Seks
Živijo,
Sem punca stara 24 let in sm ful potrebna. Iščem fanta svoje starosti, ki bi bil pripravljen na več ur vročega seksa.
Ps. Polna kondicije.
Nisem še slišal, da bi že kdaj resnično bile ženske potrebne. Seks v glavnem uporabljajo, da manipulirajo z moškimi, dokler ne dobijo svoje. Tako da ne moreš biti ženska. 🙂
No, po mojih izkušnjah, okrog 24-tega leta zna biti mlada ženska čisto lepo pohotna, brez nekih zarot v ozadju.
Seveda je lahko 🙂
Ampak Matjazko ima za take deklice svojo psiholosko definicijo.
No, ko je pa mlada dama (20-30) zelo promiskuitetna z razlicnimi moskimi, potem pa je to vseeno znak za alarm.
V zdravi vezi pa: hvala bogu, da je pohotna, saj sele zares dobro zacenja z vsezivljensko seksualnostjo in spoznavanjem lastnega telesa in bi zato morala biti polna raziskovanja ter radovednosti 🙂
Nisem še slišal, da bi že kdaj resnično bile ženske potrebne. Seks v glavnem uporabljajo, da manipulirajo z moškimi, dokler ne dobijo svoje. Tako da ne moreš biti ženska. :-)[/quote]
Mislim, da bi bil že čas, da bi končno dojel, da je spolna zadržanost pri ženskah bolj kulturnega kakor pa biološkega izvora. Ženske SMO potrebne. Razen redkih izjem bi rekla, da smo zelo potrebne.
Mislim, pridem z dopusta, pa sem morm takoj s takimi bedastočami ubadat .. ccc 🙂
Nisem še slišal, da bi že kdaj resnično bile ženske potrebne. Seks v glavnem uporabljajo, da manipulirajo z moškimi, dokler ne dobijo svoje. Tako da ne moreš biti ženska. :-)[/quote]
Mislim, da bi bil že čas, da bi končno dojel, da je spolna zadržanost pri ženskah bolj kulturnega kakor pa biološkega izvora. Ženske SMO potrebne. Razen redkih izjem bi rekla, da smo zelo potrebne.
Mislim, pridem z dopusta, pa sem morm takoj s takimi bedastočami ubadat .. ccc :)[/quote]
A ste tudi!? Pa kaj jaz to za psihološke in teološke knjige čitam, če potem pišejo neresnice? 🙂
Lepo je to slišat, prav prijetno presenečenje, si ne bi nikdar mislil, če bi po tebi sklepal. :))) 😀
Predraga muca mijav
Če si za avanturico, te z veseljem, spoznam , te razvajam in izpolnim vse tvoje skrite želje 🙂 sem brez predsotkov …
Za več mi piši na [email protected]
Pa lep pozdravček
Športnik z velikimi mišicami in majhnimi možgani, poleg tega pa popolnoma nepismen. Ženske že v vrsti stojejo… :))))))
To pa nimaš prav! To je ja tisti sladko sadni nekolturnež!
Športnik z velikimi mišicami in majhnimi možgani, poleg tega pa popolnoma nepismen. Ženske že v vrsti stojejo… :))))))[/quote]
Draga Mjav,
negativnežev tu ne beri, raje se javi enemu podobnemu pohotnežu, potentnemu in simpatičnemu. Za kaj več kot samo nekajurni seks 😉
Forum je zaprt za komentiranje.