seks z žensko
Dame pozdravljene,
zdej pa tko, srčno rada bi prebrala doživetje od kake, ki je že imela seksualno izkušnjo z žensko, zadne čase o tem razmišljam precej in se bom počasi postopila v iskanje tiste damice, s katero si bova delili užitke, ker kljub temu, da obožujem moške, mi je žensko telo lepo, privlačno in erotično…torej me na ženski ne odbija nič…:)
še mal zbiram pogum, ampak mislim da sem ga večino že nabrala:))
pište, rište, sam da bo hehe 🙂
Ajja
Razmišljanje o tem al pa da to res narediš….to sta dva čist različna pojma. Ne vem kaj ti lahko ženska več ponudi od moškega in kako lahko z žensko bolj uživaš kot z moškim!!!???
Tiste, ki jih poznam in so imele izkušnje z žensko v najstniških letih je bilo to samo 1x in potem nikoli več. Niti eni ni na pamet padlo, da bi še kdaj to probala—–seveda sej niso lezbijke.
Probi-če boš razočarana je s tabo vse ok, če boš pa uživala si pa lezbijka, kaj naj rečem.
Ne morem verjet, da če te moški vzburjajo, vseeno misliš na ženske-sej mene osebno žensko telo ne odbija, samo da bi pa bla kdaj s kakšno žensko mi pa na misel ne pride.
No mogoče imaš preveč časa, da razmišljaš o tej stvari al pa še nisi našla moškega, ki bi te dobr zadovoljil in misliš da bo z žensko boljš.
Ja no ne vem če so vse lezbijke glih zaljubljene….jst sam vem, da nobena ženska ne more nadoknadit moškega – sej lahko z moškim isto delaš kot z žensko-se božaš, ljubkuješ, ližeš, uporabljaš razne pripomočke-(po želji), pa še s ta pravim te zadovolji, ne samo z umetnim.
Če pa je za žensko užitek, da se dotika druge ženske po intimnih delih, jo privlači žensko telo-torej je neke vrste lezbijka.
Očitno sem jst prav naravnana k te potrebe nimam-MOŠKI SO ZAKON-
Ti pa si smesna!
Si ze slisala, 100 ljudi 100 cudi?
Nobena zenska ne more nadoknadit moskega? Ah dej no. Enim so pac vsec zenske ( jim je bolj privlacno zensko telo, zenske kretnje in tako dalje) in jim je useeno, ce jim nekaj ne binglja med nogami. Drugim
enskam so pac moski, ene pa privlaci oboje. Pac tako to gre.
Pises, kot da bi bila malce neumna ( se opravicujem), ce mislis, da so lezbike tiste, ki se niso nasle moskega, ki bi jih dobro zadovoljil. Pac jim ni privlacno. Zivi in pusti ziveti.
Pac, ce jo privlaci oboje, je biseksualna in naj poskusi z zensko, da vidi, ce ji bo pasalo. Ce teb ne, to ne pomeni, da tudi ostalim ne.
Dobro zanjo, ima vec izbire :)))
To, da smo moški zakon vem! 😉
Samo moraš ločevati dve vrsti obnašanja. Eno je tisto, kjer se zaljubiš v istospolnika, drugo pa je tisto, kar te le “privlači” na istem spolu. Poglejva malo resnici v oči in rečva, da je veliko takih žensk, ki se rade mečkajo, poljubljajo in seksajo z ženskami, nemorejo se pa vanje zaljubiti, ker jim kemija v to smer ne dela. Podobno je z moškimi. Bolj in manj so nam vsem všeč “dobro stoječi”, da pa bi se zaljubili vanje – bljak…
Težava je samo v tem, da splošno družbeno vzgojni nauk uči, da si družbeni izmeček že, če si samo ogleduješ isti spol. Če pa to slučajno storiš si “biseksualec” oz. nekaj slabšega od ostalih, v najslabšem primeru pa “homič ali lezbijka”, ki so pa pravzaprav že kar državni sovražniki, ki jih je treba pozdraviti, kot dokazujejo nekateri naši politiki, ki še niso imeli kakšnih daljših izletov v tujino. In vsemu temu seveda prikimavajo oz. beri: “spretno molčijo” razno razni psihologi, psihiatri in podobni zdravilci, ki trdijo, da je z njimi pa kar vse v najboljšem redu.
elle…zakon!! več izbire-najboljši stavek!!!
plemeniti….si res plemeniti!! kapo dol…
Tajka5….brez skrbi, sem čist na moški strani, ampak me pa mika probat nekaj novega…kar se tiče pa, da me še noben ni dobro zadovoljil….to je tvoje razmišljanje in kar imej ga…..plus tega pa nisem prosila, da mi svoja razmišljanja turiš, če nimaš nič bolj pametnega za povedat bodi tiho…!!
trenutno sem pa samska in why not…mogoče me bo pa ženska ravno tako dobro…:))
vsi..mejte se fajn pa hvala…:))
aja
glede na to, da so mi všeč ženske prsi, ozki pasovi, obli boki ki lepo zaokrožujejo rito – in to ne samo moje, da ne bo pomote, hehe – sem se tud sama vprašala, kako bi se pa blo cartat z žensko…in sem ugotovila, da me zanima občutek ženske roke na telesu, ženski način božanja in draženja, kako so “sladke” ženske ustnice itd…recimo da je to nekaj, kar ostajo odprto…
čeprav, čez mojega moškega ga ni…