Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek seks z bivšo/bivšim po 20 letih (vaše izkušnje)

seks z bivšo/bivšim po 20 letih (vaše izkušnje)

Zanimajo me vaša mnenja in izkušnje ( v kolikor jih imate) z seksom z bivšo ali bivšim po 20 letih.

Npr. če jaz na kratko navedem svoj primer gre nekako takole:

Pred približno 20 leti sem bil v vezi z eno punco in sva hodila kakšno leto, mogoče leto in pol. Takrat sva bila stara nekaj čez 20 let. Nisva imela nič kaj skupnega (hobiji, pogled na svet,….sva se pa zelo dobro ujela pri seksu in pa oba dva sva rada potovala in sva tudi marsikam šla, seksala sva pa tudi vsepovsod-kjerkoli in kadarkoli. Lahko bi rekel da je najino razmerje temeljilo bolj na strasti kot mogoče neki pravi ljubezni, čeprav sva se imela rada, vendar nisva načrtovala skupnega življenja itd,…pač bila sva mlada in sva se imela fajn, oba dva sva sicer živela vsak pri svojih starših itd,…No, po kakšnem letu se je to nekako izpelo in sva šla narazen, brez neke drame in se nisva videla 20 let. Nisva ohranila niti stikov, niti ni bilo poskusov nekega približevanja, skratka šla sva vsak svojo pot. Itak nisva bila ne vem kako zaljubljena, vsaj meni se je tako zdelo, sva pa res bila strastna in sva seksala ob vsaki priložnosti ko sva bila skupaj, dokler sva pač bila skupaj. Potem sva pač imela vsak drugega partnerja itd,…skartka vmes se je zgodilo življenje z drugimi ljudmi,….in tako je minilo 20 let. Na njo sem se mogoče samo tu pa tam kdaj spomnil, nisem razmišljal o njej npr, nimam njenega kontakta, vmes so se zamenjale telefonske številke, vendar mislim da če bi želel bi lahko dobil njen kontakt (skupni bežni znanci), vendar nisem čutil neke želje po tem. Sva se pa predkratkim videla, vsak v svoji družbi, tako bežno, bolj od daleč,…ampak so se srečali najini pogledi in nekaj sem začutil (lahko da je tudi ona). Nisem začutil zaljubljenosti ali karkoli takšnega, vendar nekaj sem, niti sam ne vem kaj,…pač ko nekoga srečaš oziroma bolje rečeno vidiš (saj se nisva pogovarjala) ko tisto osebo prepoznaš se hočeš nočeš spomniš nanj (verjetno se je tudi ona name) in potem pač nekaj začutiš, no vsaj jaz sem.

Ali se je kaj podobnega zgodilo tudi vam? Kako ste odreagirali? Naj naredim kaj v tej smeri? Naj pustim vse skupaj pri miru? Iskreno povedano mi je fajn tako kot je, je ne pogrešam, ne bi bil z njo, bi pa še kdaj seksal z njo, to pa ja. Verjetno je poročena, ima otroke,…tako da v te stvari se ne bi mešal, sicer lahko da je srečna v zakonu, lahko da ni, lahko da je nekakšen povprečni zakon ampak itak to ni moja stvar. Bolj me zanima ali je še ostalo kaj tistega ognja v njej, ali je še vedno strastna,…Saj smo v 21. stoletju, poročeni ljudje si marsikdaj privoščijo kakšno avanturo, pa ni to nič takšnega, seveda s ciljem da se to pač ne razve….Torej, kakšne so kaj vaše izkušnje na tem področju? Predvsem me zanima kako se je izteklo? Ste bili razočarani na koncu? Vam je bilo žal da ste se podali v to? Npr. zanima me  žensko mnenje, ali se je vam kaj podobnega zgodilo, vas je kdaj kdo kontaktiral po 20 letih, kako ste odreagirale, ste šle v to, niste šle in zakaj ne? Zanimajo pa me tudi izkušnje moških kateri ste imeli takšno situacijo, kako se je izteklo, ste navezali stik pa kako se je potem tista ženska odzvala, je bilo kaj odziva, ali sta se dobila samo na pijači ali se sploh nista dobila, je prišlo do seksa, ali je ostalo zgolj na pogovoru, vas je čudno gledala, je bila zainteresirana, vas je polila s pijačo,….skratka zanimajo me  vaše izkušnje na tem področju.

po tej logiki je zdaj že blizu 50 let. Nevem, če je pri tej starosti še taka strast in veselje. Jaz bi rajse gledal mlajse.

Ženska ne bo partnerja, s katerim je srečna, nikoli prevarala. Pri ženskah je namreč dober seks povezan z ljubeznijo. Zato ženske tudi redkeje travmirajo o “dobrem seksu”, ki se je zgodil 20 let nazaj. Če imajo partnerja, s katerim so zadovoljne, ga ljubijo, z njim najverjetneje tudi v seksu uživajo in so vsi prejšnji pozabljeni. Moški ste očitno drugačni. Hočem reči, da si ne kompliciraj življenja. Sploh pa ne njej. Na tvoj kontakt bo pozitivno odreagirala samo, če je nesrečna ali samska, kar pa pomeni tudi čustveno vpletenost z njene strani. Ker ti očitno želiš goli seks, ti svetujem, da si ga raje privoščiš s profesionalko. Če ti je vseeno za tvojo partnerko, ki jo več kot očitno imaš. Ni se lepo igrati s čustvi drugih.

hvala za tvoje mnenje, upam da še kdo kaj napiše, ki je imel konkretne izkušnje…drugače pa nekaj čez 40 (ne okoli 50), sem pa vseeno dojel poanto

Ti sploh ne veš kaj bi rad. Kr neki fantaziraš v krasne …

Odgovor na objavo uporabnika
Plehek si, 15.04.2025 ob 13:42

Ti sploh ne veš kaj bi rad. Kr neki fantaziraš v krasne …

kako ste pa prišli do tega zaključka?

Drugače pa dajmo se rajši vzdržati nekih nekoristnih odgovorov…dajmo se držati tematike in res bi rad slišal izkušnje tistih, ki ste to že doživeli, bolj kot odgovore kjer se obsoja itd….če niste doživeli takšnega primera je boljše da se vzdržite komentarja, dajmo priložnost tistim, ki lahko iz prve roke povedo svoje vtise, mogoče se na koncu vsi kaj iz tega naučimo. Žalitve, obsojanja,…pa zadržite zase oziroma se boste potem spovedali v Cerkvi, pri župniku,…oni itak vedno odpustijo, odnesemo jih z par molitvami (kakšen očenaš pa zdrava Marija, pa smo oprani grehov)

No, jaz ti lahko povem iz prve roke. 25 let brez stikov, a se nisva nikoli pozabila. Ko naju je življenje spet združilo, so se stari občutki obudili. Bilo je božansko. Oba sva se ločila in sva skupaj. Ampak pri nama ni nikoli šlo samo za strast. Je bilo veliko več.

Spoznala sva se ko sem jaz imela 16, on 17 let. Lahko rečem da je bila zame ljubezen na prvi pogled in dolgo dva bila skupaj. Kot par sicer samo kako leto in pol, potem pa kot ljubimca tja do mojega 28 leta. Nekaj naju je vleklo skupaj, čeprav nihče ne bi rekel da imava kaj skupnega. Niti sex ni bil nekaj posebnega Bilo je nekaj drugega.

Nato so se najine poti razšle. Dolgo potem, kakih 15 let, se več, sva se nek večer čisto naključno srečala vvnekem lokalu, v katerega nikoli prej noben od naju ni stopil. Takoj, ampak takoj ko sta wexnajinq pogled srečala, sva šla drug k drugemu, se pozdravila in se umaknila na samo. Šla sva ven in se sprehajala dokler najni družbi nista želeli oditi. Zmenila sva se da se spet vidiva in sva se. In ja, tudi sexala sva, spet nic posebnega, ker naju veže nekaj drugega.

Hotela sva ostati v stikih, tudi poslovno, ampak je moj naslednji partner to preprečil, ker je čisto znorel ko sem mu povedala kdo je to, od kje ga poznal. Tega je zdaj več kot 10 let. Kadarkoli pridem v njegove konce upam, da ga bom srečala. Nekaj naju veže, je vem kaj, ampak srčno upam, da je še živ in da ga spet srečam. Zdaj imava oba preko 50 let.

Cel spis za tako patetiko, najdi si hobi  !

tudi jaz sem v taki situaciji sicer še po več letih. Nisva več ista, ampak nekaj me vleče. Želim si da bi se spet ljubila, ker me zanima, če bo tako sanjsko kot je bilo. Morda pa bo razočaranje, pa bom lahko končno pozabil nanjo. nevem. bo če bo….

Jaz na bivše ne trzam. Me  ne zanimajo, niti nočem stikov, kaj šele kaj drugefa. Nisi povedal , si ti samski? En pogled ne pove nič, ne delaj si utvar. Če te zanima, jo povabi na kavo, potem pa kar bo, bo. Lahko boš komaj čakal da končaš pogovor ob tisti kavi . Verjetno ima ženska 45-50 let, redke so seksi pri teh letih. Kaj točno si želiš? Obujanja spominov?

skup prišla po 28 letih,mal se zaklepetala in končala v prijateljevem stanovanju.3x.pa adijo

Spoznala sva se pri 15ih, jaz noro zaljubljen, ona ne vem…Po 12ih letih se spet najdeva, imela sva stike ampak trenutek je bil takrat. Bila ljubimca 10 let…super, nepozabno…se ločila za nazaj, skupaj porocila, nepozabnih prvih 4-5 let, potem manjši problemi, potem čez 7 let…nemogoči problemi…ne, tudi v filmih ni tega…po 2 letih spet umiritev in ok, lepo, stara, lepši par od večine, samo za mano še ni vse, niti psihično niti dejansko…kaj bo???

Nimam bivših. Samo kakšna simpatija tu in tam, ma nič omembe vrednega. Tako da nimam teh izkušenj, mi je pa to totalno mimo, razmišljanje o osebah izpred 20 let..

Keyboard2849, 15.04.2025 ob 13:16

Zanimajo me vaša mnenja in izkušnje ( v kolikor jih imate) z seksom z bivšo ali bivšim po 20 letih.

Npr. če jaz na kratko navedem svoj primer gre nekako takole:

Pred približno 20 leti sem bil v vezi z eno punco in sva hodila kakšno leto, mogoče leto in pol. Takrat sva bila stara nekaj čez 20 let. Nisva imela nič kaj skupnega (hobiji, pogled na svet,….sva se pa zelo dobro ujela pri seksu in pa oba dva sva rada potovala in sva tudi marsikam šla, seksala sva pa tudi vsepovsod-kjerkoli in kadarkoli. Lahko bi rekel da je najino razmerje temeljilo bolj na strasti kot mogoče neki pravi ljubezni, čeprav sva se imela rada, vendar nisva načrtovala skupnega življenja itd,…pač bila sva mlada in sva se imela fajn, oba dva sva sicer živela vsak pri svojih starših itd,…No, po kakšnem letu se je to nekako izpelo in sva šla narazen, brez neke drame in se nisva videla 20 let. Nisva ohranila niti stikov, niti ni bilo poskusov nekega približevanja, skratka šla sva vsak svojo pot. Itak nisva bila ne vem kako zaljubljena, vsaj meni se je tako zdelo, sva pa res bila strastna in sva seksala ob vsaki priložnosti ko sva bila skupaj, dokler sva pač bila skupaj. Potem sva pač imela vsak drugega partnerja itd,…skartka vmes se je zgodilo življenje z drugimi ljudmi,….in tako je minilo 20 let. Na njo sem se mogoče samo tu pa tam kdaj spomnil, nisem razmišljal o njej npr, nimam njenega kontakta, vmes so se zamenjale telefonske številke, vendar mislim da če bi želel bi lahko dobil njen kontakt (skupni bežni znanci), vendar nisem čutil neke želje po tem. Sva se pa predkratkim videla, vsak v svoji družbi, tako bežno, bolj od daleč,…ampak so se srečali najini pogledi in nekaj sem začutil (lahko da je tudi ona). Nisem začutil zaljubljenosti ali karkoli takšnega, vendar nekaj sem, niti sam ne vem kaj,…pač ko nekoga srečaš oziroma bolje rečeno vidiš (saj se nisva pogovarjala) ko tisto osebo prepoznaš se hočeš nočeš spomniš nanj (verjetno se je tudi ona name) in potem pač nekaj začutiš, no vsaj jaz sem.

Ali se je kaj podobnega zgodilo tudi vam? Kako ste odreagirali? Naj naredim kaj v tej smeri? Naj pustim vse skupaj pri miru? Iskreno povedano mi je fajn tako kot je, je ne pogrešam, ne bi bil z njo, bi pa še kdaj seksal z njo, to pa ja. Verjetno je poročena, ima otroke,…tako da v te stvari se ne bi mešal, sicer lahko da je srečna v zakonu, lahko da ni, lahko da je nekakšen povprečni zakon ampak itak to ni moja stvar. Bolj me zanima ali je še ostalo kaj tistega ognja v njej, ali je še vedno strastna,…Saj smo v 21. stoletju, poročeni ljudje si marsikdaj privoščijo kakšno avanturo, pa ni to nič takšnega, seveda s ciljem da se to pač ne razve….Torej, kakšne so kaj vaše izkušnje na tem področju? Predvsem me zanima kako se je izteklo? Ste bili razočarani na koncu? Vam je bilo žal da ste se podali v to? Npr. zanima me  žensko mnenje, ali se je vam kaj podobnega zgodilo, vas je kdaj kdo kontaktiral po 20 letih, kako ste odreagirale, ste šle v to, niste šle in zakaj ne? Zanimajo pa me tudi izkušnje moških kateri ste imeli takšno situacijo, kako se je izteklo, ste navezali stik pa kako se je potem tista ženska odzvala, je bilo kaj odziva, ali sta se dobila samo na pijači ali se sploh nista dobila, je prišlo do seksa, ali je ostalo zgolj na pogovoru, vas je čudno gledala, je bila zainteresirana, vas je polila s pijačo,….skratka zanimajo me  vaše izkušnje na tem področju.

Kakšen kreten, blagor njej, da se te je znebila in uboga tvoja žena, ki te mora prenašat….uhhh to nabijanje

Malo čudno je vzeti tisto nekoč rabljeno reč v roke, ko pomisliš, kje vse se je valjala🤔😂

Mater ti pa pišeš in nakladaš ko kak Prešeren…

težko te je brat, deluješ mi zakompleksan, kompliciran osebek.

in za moškega si pravi nakladač…..bolj me to spominja na babje pisarjene ….

Kr neki tole…star pohoten cepec

Rune, 15.04.2025 ob 21:54

Mater ti pa pišeš in nakladaš ko kak Prešeren…

težko te je brat, deluješ mi zakompleksan, kompliciran osebek.

in za moškega si pravi nakladač…..bolj me to spominja na babje pisarjene ….

Kr neki tole…star pohoten cepec

Komande mu daje spodnja glava🤣🤣🤣

Češplja, 15.04.2025 ob 22:06

Komande mu daje spodnja glava🤣🤣🤣

no, zadnjih nekaj odgovorov je pa totalno mimo, žaljivih pa še kaj. Izgleda da je splošna razgledanost pri Slovencih in Slovenkah v občutnem padcu, nivo komunikacije na nivoju avstroogerskih kočijažev, po mojem se še zidarji iz Bosne in Kosova na malici lepše pogovarjajo kot nekateri tukaj. Res me je sram med kakšnimi ljudmi živim, inteligenčni kvocient pri nekaterih je res na razini sobne temperature, vaša sposobnost dojemanja je na nivoju šimpanza, krivim šolski sistem, poneumljanje ob telebajskih in pa permisivno vzgojo. Nekateri niste zmožni (kaj šele razumeti) tako dolgi tekst, ker za vas je že 160 znakov preveliko breme in vse kar ni napisano v kratici z raznoraznimi OMG, LOL,…je za vas preveliki napor. Bi bilo potrebno uvesti nekakšno vozniško dovoljenje za računalnik in internet ker očitno lahko vsak kreten z 6 razredi osnovne šole dostopa in smeti po medmrežju, na našo žalost je pa teh kretenov vsak dan več, ki ne zmorejo prebrati tako dolgega teksta, zato vam predlagam da greste na Tik Tok in sodelujete v kakšnem izzivu npr da se polijete z hladno vodo ali da se po obrazu namažete z marmelado

Keyboard2849, 15.04.2025 ob 23:00

no, zadnjih nekaj odgovorov je pa totalno mimo, žaljivih pa še kaj. Izgleda da je splošna razgledanost pri Slovencih in Slovenkah v občutnem padcu, nivo komunikacije na nivoju avstroogerskih kočijažev, po mojem se še zidarji iz Bosne in Kosova na malici lepše pogovarjajo kot nekateri tukaj. Res me je sram med kakšnimi ljudmi živim, inteligenčni kvocient pri nekaterih je res na razini sobne temperature, vaša sposobnost dojemanja je na nivoju šimpanza, krivim šolski sistem, poneumljanje ob telebajskih in pa permisivno vzgojo. Nekateri niste zmožni (kaj šele razumeti) tako dolgi tekst, ker za vas je že 160 znakov preveliko breme in vse kar ni napisano v kratici z raznoraznimi OMG, LOL,…je za vas preveliki napor. Bi bilo potrebno uvesti nekakšno vozniško dovoljenje za računalnik in internet ker očitno lahko vsak kreten z 6 razredi osnovne šole dostopa in smeti po medmrežju, na našo žalost je pa teh kretenov vsak dan več, ki ne zmorejo prebrati tako dolgega teksta, zato vam predlagam da greste na Tik Tok in sodelujete v kakšnem izzivu npr da se polijete z hladno vodo ali da se po obrazu namažete z marmelado

👍👍👍👍👍

Jaz te dobro razumem, kaj hočeš povedati. Pri meni je bilo tako, da je splet okoliščin nanesel, da nisva ostala skupaj. Vem kje on živi sedaj in nočem ga srečat, ker vem kje bi končala. Zakaj je tako ne vem. Pač pustil je globok pečat na meni, tega se ne da razumsko predelati.

Bolje, da ne obujaš spominov!

Moja izkušnja,

jaz takrat že študent ona še srednješolka, mi je snela krancelj, me vsega naučila. Divje 2 leti. V res ničemer nisva bila kompatibilna, razen v spolnih organih 🙂 Potem statusno nisem bil več dober zanjo (faliran študent). Po 30+ letih ji pošljem na njen služben mail podjetja (privatnega nisem mogel dobiti) formalno (izmišljeno) ekonomsko  ponudbo z mojim imenom in priimkom. Nisem vedel kdo bo mail bral, ampak ona bo že vedela. Je res vedela, ker odgovora ni bilo.

V tem času imava oba že odrasle otroke, ona je medijsko izpostavljena oseba (zato se jo najde na netu).

V bistvu nisem hotel nič od nje, se samo 1x srečati na kavi, da se ji pokažem, in da vidi čemu se je odrekla.

avtor teme…, čisto ok. tema.., vsak si lahko vsaj predstavlja kako bi bilo, ko se bi z isto osebo po 20 letih spet dol dal s to osebo s katero sta se kresal v preteklosti..

za trole se pa ne sekiraj, tukaj so zato, da žalijo, tako doživljajo orgazme na suho…pač,  ljudje brez življenja, jebat jih…..

Ja, doživela podobno. Bila sva par, študentski časi, strast je bila skoraj edino, ki naju je res povezovala, po slabih 2 letih šla narazen. Srečala sva se pri 42-ih, oba samska, jaz zadržana, on zelo za. Ne toliko za vezo, pač pa seks. In me je razočaralo. Kot da to ni isti človek, totalno se nisva ujela. Očitno sva v teh 20 letih marsikaj dala tudi skozi, zrasla oz. se pač razvila vsak v neko svojo smer. Ker seveda seks, ki sem ga imela pred 20 leti, mi danes ne prinaša več nekega večjega zadovoljstva. Spremeniš se, zrasteš, dozoriš. A sem probala, ker me je pač zanimalo. Njemu je bilo sicer ok, seveda z manj strasti, a on bi nadaljeval. Jaz pa sem prekinila.

Dobra tema, pametni odgovori (no, ne vsi :-().

Ljubezen iz srednje šole, skupaj sva bila dobrih deset let. Medtem so prišli otroci, dozorela sva in ugotovila, da naju zanimajo povsem različne stvari.

Ločitev je bila grda, zdaj sva oba v zvezah.

A še danes, če bi se dobila na samem, ne bi zdržal, bi hotel seksati. In verjetno izpadel kot fukfehtar. Se je pa bojim, ker je oprotunistka in bi verjetno najebal. Razen, če se je v slabih 30 letih spremenila, ne vem. Stikov skoraj nimava, ker so otroci odrasli.

Me pa rajca, ker je bil sex za tisto življensko obdobje dober, partnerka pa fukiš.

New Report

Close