo lumpe!